Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

senem mesut ve angell sıze kısa

senem ve angel dıcem bu arada hemen baslangıc kılolarınızı verın bakemmm aklımdayken halledelım su ısı

Haklısınız aslında doktorun diyet listesi elimde bakıyorum da maşallah ne alakasız yapıyorum.Ama diyet listesine uyunca da çok yemiş kilo veremiyecem gibi hissediyorum.Bana verilen diyet listesi 1800cal. ona uyunca da resmen fil diyeti yapıyormuşum gibi geliyor.En iyi ben ne uç ne dip yapayım orta karar

peki patron bidaha olmaz

senem mesut ve angell sıze kısa

senem ve angel dıcem bu arada hemen baslangıc kılolarınızı verın bakemmm aklımdayken halledelım su ısı
70 kg yla başladım bu sabah tartıldım 69.300 düm yarına yine 70 olarak uyanabilirim tabi

ıste ama yanlıs yapıyosun canım once metobolızmanı duzenlıcen bak oyl eac ac kalırsan 2 3 gun ıcınde patlam yasarsın sona butun emeklerın bosa gıder heoımız aynı surecden gectık canım o yuzden tecrublerımıze kulak ver tam tamına 1800 doldurmasanda 1600 de fılan bırak ama gun ıcınde lutfen bıseyler yeee olurmu kuzum aksı halde emeklerının bosa gıdıcek

bak senın kılonda bı kızımız vardı gulsum kızlar bılır sımdı 95 kg oldu ama harfıyen dıyetısyenın lıstesıne uyuyoo ve spor yapıyo oncelrı veremıyodu anladık kı kacamak yapıyodu ama sımdı kacamak yapmadan hanı o bı catallar bı kasıklar var ya onlar olmadan kız 95 e geldı masallah

peki patron bidaha olmaz

70 kg yla başladım bu sabah tartıldım 69.300 düm yarına yine 70 olarak uyanabilirim tabi

anlastık o zman nen ee tanısalım artık tanısıp kaynasalım ben make topkın delısı sagım solum bellı olmaz gacın ddedımm mı gacın saklanın hımm sona kılo veremesenızde caba gosterıyosanız emın olun cok severım sızı ama yok mıy mıy mıy hem yıyp hem kılo veremıyom dersenız sacınızı cekerım haberınız ola

hahahhaha alemsin ya ben senin gibilere alışığım o yüzden bende topiğin psikoloğu olıyım bari saçlarım fazlasıyla dökülüyo zaten bide sen çekme lütfen

hahahhaha alemsin ya ben senin gibilere alışığım o yüzden bende topiğin psikoloğu olıyım bari saçlarım fazlasıyla dökülüyo zaten bide sen çekme lütfen

cıddımı nen bana bak hemen bı koltuk koyım suraya uzanım uzerıne hemen anltımmı cocuklugumuuu
hım saclarını dusunuyosan o zman dıkkat etcen bacım hepsının sacını cekmıslıgım var takımdakı kızların ınanmıyosan sor

ciddiyimde mesai saatlerim dışında danışan kabul etmiyorum p totoyu kaldırmayanın saçlara ölüm yani :90: allah düşürmesin o zaman ne diyim

5 mil yaptım ya ölüyom 8 km imiş acaip yoruldum

Ya iki dakika koltuk ayarlamaya gittim çocukluğuma inmek istiyordum herkes mesai saatini atmış ortayaDDD

he yaa bacım valla gecemı gunduzumu katıyom nen topıkde mesaı saatı demıyom ohh angel hanım hemen mesaı saatım hadı nen yok bu ılk gunden benım gozume batmaya calısıyo ben anladım yaa sac cekılcek kısa zmanda anladımben anladım

nerden de söledim yav bacım beni ev hanımı olarak görün en iyisimi siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…