anam o da vizite ücreti isticek baksana...
yazık o da akşama kadar uğraşıyo tabi akşam normal insan görmeyi bekliyo ama yazık tmarhaneye düştü haberi yok...
tmarhane yazarken ı harfi var mı yaw...
ben 7.takımdan julia merhaba herkese
bu arada 55 samsun :92::92: şafak atarsa 57
canlarımmmm slmmm nabersinizzz fıstıklarrr.açımmm yerimm siziii.yine yeniden yoğun bi gündü.okul yazılı soruları....daha bitiremedim yaaa.bu arada menüm:
sabah:
yumurta haşlama
peynir
zeytin(4)
çokk az bal
yeşil çay
ara:
çubuk kraker
öğle:
1 gözleme(kızlar okulda mecburum)
çay
ara:
yok
eve gelince 3 gibi:
dayanamadımlahana sarma ve kuru biber sarma 8 tane yemişimdir(obur ben)
bir diliden az ekmek
akşam:
yok
2 bardak yeşil çay
valla muhabbetin belini kırmışınız oku oku bitmedi.:82:canlar çok yorgunum ben kaçar.öpüyorummm herkesi.yarın daha erken girerim inş.bu hafta mazur görün soru hazırlayıp yazılı okucam yeşil çay eşliğinde.hoşçakalınn
ben 7.takımdan julia merhaba herkese
bu arada 55 samsun :92::92: şafak atarsa 57
tey tey teyy hosgeldın annem sendemı sayıyon ay yazık nen maı ıle sana ay kıyamam hadı az kaldı nen 2 aydan gun yemeye basladınız ha gayret son 7 haftada toplayın bakem verın su psı yagları
ahh ahhh bnm temmuz gibi nişanımda var cnm yaaa vermem şart anlayacağıntey tey teyy hosgeldın annem sendemı sayıyon ay yazık nen maı ıle sana ay kıyamam hadı az kaldı nen 2 aydan gun yemeye basladınız ha gayret son 7 haftada toplayın bakem verın su psı yagları
hoşgeldin canım sanırım geçen gün seninle konumuştuk yanılış hatırlamıyorsam...
evet samsunmuşşafak sayarken plakaarıda öğrendik...
allah kavuştrsun inşallah askerlerimize canım
evet evet plakaları da öğrendiknerde konuştuk acaba
kız onunki daha zor onlar 550 günden saydı...
kaçırdın nen milleti... birinin sasçını çek birine sopa göster kimse kalmadı sayende...
kaldık başbaşa
geçenlerde bi başlık açılmıştı şafak sayanların zayıflama topiği diye... orda gördüm sanki...:26:
karıştırmış da olabilirim...:26:
geçenlerde bi başlık açılmıştı şafak sayanların zayıflama topiği diye... orda gördüm sanki...:26:
karıştırmış da olabilirim...:26:
doru doru cnm bnm konum o
yok bacım yaa yaşlandım artık...
benim kızın burnu tıkanmış yıktı ortalığı onu sakinleştirdim geldim...
kime çekti bilmiyom hemen sinirleniveriyo...
he iyi ozaman hala performansım yerinde demekki...
hoşgeldin canımmmmGünaydın herkese bende yeni katıldım takıma..Sabah kahvaltımı yazmak istedim 1 bardak yeşil çay ve yarım litre su..Gün boyu kesinlikle 2,5 litre su içmenizi tavsiye ediyorum ve 2 bardak yeşil çay bu arada zayıflamışım bu sabah tartıldım bunu nasıl grafiğime ekliyecem ayrıca kilomu cuma günü sizlere nasıl bildiricem bana yardımcı olursanız sevinirim tşkler
selam kızlar...
bu gün depresif takıldım hiç giresim gelmedi nete...
ama az önce stepperımı getidiler servisten çok mutlu oldum...
hemen 800 adım attım.. akşam yatmadan tekrar 800 adım atacağım inşallah...
bu gün yediklerim
sabah
yarım saç böreği
öğle 6 mercimek köfte 1 bardak ayran 5 yaprak marul
ara yarım paket peynirli çubuk
akşam
henüz belli değil...büyük ihtimalle salata yerim...
toplamda 1 litre su
3 bardak yeşil çay içtim...[/QUOTE
anamm neler yemiş neler hani mercimek köfte yapmıyodun bi dahaaa ne olduuuuu
süpersin kaptannnnnnay kızlarrr cok fena karnım agrıyoo ama sımdı tartıldım once kıyafetle cok cıkarım nasıl olsa dıye tartıya cıktım malum 4 gun sona reglı gunum aa baktım az cıktıı soyunım oyle tartılım dedım
66.7 cıktı nen aboo hemde yarım saat once tartıldım bu yurumek ne cokıse yaradı bende bak sonradan daha cabuk gıtmeye baslıyo
kendi regl günlerimden çok seninkilerde geriliyorum itiraf ediyimmm
eveeeet spor da mutluluk hormonu salgılatır i sigara bırakanlarada mutlaka öneriyoruzaynı avatarı kullanan bacılar biriniz değiştirin bari.
karıştıryom sizi görsel hafızam daha iyi resme bakmak daha kolay gelıyo adınıza bakmaktansa
kıslar ya insanın yedikçe yiyesi geliyo.iştahı açılıyo.gözü yiyecek arıyo.
dur demek lazım.yemek yemekte mutluluk veriyo.kılo vermekte arasında tercih yapmak çok zor.ama ben ıkısını de yapcem inşş.sporu arttırıp mutlu olcam.hepinizi seviyom.iyiki varsınız.
hihooyyyt bir kasa mıııııBugün yediklerimi sayıyorum millet:)))
Sabah kahvaltısı: 1 bardak yeşil çay yarım litre su
Öğlen :Yağsız kıymalı yumurta 5 kaşık kadar ve 2 ince dilim tam tahıllı buğday ekmeği
Akşam :1 kasa tatlandırıcı ile yapılmış sütlaç
ve şimdi tekrar yeşil çayy:82::82:
bne de geçmişte böyle diyetler yaptım sonra metabolizma bir durdu 5 ayda toparlayamadım dikkat et canım daha sağlıklı bir liste yap hem sağlıklı beslen hem kilo ver
takımınn 1 numarası en çalışkanıııııııı kolay gelsingene flood yapmaya başladım...
ben kaçıyom... örgü örcem daaa spor yapcam daaaa çocukları doyurcem çok işim var çok...
akşam dışında öok güzel menünnn afiyet olsunnslm kızlarr bende yeni fırsat bulup girebildim nete
yediklerimi sıralayayım
sabah;
1 kk peynir
1 dilim ekmek
kuşluk;
2 kuru kayısı
öğle;
4 kaşık makarna
2 kaşık sote tavuk
0 yağda pişmiş patates (actifry saolsun)
yoğurt
ikindi;
muz
akşam
1 dilim çeyreği kadar havuçlu kek
1 paket çubuk kraker :26:
ben ne çok kalorili şey yemişim ya.. regl zamanıma geldi yine bu diyet işi hiç durmadan yemek yiyesim var benimmmm :18: neyse gidiyim de bi yeşil çay demliyip yürüyüş yapıyım cezalıyım
yapar valla yapaaarrr kaçıııınnnnnnnanlastık o zman nen ee tanısalım artık tanısıp kaynasalım ben make topkın delısısagım solum bellı olmaz gacın ddedımm mı gacın saklanın hımm sona kılo veremesenızde caba gosterıyosanız emın olun cok severım sızı ama yok mıy mıy mıy hem yıyp hem kılo veremıyom dersenız sacınızı cekerım haberınız ola
süpersin arkadaşımmmm5 mil yaptım ya ölüyom 8 km imiş acaip yoruldum
8 tane sarma çok değil miiiii niyaptııınnnnncanlarımmmm slmmm nabersinizzz fıstıklarrr.açımmm yerimm siziii.yine yeniden yoğun bi gündü.okul yazılı soruları....daha bitiremedim yaaa.bu arada menüm:
sabah:
yumurta haşlama
peynir
zeytin(4)
çokk az bal
yeşil çay
ara:
çubuk kraker
öğle:
1 gözleme(kızlar okulda mecburum)
çay
ara:
yok
eve gelince 3 gibi:
dayanamadımlahana sarma ve kuru biber sarma 8 tane yemişimdir(obur ben)
bir diliden az ekmek
akşam:
yok
2 bardak yeşil çay
yok bacım yaa yaşlandım artık...
benim kızın burnu tıkanmış yıktı ortalığı onu sakinleştirdim geldim...
kime çekti bilmiyom hemen sinirleniveriyo...
geçmiş olsun canıımmmmm cabuk iyileşKızlar ben geldim.İki gündür giremedim çünkü hastaydım.Çok kötüydüm iki gündür yatıyordum şükür şimdi iyiyim.Bu arada diyeti bırakmadım.
Bugün yediklerimi hemen yazayım
Sabah 2 dilim ekmek peynir domates
Öğlen 4 kaşık ıspanak 3 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam 2 dolma 4 kaşık yoğurt
1 maden suyu
menün harikaaa
iyi geceler kızlarr
sizi çok ihmal ettiğimin farkındayım ama bi türlü neti açamıyorum
bugün oğlum çok keyifsiz uyandı nezle olmuş öğleden sonrada 2 tane aşı birden yeditahmin edersiniz neler çektiğimizi akşam uyutunca girerim dedim onda da eşimden alamadım pc yi. eşimi uyutup geldim ama kimseler kalmamış
yarın sabah çocuk cerrahına gideğiz kızlar inşallah ondan da iyi haberler alırım eve kaçta döneriz bilmiyorum
şu günleride bi atlatayım başka bişey istemiyorum
mai cim sanada bi özür borçluyum canım hemde çok geç kalınmış cuma günü bildirim yapamamıştım çünkü sabahın köründe hastaneye gittik eve gelmemizde akşamı buldu. önceden planlanan bir durum olmadığı içinde bir gece önceden bilgi veremedim kusura bakma tatlım
kıaymam kuzuyaaaa geçmiş olsunn
jalecim içini ferah tut bişey çıkmaz inşallah gelir gelemz yaz bize olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?