Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

beeeennn geldimmm naber kızlarrr.yoğundum giremedim bu gün.yazılı haftası soru hazırlıyom bebeleree

kolay gelsın fazla zor hazırlama nen yazık bebelere

ohh guzel omus afıyet olsun olmayan menuler var ama aksam saldırmamıssın yemeklere ıyı olmu skuzum afıyet olsun

iyi geceler kızlarr
netim hala düzelmiş değil bi gelip bi gidiyor bende yine şansımı deneyeyim dedim
çok fenayım kızlarya felaket derecede yemeğe saldırmış durumdayım hiç doymuyorum sanki
ve bu duruma bi an önce dur demem lazım
yarın yeni bi sayfa açıyorum kendime umarım başarırım bu sefer

hadı ıyısın yıne hafta sonu gezmelerınde sın masalah kuzum

ay ınsallah kırmısımdır yaaa bakalım son soz cıkmadı daha
inş canım

ahhh sudemcim nerlerdesin sen bakim...
bu gece beni uyku tutmaz sensiz
ahhh ahhh beni bırakıp nerelere gettin sen bacımmmm
kıs geldim bile yorgunluktan geberiyommmm
geceleri uyumadım muhabbetın belını kırdık eltımle,kaynanamla....
gözüm kapanıyyyyyy

hoşbuldum canım
galiba aramıza ketıldın hosgelmişsin bacı...

beeeennn geldimmm naber kızlarrr.yoğundum giremedim bu gün.yazılı haftası soru hazırlıyom bebeleree
kısss dök bebeleri hehe

canım kendini nasıl mutlu hissediyosan öyle ol.
kayatında önemli hedefler belirle senin için.hangisi daha değerliyse onu yap.
kendine iyi bak.bebişlerini de öp.

fılm ızledım artık yatcem ay cok acıktım kızlarr 1,5 lıtre su ıctım habıre tuvalete tasınıyom ama hıc kacamak yapmadım bu aksam aferım banaa

Günaydın kızlar..
herkes uyuyor galibaa maiciğim de gelmemiş...
dün akşam dışarı çıktık evede geç döndük.. akşam yemeği yiyemedim eve gelince bir bardak süte 1 tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı tarçın katıp içtim..

sabah kahvaltımı da yazıyım ..

1kase k-flakes+yulaf ezmesi karışımına 1 kaşık bal+1kaşık yaban mersini light süt ile karıştırıp götürdüm kızlar..

şimdide yeşil çayımı içiyorum...

makeeeeeeciiiiiiiiiiiiiiiik napıyosun kuzucuk özledim kızzzz öpüyorum yanacıklarından kocaman

ilknuuurrrr nerelerdesin seeennn bebeler nasıl özledik valla seni dön artık sahalara
çok iyi gidiyosun süpperrrr
aslında aklıma geldi ,geçen ay beraber olmuştuk diye , ama baktım ses yok ,şimdi aklıan düşewrse attalıya sarılır diye demedim bişey
ben de de şişkinlik başladı , ama inadım inat bu hafta reglye arğmen kaçamak yapmıycam ve kilo vericemmm
kızzzz tatlıyı anladık da su böreği de ne oluyor seni önce allaha sonra makecime sonra da maicime havale ediyorum saçını başını yolsunlar da gör gününü
akşam menün çok güzel öğle yemediğin halde saldırmamışsın aferinn

yapma jalecimmm hadi bugün başal yeniden , yaza az kaldı bikinili resimlerimizi koyucaz buraya hadi gayret kuşumm

ben doğum yaptıktan sonra uzun süre 80lerde atkıldım en çok da neye üzülüyorum biliyormusunuz şişkoyum fotoğraflarda çirkin çıkıyorum diye bebişimle fotoğraf çektirmedim doğrudürüst
amam şimdi bol bol çekitiriyoruz
birara koyucam önceki sonraki fotolarımı

günaydın demeyi unutmuşum
GÜNAYDIIIIIIIIINNNNNN
kütüphanedeyim ders çalışcam birazdan
kahvaltım 1 sütlü şekersiz nescafe 3 tane grissini
evde yapamadım akhvaltı bugünlük böyle oldu

günaydınnnnn canlarım sabah kalktım 5 mil yürüdüm lesli bacımla kahvaltı olarak

2 dl. kepek ekmeği
2 kk peynir
5 yeşil zeytin
1/2 domates 1/2 biber

yedimmm yarım ltde su tamamladım simdidenn öğlen işyerine ne götücem ilmiyorum corba falan içerim sanırsam çünkü hemen evden cıkıp doktora gitmem lazım görüşürüz kızlaarrr

selam kıslar
off hala yorgunluğum geçmedi yaaaaaa
kaç gündür uykusuzum ya
sabah sabah evın sigortasını da attrırdım ne becerıklı kızım ya.
süreklı sigorta attırtıyom.
off sabah sabah ...

Günaydın herkese bende yeni katıldım takıma..Sabah kahvaltımı yazmak istedim 1 bardak yeşil çay ve yarım litre su..Gün boyu kesinlikle 2,5 litre su içmenizi tavsiye ediyorum ve 2 bardak yeşil çay bu arada zayıflamışım bu sabah tartıldım bunu nasıl grafiğime ekliyecem ayrıca kilomu cuma günü sizlere nasıl bildiricem bana yardımcı olursanız sevinirim tşkler

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr gecmısı okucem sımdı karnım agrıyo reglının ayak seslerı bunlar

hoşgeldin canım
avatarın maininkiyle aynı ya seni mai sandım

merhaba kızlarr
canım çok sıkkın oğlumdaki şişlik geçmedi daha yarında çocuk cerrahına götürmeyi düşünüyorum
aslında göğüs cerrahı korkulacak bi şey yok demişti. ama bi arkadaşımın tanıdığı var çocuk cerrahı ona sormuşlar oda göğüs cerrahı anlamaz çocuk cerrahına göstersinler ihmal etmesinler demiş. yarından önceye de randevu yok malesef
inşallah bişey çıkmaz kızlarya çok korkuyorum
diyete gelince sabah 1 kase meyveli nesfit
arada da eşimin kahvaltısına eşlik ettim yarım dilim ekmek biraz peynir ve ıhlamurla
oğlum uyuyor şimdi uyansın aşıya gideceğiz
geçmişe bakamıyorum kusura bakmayın olur mu çünkü kafam yerinde değil
canımya çok haklısın bizimde oğlumla fooğraflarımız çok az
günaydın demeyi unutmuşum
GÜNAYDIIIIIIIIINNNNNN
kütüphanedeyim ders çalışcam birazdan
kahvaltım 1 sütlü şekersiz nescafe 3 tane grissini
evde yapamadım akhvaltı bugünlük böyle oldu

günaydın canım hoşgeldin

selam kızlar...
bu gün depresif takıldım hiç giresim gelmedi nete...
ama az önce stepperımı getidiler servisten çok mutlu oldum...
hemen 800 adım attım.. akşam yatmadan tekrar 800 adım atacağım inşallah...

bu gün yediklerim
sabah
yarım saç böreği

öğle 6 mercimek köfte 1 bardak ayran 5 yaprak marul

ara yarım paket peynirli çubuk

akşam
henüz belli değil...büyük ihtimalle salata yerim...

toplamda 1 litre su
3 bardak yeşil çay içtim...

hoşgeldin bacım özledim nan seni hiç uyku tutmadı sen yokkken gözlerim forumda msn de seni aradı...
bidaha bu kadar uzun bırakma beni

hee mai rötar yaptı bu gün... anca gelebildi...
nasılsın canım...

hoşgeldin canım
avatarın maininkiyle aynı ya seni mai sandım

gözlerin beni ariii dimi...
geldim geldim sen de gel hadi de hasret giderek...

ay kızlarrr cok fena karnım agrıyoo ama sımdı tartıldım once kıyafetle cok cıkarım nasıl olsa dıye tartıya cıktım malum 4 gun sona reglı gunum aa baktım az cıktıı soyunım oyle tartılım dedım

66.7 cıktı nen aboo hemde yarım saat once tartıldım bu yurumek ne cokıse yaradı bende bak sonradan daha cabuk gıtmeye baslıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…