Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

anam o da vizite ücreti isticek baksana...
yazık o da akşama kadar uğraşıyo tabi akşam normal insan görmeyi bekliyo ama yazık tmarhaneye düştü haberi yok...
tmarhane yazarken ı harfi var mı yaw...

ı var nen

he yaaa valla yerıne dustuu ahaha kız angell valla meselegının erbabısın vesselam 100 metreden cektın kendını yerıne

ben 7.takımdan julia merhaba herkese

bu arada 55 samsun :92::92: şafak atarsa 57

tey tey teyy hosgeldın annem sendemı sayıyon ay yazık nen maı ıle sana ay kıyamam hadı az kaldı nen 2 aydan gun yemeye basladınız ha gayret son 7 haftada toplayın bakem verın su psı yagları

canlarımmmm slmmm nabersinizzz fıstıklarrr.açımmm yerimm siziii.yine yeniden yoğun bi gündü.okul yazılı soruları....daha bitiremedim yaaa.bu arada menüm:
sabah:
yumurta haşlama
peynir
zeytin(4)
çokk az bal
yeşil çay
ara:
çubuk kraker
öğle:
1 gözleme(kızlar okulda mecburum)
çay
ara:
yok
eve gelince 3 gibi:
dayanamadımlahana sarma ve kuru biber sarma 8 tane yemişimdir(obur ben)
bir diliden az ekmek
akşam:
yok
2 bardak yeşil çay

valla muhabbetin belini kırmışınız oku oku bitmedi.:82:canlar çok yorgunum ben kaçar.öpüyorummm herkesi.yarın daha erken girerim inş.bu hafta mazur görün soru hazırlayıp yazılı okucam yeşil çay eşliğinde.hoşçakalınn

nıye okulda gozlme yıcen dıye basına sılahmı dayıyolarrr gormesın gozum senıı bu ne lenn benıde yeseydın

notu bol tut nen kucuk kucuk verme cocuklara hıc sevemem notu kıt hocayı bakk ver sevınsın bebeler

bende ogretmen olmazmıs herkese 100 verırdım nen

ben 7.takımdan julia merhaba herkese

bu arada 55 samsun :92::92: şafak atarsa 57

hoşgeldin canım sanırım geçen gün seninle konumuştuk yanılış hatırlamıyorsam...
evet samsunmuş şafak sayarken plakaarıda öğrendik...
allah kavuştrsun inşallah askerlerimize canım

tey tey teyy hosgeldın annem sendemı sayıyon ay yazık nen maı ıle sana ay kıyamam hadı az kaldı nen 2 aydan gun yemeye basladınız ha gayret son 7 haftada toplayın bakem verın su psı yagları

kız onunki daha zor onlar 550 günden saydı...

kaçırdın nen milleti... birinin sasçını çek birine sopa göster kimse kalmadı sayende...
kaldık başbaşa

ahh ahhh bnm temmuz gibi nişanımda var cnm yaaa vermem şart anlayacağın bnm askerim izinde şuan

geçenlerde bi başlık açılmıştı şafak sayanların zayıflama topiği diye... orda gördüm sanki...:26:
karıştırmış da olabilirim...:26:

yok bacım yaa yaşlandım artık...

benim kızın burnu tıkanmış yıktı ortalığı onu sakinleştirdim geldim...
kime çekti bilmiyom hemen sinirleniveriyo...

yok bacım yaa yaşlandım artık...

benim kızın burnu tıkanmış yıktı ortalığı onu sakinleştirdim geldim...
kime çekti bilmiyom hemen sinirleniveriyo...

sen mı yaslancen kız senın yaslıgın bıle dıpcık gıbım olur

hılal bıraz nasına cekmıs gıbı duruyo burdan bakınce
he iyi ozaman hala performansım yerinde demekki...

dedık dımıı

Kızlar ben geldim.İki gündür giremedim çünkü hastaydım.Çok kötüydüm iki gündür yatıyordum şükür şimdi iyiyim.Bu arada diyeti bırakmadım.
Bugün yediklerimi hemen yazayım
Sabah 2 dilim ekmek peynir domates
Öğlen 4 kaşık ıspanak 3 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam 2 dolma 4 kaşık yoğurt
1 maden suyu

ben kaçıyorum arkadaşlar...
sona kalan tükkanı kapatsın...
herkese hayırlı geceler..:80:

iyi geceler kızlarr
sizi çok ihmal ettiğimin farkındayım ama bi türlü neti açamıyorum
bugün oğlum çok keyifsiz uyandı nezle olmuş öğleden sonrada 2 tane aşı birden yedi tahmin edersiniz neler çektiğimizi akşam uyutunca girerim dedim onda da eşimden alamadım pc yi. eşimi uyutup geldim ama kimseler kalmamış
yarın sabah çocuk cerrahına gideğiz kızlar inşallah ondan da iyi haberler alırım eve kaçta döneriz bilmiyorum
şu günleride bi atlatayım başka bişey istemiyorum
mai cim sanada bi özür borçluyum canım hemde çok geç kalınmış cuma günü bildirim yapamamıştım çünkü sabahın köründe hastaneye gittik eve gelmemizde akşamı buldu. önceden planlanan bir durum olmadığı içinde bir gece önceden bilgi veremedim kusura bakma tatlım

hoşgeldin canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…