Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ohhh be çabuk atlatmışsın aferin sanaaa
ben de sabah güllü akşam çilekli içiyorum

yaza inşallah çıtır olcez hepimiz , ben de bikinili hayal ediyorum kendimi, şöyle sahilde salına salına genç kız gibi yürüycemmm
ben 3 lt su içiyorum her gün, öğlenen kadar en az 1 lt içmiş oluyorum v

bu arada gizemle ilgili ne oldu ne bitti bielmediğim için yorum aypamaıyorum bi geçmişi okuyup geliyimm

kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği, yarım yumurta, 1 kk beyaz peynir, 2 ufak parça örgü peyniri, 3 -4 tane çeri domates, yarım tane de konserve közlenmiş kırmızı biber

mai ve bucakmğdru sizi kırdıysam özür dilerim.
hepinize başarılar .

yuruyusden geldım off 2 gunde ınsan hamlarmı hamlamısım yaww tempo lu yuruyemedım ama bırazdan elıptık calısırım yaza ne guzel cıtır olcez evet ya gercı senın okadar kılonda bellı degıl ama bıkını ıcın bıraz daha ıncelmen lazım yoksa anneannelerımız gıbı uzun pacalı donla gırersın bak dıkkat etcez garı

cıleklı yesıl cayı denemek ıstıyom ben yawww kım gıtcek marketee sımdık :26:

mrb arkadaşlar nasılsınız bayadır gelemiyodum sizlere bi bakmak istedim
öncelikle makecim çokk çokk özür dilerim bildirim yapamadan haber veremeden gitmiştim zaten bayada kilo alıyodum moralim ozuktu kendimce mazeretim vardı senden çok özür dilerim çok emegin var çokk tşkler ederimm
sudem nasılsın canım sehir dısındaymışsın kazasız belesız evine gel inşşş
cumbocum canımm allah kolaylık versin sürekli nöbet bebişin ev allah yardımcın olsunnn
ınnukcumm seninde işin yogunmuş adaşımmm allah kolaylık versin canımmm bebişinide senide öptüm
aslm ayrılmış inşşş bu ayrılık ona klio olarak donmez
bucakmagduru canım kpss de yerlesememişsin üzüldüm hakkında hayırlısı olsun canımm
jnazcımmm geri dönmüşsünnn nasılsın canımmm ogluşun yaşına başmışş yeni yaşı ona ugur mutluluk sans saglık getirsin inşş canımmm uzun uzun ömrü ollsun hep myüzü gülsün inşş benim oglumda çarşamba günü yaşına basacak inşş allahım bize acılarını göstermesinn
mkecimmmm inşşş iş görüşmenın sonucu hayır olur hayırlısıda o işe girmen olur canım dualarım seninle
maicimmm canım nasılsın bebişlerinde iyidir inşş günlügünde hayırlı olsun canımmm
yeni arkadaşlar katılmışşş inşşşş kolay bi şekilde verirler kilolarını

arkadaşlar hepinize kolay gelsin inşş yaza incecik girersiniz takım olarakta derece ile başarılar dilerim hepinizi çokk seviyorum arkadaşlar

Kızlar öğle yemeğimi yazıyım..
12:30 da
1/2 kase yayla çorbası
1 kase salata
1 şinitsel
1 ıspanak mücver (bu fazlaydı kabul ediyorum amam çok güzel görünüyordu napiim)
1 kaşık bulgurlu meze gibi bişe (domates sosu buğday ve maydanoz karışımı)

şimdi 1 sütlü tek şekerli nescafe

canım yawww nerelerdesin adaşım kız özlettin kendini..
Nerelerdesin ne alemdesin ?

canım yawww nerelerdesin adaşım kız özlettin kendini..
Nerelerdesin ne alemdesin ?
canımmm benimmm sorma yaa kendimi çokkk saldımmmm yüzüm hiç yoktu gelmeyee:26::26: ama dayanamadımmm sizi çok özledimm pencereden bakım dedim su aralar çok iyi alemdeyim canımmm sen nasılsınnnn işlerin bebegin saglıgın iyidir inşşş

slm arkadaşlar bugün yediklerimi sıralayayım :)
sabah;
yarım kk peynir
1/2 domates
1 ince dilim salam
1 zeytin
1 dilim ekmek
öğlen;
1 tabak yoğurt çorbası

aralarda da 1 bardak şekersiz nescafe
1 bardak yeşil çay
ve suya devam

bugun yedıklerım 1104 kalorı kızlarr daha su saatten sona yemek yemem artık bı sut ıcerım

yarım lıtre su ıctım bu arada usudummu ne yataga gırdım az uzancem

ben dıyom nıse sısıyom kız desenıze make reglı gunun yaklastı dıye unutmusum nen reglıyı meglıyı neysee bak aklıma geldııı o zman benım yeme krızı gecırmemın bı sakıncası yokmus nenn

ahha ama yok bak yemıyom demınden berı kapattım tukkkanı bısıy koymım agzıma hahhh

gecen ay gecıkmelı 25 ınde reglı olmusum sımıde ufak ufak belırtılerı basladı buhafta reglı haftam olcek anladım ben

aksam yemegıme gelınce aksam bısey yemedım sımdı cay fılan ıcıcem malum 16 30 dolaylarında 1000 kalorıyı gecmıstım suyumuda 1 lıtreye cıkarmaya calısıyorum

hadı bakalaım fıstıklar hersey guzel olucek

merhaba arkadaslar geç kaldım ama gelmeye vaktim yokdu bugün pazar hava kötü olmasına rağmen attık annemle kendimizi dısarı alısveriş için gittik çeyizime ciciler aldım dolandık dolandık geldik bu arada aksam yemeğim için şimdiden ceza istiyorum bilginize

sabah:2 dilim kepek ekmeği /2 kk peynir/10 tane yeşil zeytin
öğle:2 dilim kepek ekmeği /2 kk peynir/3 çay kaşığı bal(regl olamıyorum yaa önüne geçemedim)
akşam:2 dilim su böreği

simdi bitki çayımı içiyorum biriniz bana ceza versin

abowww kız su bregımı ne ettın bacım sen bı dılımınde 400 den fazla kalorı var ay sana ceza hak oldu bu hafta hıc abur cubur su bu yok mazeret yok sana asala kacam yapmıcen sacını cektırme bana

abowww kız su bregımı ne ettın bacım sen bı dılımınde 400 den fazla kalorı var ay sana ceza hak oldu bu hafta hıc abur cubur su bu yok mazeret yok sana asala kacam yapmıcen sacını cektırme bana

tamam kuzum harfi harifne listeme uyucam doktorumun verdiği listeden dısarı cıkmıcamm

beeeennn geldimmm naber kızlarrr.yoğundum giremedim bu gün.yazılı haftası soru hazırlıyom bebeleree

menümm
sabah:
2 dilim peynirli kek
zeytin(3)
peynir
çay
ara:
yok
öğle:
yok
akşam:
1 kase çorba
3 çatal tavuk göğsü(et bu arada tatlı değil)fırında
roka ve dere oto
sonra 1 elma,1 portakal
2litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…