ohhh be çabuk atlatmışsın aferin sanaaagunaydın canlar
hemen sabah raporumu verıyorum
yarım sımıt 3 dılım orgu peynırı 2 bardak cay
tam gaz dıyetıme basladım aksam bozdum ya hemen bbugun elım yuzum sıstı sankı karbınhıdratı sevmıyo bunyem
ben de sabah güllü akşam çilekli içiyorumWalla helal olsun bende bıcırık bi tane, iş ev derken pilim bitiyo 3 gün spora zor kalıyorum..
Mai maaşallah hem çocuk hem ev hem arada misafir ağırlıyor.. Dudağımı ısırıyorum. Ayyy nazar edicez kıza yaw.. Maşallah maicime
Güllü yeşilçay bu dönem favorim bundan önce çileklisiydi şimdi bu..
ıste benım maım yaa hosgeldın sahalara yenıden bacım harıkasın afıyet bal seker olsun
canım benım saolsın ınsallah olur takdırı ılahı nasıp ımde varsa olcek olsun ılk maasımla takımdakıler eguzel bı 1 cı takım tsortu yaptırcem ulennnn yada kucuk kucuk bısıyler bılmım artık maasım eye yeter se
takım konusundada zayıflamayanı yakarım ulenn
gunaydın canım gullu cay bılmıyomben gullu pek sevmıyom ama cıleklısını denıcem artık gıngolusunu bırakcem bı degısıklık olsun
bu arada zencefılcayı var lımonlu kızlar hem metobolızmayı desteklıyomus hemde vucudu baya temızlıyomus bıldıgım kadarıyla bende ondan aldım gecende bı markanın ay cok hos yaa pek bıtkı cayını sevmem ama bunu sevdım tavsıye ederım bı cok unlu dıyetısyende var bu zencefıl cayı kızlar
hımm cumbocum hanı balon duserken fazlalık kum torbaları nı atarlarya heh oyle bı surece gırdım cok merak edersenız anlatırım ama kımın caba verıp vermedıgının cok barız farkındayız o yuzden hepınızıe ayrı ayrı teskkur ederım hadı kuzular az kaldı nen
ayy yaz gelıyoo off ne guzel aksam gezmelerı su bu olcek gobecıklerımızı saklamadan trıl tırıl gıyınelım ay ben ozellıkle ayak parmaklarımda kırımız ojeler olsun ıstıyom sandaletımden soyle guzel guzel cıksınlar
vu arda hala su ıcemedım yarım lıtreyı kodum karsıma bekem bugun ıcebılcemmıı dunku yedıkelrımın agırlıgı malesef tartıya yansıdı bu arada yaga donusmeden kendılerını vucudumdan atmam lazım
haklısın ama cuma gunu baya bı tabırı caızse uklaca cvplar vermıssın maı ye ve bucakmagduruna bende ısterdım senın burdan mezun olmanı ama guzelım sende bıze de hak ver bakıyoz nettesın gelıyon gıdıyon vs vs uzatmıcem temam bızde yapıyoz aynını zman zman ama bunu sureklı hale hıc getırmedık sen yaz ya yazılmasa yazılmasın sen yıne yaz kımse olmazsa olmasın burdakı kızların hepsı calısıyo coluk cocuk sahıbı elbette gun ıcınde daha az paylasım oluyo yada olmuyo ama bı yerde bakıyoz bı sorumluluk bu benden zıyade cuma gunu kalbını kırdıgın arkadslardan ozur dılemen bence cok hos olur ne dersın
ohhh be çabuk atlatmışsın aferin sanaaa
ben de sabah güllü akşam çilekli içiyorum
yaza inşallah çıtır olcez hepimiz , ben de bikinili hayal ediyorum kendimi, şöyle sahilde salına salına genç kız gibi yürüycemmm
ben 3 lt su içiyorum her gün, öğlenen kadar en az 1 lt içmiş oluyorum v
bu arada gizemle ilgili ne oldu ne bitti bielmediğim için yorum aypamaıyorum bi geçmişi okuyup geliyimm
kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği, yarım yumurta, 1 kk beyaz peynir, 2 ufak parça örgü peyniri, 3 -4 tane çeri domates, yarım tane de konserve közlenmiş kırmızı biber
mrb arkadaşlar nasılsınız bayadır gelemiyodum sizlere bi bakmak istedim
öncelikle makecim çokk çokk özür dilerim bildirim yapamadan haber veremeden gitmiştim zaten bayada kilo alıyodum moralim ozuktu kendimce mazeretim vardı senden çok özür dilerim çok emegin var çokk tşkler ederimm
sudem nasılsın canım sehir dısındaymışsın kazasız belesız evine gel inşşş
cumbocum canımm allah kolaylık versin sürekli nöbet bebişin ev allah yardımcın olsunnn
ınnukcumm seninde işin yogunmuş adaşımmm allah kolaylık versin canımmm bebişinide senide öptüm
aslm ayrılmış inşşş bu ayrılık ona klio olarak donmez
bucakmagduru canım kpss de yerlesememişsin üzüldüm hakkında hayırlısı olsun canımm
jnazcımmm geri dönmüşsünnn nasılsın canımmm ogluşun yaşına başmışş yeni yaşı ona ugur mutluluk sans saglık getirsin inşş canımmm uzun uzun ömrü ollsun hep myüzü gülsün inşş benim oglumda çarşamba günü yaşına basacak inşş allahım bize acılarını göstermesinn
mkecimmmm inşşş iş görüşmenın sonucu hayır olur hayırlısıda o işe girmen olur canım dualarım seninle
maicimmm canım nasılsın bebişlerinde iyidir inşş günlügünde hayırlı olsun canımmm
yeni arkadaşlar katılmışşş inşşşş kolay bi şekilde verirler kilolarını
arkadaşlar hepinize kolay gelsin inşş yaza incecik girersiniz takım olarakta derece ile başarılar dilerim hepinizi çokk seviyorum arkadaşlar
canımmm benimmm sorma yaa kendimi çokkk saldımmmm yüzüm hiç yoktu gelmeyee:26::26:canım yawww nerelerdesin adaşım kız özlettin kendini..
Nerelerdesin ne alemdesin ?
merhaba arkadaslar geç kaldım ama gelmeye vaktim yokdu bugün pazar hava kötü olmasına rağmen attık annemle kendimizi dısarı alısveriş için gittik çeyizime ciciler aldım dolandık dolandık geldik bu arada aksam yemeğim için şimdiden ceza istiyorum bilginize
sabah:2 dilim kepek ekmeği /2 kk peynir/10 tane yeşil zeytin
öğle:2 dilim kepek ekmeği /2 kk peynir/3 çay kaşığı bal(regl olamıyorum yaa önüne geçemedim)
akşam:2 dilim su böreği
simdi bitki çayımı içiyorum biriniz bana ceza versin
abowww kız su bregımı ne ettın bacım sen bı dılımınde 400 den fazla kalorı var ay sana ceza hak oldu bu hafta hıc abur cubur su bu yok mazeret yok sana asala kacam yapmıcen sacını cektırme bana
tamam kuzum harfi harifne listeme uyucam doktorumun verdiği listeden dısarı cıkmıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?