beeeennn geldimmm naber kızlarrr.yoğundum giremedim bu gün.yazılı haftası soru hazırlıyom bebeleree
ohh guzel omus afıyet olsun olmayan menuler var ama aksam saldırmamıssın yemeklere ıyı olmu skuzum afıyet olsunmenümm
sabah:
2 dilim peynirli kek
zeytin(3)
peynir
çay
ara:
yok
öğle:
yok
akşam:
1 kase çorba
3 çatal tavuk göğsü(et bu arada tatlı değil)fırında
roka ve dere oto
sonra 1 elma,1 portakal
2litre su
inş canımhadı ıyısın yıne hafta sonu gezmelerınde sın masalah kuzum
ay ınsallah kırmısımdır yaaa bakalım son soz cıkmadı daha
kıs geldim bile yorgunluktan geberiyommmmahhh sudemcim nerlerdesin sen bakim...
bu gece beni uyku tutmaz sensiz
ahhh ahhh beni bırakıp nerelere gettin sen bacımmmm
galiba aramıza ketıldın hosgelmişsin bacı...hoşbuldum canım
kısss dök bebeleri hehebeeeennn geldimmm naber kızlarrr.yoğundum giremedim bu gün.yazılı haftası soru hazırlıyom bebeleree
canım kendini nasıl mutlu hissediyosan öyle ol.mrb arkadaşlar nasılsınız bayadır gelemiyodum sizlere bi bakmak istedim
öncelikle makecim çokk çokk özür dilerim bildirim yapamadan haber veremeden gitmiştim zaten bayada kilo alıyodum moralim ozuktu kendimce mazeretim vardı senden çok özür dilerim çok emegin var çokk tşkler ederimm
sudem nasılsın canım sehir dısındaymışsın kazasız belesız evine gel inşşş
cumbocum canımm allah kolaylık versin sürekli nöbet bebişin ev allah yardımcın olsunnn
ınnukcumm seninde işin yogunmuş adaşımmm allah kolaylık versin canımmm bebişinide senide öptüm
aslm ayrılmış inşşş bu ayrılık ona klio olarak donmez
bucakmagduru canım kpss de yerlesememişsin üzüldüm hakkında hayırlısı olsun canımm
jnazcımmm geri dönmüşsünnn nasılsın canımmm ogluşun yaşına başmışş yeni yaşı ona ugur mutluluk sans saglık getirsin inşş canımmm uzun uzun ömrü ollsun hep myüzü gülsün inşş benim oglumda çarşamba günü yaşına basacak inşş allahım bize acılarını göstermesinn
mkecimmmm inşşş iş görüşmenın sonucu hayır olur hayırlısıda o işe girmen olur canım dualarım seninle
maicimmm canım nasılsın bebişlerinde iyidir inşş günlügünde hayırlı olsun canımmm
yeni arkadaşlar katılmışşş inşşşş kolay bi şekilde verirler kilolarını
arkadaşlar hepinize kolay gelsin inşş yaza incecik girersiniz takım olarakta derece ile başarılar dilerim hepinizi çokk seviyorum arkadaşlar
ilknuuurrrr nerelerdesin seeennn bebeler nasıl özledik valla seni dön artık sahalaramrb arkadaşlar nasılsınız bayadır gelemiyodum sizlere bi bakmak istedim
öncelikle makecim çokk çokk özür dilerim bildirim yapamadan haber veremeden gitmiştim zaten bayada kilo alıyodum moralim ozuktu kendimce mazeretim vardı senden çok özür dilerim çok emegin var çokk tşkler ederimm
sudem nasılsın canım sehir dısındaymışsın kazasız belesız evine gel inşşş
cumbocum canımm allah kolaylık versin sürekli nöbet bebişin ev allah yardımcın olsunnn
ınnukcumm seninde işin yogunmuş adaşımmm allah kolaylık versin canımmm bebişinide senide öptüm
aslm ayrılmış inşşş bu ayrılık ona klio olarak donmez
bucakmagduru canım kpss de yerlesememişsin üzüldüm hakkında hayırlısı olsun canımm
jnazcımmm geri dönmüşsünnn nasılsın canımmm ogluşun yaşına başmışş yeni yaşı ona ugur mutluluk sans saglık getirsin inşş canımmm uzun uzun ömrü ollsun hep myüzü gülsün inşş benim oglumda çarşamba günü yaşına basacak inşş allahım bize acılarını göstermesinn
mkecimmmm inşşş iş görüşmenın sonucu hayır olur hayırlısıda o işe girmen olur canım dualarım seninle
maicimmm canım nasılsın bebişlerinde iyidir inşş günlügünde hayırlı olsun canımmm
yeni arkadaşlar katılmışşş inşşşş kolay bi şekilde verirler kilolarını
arkadaşlar hepinize kolay gelsin inşş yaza incecik girersiniz takım olarakta derece ile başarılar dilerim hepinizi çokk seviyorum arkadaşlar
çok iyi gidiyosun süpperrrrslm arkadaşlar bugün yediklerimi sıralayayım :)
sabah;
yarım kk peynir
1/2 domates
1 ince dilim salam
1 zeytin
1 dilim ekmek
öğlen;
1 tabak yoğurt çorbası
aralarda da 1 bardak şekersiz nescafe
1 bardak yeşil çay
ve suya devam
aslında aklıma geldi ,geçen ay beraber olmuştuk diye , ama baktım ses yok ,şimdi aklıan düşewrse attalıya sarılır diye demedim bişeyben dıyom nıse sısıyom kız desenıze make reglı gunun yaklastı dıye unutmusum nen reglıyı meglıyı neysee bak aklıma geldııı o zman benım yeme krızı gecırmemın bı sakıncası yokmus nenn
ahha ama yok bak yemıyom demınden berı kapattım tukkkanı bısıy koymım agzıma hahhh
kızzzz tatlıyı anladık da su böreği de ne oluyor seni önce allaha sonra makecime sonra da maicime havale ediyorum saçını başını yolsunlar da gör gününümerhaba arkadaslar geç kaldım ama gelmeye vaktim yokdu bugün pazar hava kötü olmasına rağmen attık annemle kendimizi dısarı alısveriş için gittik çeyizime ciciler aldım dolandık dolandık geldik bu arada aksam yemeğim için şimdiden ceza istiyorum bilginize
sabah:2 dilim kepek ekmeği /2 kk peynir/10 tane yeşil zeytin
öğle:2 dilim kepek ekmeği /2 kk peynir/3 çay kaşığı bal(regl olamıyorum yaa önüne geçemedim)
akşam:2 dilim su böreği
simdi bitki çayımı içiyorum biriniz bana ceza versin
akşam menün çok güzel öğle yemediğin halde saldırmamışsın aferinnmenümm
sabah:
2 dilim peynirli kek
zeytin(3)
peynir
çay
ara:
yok
öğle:
yok
akşam:
1 kase çorba
3 çatal tavuk göğsü(et bu arada tatlı değil)fırında
roka ve dere oto
sonra 1 elma,1 portakal
2litre su
iyi geceler kızlarr
netim hala düzelmiş değil bi gelip bi gidiyor bende yine şansımı deneyeyim dedim
çok fenayım kızlarya felaket derecede yemeğe saldırmış durumdayım hiç doymuyorum sanki
ve bu duruma bi an önce dur demem lazım
yarın yeni bi sayfa açıyorum kendime umarım başarırım bu sefer
hoşgeldin canımGünaydın herkese bende yeni katıldım takıma..Sabah kahvaltımı yazmak istedim 1 bardak yeşil çay ve yarım litre su..Gün boyu kesinlikle 2,5 litre su içmenizi tavsiye ediyorum ve 2 bardak yeşil çay bu arada zayıflamışım bu sabah tartıldım bunu nasıl grafiğime ekliyecem ayrıca kilomu cuma günü sizlere nasıl bildiricem bana yardımcı olursanız sevinirim tşkler
canımya çok haklısın bizimde oğlumla fooğraflarımız çok azilknuuurrrr nerelerdesin seeennn bebeler nasıl özledik valla seni dön artık sahalara
çok iyi gidiyosun süpperrrr
aslında aklıma geldi ,geçen ay beraber olmuştuk diye , ama baktım ses yok ,şimdi aklıan düşewrse attalıya sarılır diye demedim bişey
ben de de şişkinlik başladı , ama inadım inat bu hafta reglye arğmen kaçamak yapmıycam ve kilo vericemmm
kızzzz tatlıyı anladık da su böreği de ne oluyor seni önce allaha sonra makecime sonra da maicime havale ediyorum saçını başını yolsunlar da gör gününü
akşam menün çok güzel öğle yemediğin halde saldırmamışsın aferinn
yapma jalecimmm hadi bugün başal yeniden , yaza az kaldı bikinili resimlerimizi koyucaz buraya hadi gayret kuşumm
ben doğum yaptıktan sonra uzun süre 80lerde atkıldım en çok da neye üzülüyorum biliyormusunuz şişkoyum fotoğraflarda çirkin çıkıyorum diye bebişimle fotoğraf çektirmedim doğrudürüst
amam şimdi bol bol çekitiriyoruz
birara koyucam önceki sonraki fotolarımı
günaydın demeyi unutmuşum
GÜNAYDIIIIIIIIINNNNNN
kütüphanedeyim ders çalışcam birazdan
kahvaltım 1 sütlü şekersiz nescafe 3 tane grissini
evde yapamadım akhvaltı bugünlük böyle oldu
günaydın canım hoşgeldinGünaydın herkese bende yeni katıldım takıma..Sabah kahvaltımı yazmak istedim 1 bardak yeşil çay ve yarım litre su..Gün boyu kesinlikle 2,5 litre su içmenizi tavsiye ediyorum ve 2 bardak yeşil çay bu arada zayıflamışım bu sabah tartıldım bunu nasıl grafiğime ekliyecem ayrıca kilomu cuma günü sizlere nasıl bildiricem bana yardımcı olursanız sevinirim tşkler
hoşgeldin canım
avatarın maininkiyle aynı ya seni mai sandım
inş canım
kıs geldim bile yorgunluktan geberiyommmm
geceleri uyumadım muhabbetın belını kırdık eltımle,kaynanamla....
gözüm kapanıyyyyyy
galiba aramıza ketıldın hosgelmişsin bacı...
kısss dök bebeleri hehe
Günaydın kızlar..
herkes uyuyor galibaa maiciğim de gelmemiş...
dün akşam dışarı çıktık evede geç döndük.. akşam yemeği yiyemedim eve gelince bir bardak süte 1 tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı tarçın katıp içtim..
sabah kahvaltımı da yazıyım ..
1kase k-flakes+yulaf ezmesi karışımına 1 kaşık bal+1kaşık yaban mersini light süt ile karıştırıp götürdüm kızlar..
şimdide yeşil çayımı içiyorum...
hoşgeldin canım
avatarın maininkiyle aynı ya seni mai sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?