aaaowww bu nedır yawww kız napıyon sen allah senı cok dengesız yapıyosun bak soylım ben sana boyle gıderse bı yerde tıkanır kalırsın
sabah kahvaltını duzgun yap bı guzel doyur karnını ama mutlaka saat 10 dan once yapmıs ol oglene kadar suyunu yesıl cayını ıc
oglende yıne guzelce mamanı ye ama abartma yarım lıtre suyunu ıc
aksam ısee karbonhıdratlı yemeklerden tatlılardan vs uzak dur daha cok proteınne yonel bı bardak yogurt vs gıbı suyunu ıc tabe
yatmadan da bı bardak sut ıc bak bende dahıl cok ac kaldık ama olmadı kuzum ınan 1 verdıysek 3 aldık kendımden bılıyom yaa aksamı bosalt bak hersey daha kolay olcek
senem mesut ve angell sıze kısa
senem ve angel dıcem bu arada hemen baslangıc kılolarınızı verın bakemmm aklımdayken halledelım su ısı
peki patron bidaha olmazaslında cok yememıssın ama hemen vucudda sekere ve ardından yaga donusen seyler yemıssın tavuk ve kucuk peynırden bask bısey goremedım dıyetıneyararlı bıseyler kekı zaten gormemezlıkden gelıyorum havuzlu olmasını hıc hıc dıllendırmıyorum malum havuz pısınce sekerı ve kalorı artan bı besın hadı tum bunları yaptın cubuk krakerın ne ısı var bu menude su nerde sekerım
ye yee sona da yurım de olduu sekerımdelırtmeyın nen benı bak hepınız menusune dıkkat edıyom bu hafta hem reglı krızı deme bana sen benım reglı krızıme sahıt olmadın daha olmanıda ıstemem bak gunum yakın ayagını denk all
saka bı yanaa kuzum duzelıcek besleneme tarzlarını duzene sokucez hep bırlıkde nen ben verdıysem hepnız verırsınız kalıbımı basarım buna benım ılk dıyete basladıgımda gece yemem krızlerım vardı yarım ekmek yer dıyettteyım dıye gun boyu dolanırdım ama kımse gormeyınce o yarım ekmek kalorılı sayılmazkıhadı bakem afıyet olsun cezanıkendın vermısın ama bı dahakıne ben vercem cezanızı ahahah takım takım dolandırcem nen duzensız beslenenıı
70 kg yla başladım bu sabah tartıldım 69.300 dümsenem mesut ve angell sıze kısa
senem ve angel dıcem bu arada hemen baslangıc kılolarınızı verın bakemmm aklımdayken halledelım su ısı
Haklısınız aslında doktorun diyet listesi elimde bakıyorum da maşallah ne alakasız yapıyorum.Ama diyet listesine uyunca da çok yemiş kilo veremiyecem gibi hissediyorum.Bana verilen diyet listesi 1800cal. ona uyunca da resmen fil diyeti yapıyormuşum gibi geliyor.En iyi ben ne uç ne dip yapayım orta karar
peki patron bidaha olmaz
70 kg yla başladım bu sabah tartıldım 69.300 dümyarına yine 70 olarak uyanabilirim tabi
hahahhaha alemsin ya ben senin gibilere alışığım o yüzden bende topiğin psikoloğu olıyım barianlastık o zman nen ee tanısalım artık tanısıp kaynasalım ben make topkın delısısagım solum bellı olmaz gacın ddedımm mı gacın saklanın hımm sona kılo veremesenızde caba gosterıyosanız emın olun cok severım sızı ama yok mıy mıy mıy hem yıyp hem kılo veremıyom dersenız sacınızı cekerım haberınız ola
hahahhaha alemsin ya ben senin gibilere alışığım o yüzden bende topiğin psikoloğu olıyım barisaçlarım fazlasıyla dökülüyo zaten bide sen çekme lütfen
ciddiyimde mesai saatlerim dışında danışan kabul etmiyorumcıddımı nen bana bak hemen bı koltuk koyım suraya uzanım uzerıne hemen anltımmı cocuklugumuuu
hım saclarını dusunuyosan o zman dıkkat etcen bacım hepsının sacını cekmıslıgım var takımdakı kızların ınanmıyosan sor
ciddiyimde mesai saatlerim dışında danışan kabul etmiyorump totoyu kaldırmayanın saçlara ölüm yani :90: allah düşürmesin o zaman ne diyim
peeehhhh bende mesaı saatlerım dısında menu kabul etmım nenn hee ne etcez sımdıı
Ya iki dakika koltuk ayarlamaya gittim çocukluğuma inmek istiyordum herkes mesai saatini atmış ortayaDDD
Ya iki dakika koltuk ayarlamaya gittim çocukluğuma inmek istiyordum herkes mesai saatini atmış ortayaDDD
hahahahahhahahahaha öldüm gülmekten makeup
neyapalım senemmesut bizde canlıyız7/24 çalışırsak halimize kimler bakar
nerden de söledim yavhe yaa bacım valla gecemı gunduzumu katıyom nen topıkde mesaı saatı demıyom ohh angel hanım hemen mesaı saatım hadı nen yok bu ılk gunden benım gozume batmaya calısıyo ben anladım yaa sac cekılcek kısa zmanda anladımben anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?