iyi geceler kızlarr
sizi çok ihmal ettiğimin farkındayım ama bi türlü neti açamıyorum
bugün oğlum çok keyifsiz uyandı nezle olmuş öğleden sonrada 2 tane aşı birden yeditahmin edersiniz neler çektiğimizi akşam uyutunca girerim dedim onda da eşimden alamadım pc yi. eşimi uyutup geldim ama kimseler kalmamış
yarın sabah çocuk cerrahına gideğiz kızlar inşallah ondan da iyi haberler alırım eve kaçta döneriz bilmiyorum
şu günleride bi atlatayım başka bişey istemiyorum
mai cim sanada bi özür borçluyum canım hemde çok geç kalınmış cuma günü bildirim yapamamıştım çünkü sabahın köründe hastaneye gittik eve gelmemizde akşamı buldu. önceden planlanan bir durum olmadığı içinde bir gece önceden bilgi veremedim kusura bakma tatlım
akşam şenlik varmış kaçırmışım yawwwww
ebn de hep saçma saatlerde griiyorum kimse olmuyor
dünkü menümü yazayım
sbah 3 tane grissini 1 sütlü şekersiz nescafe
ara 2 tane kuru kayısı
öğle tavuklu sandviç şekersiz limonata
ara 2 kuru kayısı 3 tane grissini
akşam 1kase domates çorbası 1 tane cordon blue çorbaya 3 tane minik kuru ekmek attım
bugün ara tartı günü di mi tartılıyım geliyim
günaydın kızlar gelmeye yüzüm yok ama yazp kaçıyorum regl şişkinliğim var ödem topladım sanırım iice tam 400 gr fazlam var okadar moralim bozulduki heran hersey bırakasım geliyoo off yaaa maiden tarif aldım onu denicem bi bakalım
Sıkma canını bibişim..
bu dönem geçince atarsın ödemini :)
hem daha cumaya var sakın salıverme asıl o zaman toparlayamazsın
Günaydın kızzlaarrr tükkanı ben açtım galiba...
Bugün ara tartı günü vee ben bu sabah tartıda güzel rakamlar gördüm :))
65,7 ye düşmüşüm kızlar..
Ma
cumbo açmış hahaGünaydın kızzlaarrr tükkanı ben açtım galiba...
Ma
aynı durumdayız tatlım sporla telafi edelimgünaydın kızlar gelmeye yüzüm yok ama yazp kaçıyorum regl şişkinliğim var ödem topladım sanırım iice tam 400 gr fazlam var okadar moralim bozulduki heran hersey bırakasım geliyoo off yaaa maiden tarif aldım onu denicem bi bakalım
geçmiş olsunKızlar ben geldim.İki gündür giremedim çünkü hastaydım.Çok kötüydüm iki gündür yatıyordum şükür şimdi iyiyim.Bu arada diyeti bırakmadım.
Bugün yediklerimi hemen yazayım
Sabah 2 dilim ekmek peynir domates
Öğlen 4 kaşık ıspanak 3 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam 2 dolma 4 kaşık yoğurt
1 maden suyu
süpersin canım cumaya biraz daha gider inşallah...
tükkanı cumbo açmış mesajar görünmüyo mu acaba...:44:
cumbo açmış haha
evet ben açamamışım canlarım okudum sonradan
Bende kahvaltımı yazayım barii
sabah kalkarkalkmaz 1bardak ılık elma sirkeli su
Kahvaltı olarak
1pors. menemen bol pulbiberli
büyük bir tutam limonlu maydanoz
1/2 domates
1/2 salatalık
2 dilim kepek ekmeği
ara öğün
1 elma..
akşam şenlik varmış kaçırmışım yawwwww
ebn de hep saçma saatlerde griiyorum kimse olmuyor
dünkü menümü yazayım
sbah 3 tane grissini 1 sütlü şekersiz nescafe
ara 2 tane kuru kayısı
öğle tavuklu sandviç şekersiz limonata
ara 2 kuru kayısı 3 tane grissini
akşam 1kase domates çorbası 1 tane cordon blue çorbaya 3 tane minik kuru ekmek attım
bugün ara tartı günü di mi tartılıyım geliyim
ah canım gecmıs olsun ınsallah guzel haberle gelırsın sen bebısınle ılgılene canım hıc dusunme gelemdım dıye ama kendındende bızı mahrum etmeiyi geceler kızlarr
sizi çok ihmal ettiğimin farkındayım ama bi türlü neti açamıyorum
bugün oğlum çok keyifsiz uyandı nezle olmuş öğleden sonrada 2 tane aşı birden yeditahmin edersiniz neler çektiğimizi akşam uyutunca girerim dedim onda da eşimden alamadım pc yi. eşimi uyutup geldim ama kimseler kalmamış
yarın sabah çocuk cerrahına gideğiz kızlar inşallah ondan da iyi haberler alırım eve kaçta döneriz bilmiyorum
şu günleride bi atlatayım başka bişey istemiyorum
mai cim sanada bi özür borçluyum canım hemde çok geç kalınmış cuma günü bildirim yapamamıştım çünkü sabahın köründe hastaneye gittik eve gelmemizde akşamı buldu. önceden planlanan bir durum olmadığı içinde bir gece önceden bilgi veremedim kusura bakma tatlım
ahaaaaaaaaaaaaaa aboooooooo kız maımmmmm ay nadıl guzel bı haber canım cok sevındımm kocıs gelene kadar bayaaa gıtcek bak ben sana dıım en kotu ıhtımal 57 olursun bacım yuru be kım tutar maı mıevettttt ben 60,5 geldimmmmm
kızzzz bak calım attın bana tam yakaldım dıyodum senı bak arayı actın yıneee hımmm acılen sana yetısmem lazım ulennnGünaydın kızzlaarrr tükkanı ben açtım galiba...
Ma
reglı sıkıngı canım uzulme toparlarız su onumzdekı 2 haftayı atlatalım sınavlardan bı kurtul o zman senı soyle bı guzel evıre cevıre hızaya sokucem ama sımdılık streslısın o yuzden sana goz yumcemgünaydın kızlar gelmeye yüzüm yok ama yazp kaçıyorum regl şişkinliğim var ödem topladım sanırım iice tam 400 gr fazlam var okadar moralim bozulduki heran hersey bırakasım geliyoo off yaaa maiden tarif aldım onu denicem bi bakalım
cumbo açmış haha
aynı durumdayız tatlım sporla telafi edelim
geçmiş olsun
kıslar hepinize selamlar
öncelikle kilom utanarak söliyom 73.2 yıne 400 gram almışım.
acil eylem planı uygulamam lazım.akşamki 5 mil onun bir parçasıydı fakat çok yorgunum hala.ayaklarım bılem agrıyo.kocam gün aşırı 5 mıl yap her gun yapma dinlen dıyo.
bende mi diyetisyen listesine başlasam hem çok yiyecek var 1600 kal.aç kalmazsam tatlı ve karbonhıdratlı yıyeceklerı o kadar aramam.neyse cumaya kadar dişimi bi sıkayım.cumadan sonra bi önlem planı daha.
kahvaltım sadece müsli
tekrar merhaba
sabah atrtıldım oğlan uyandığı için giremedim bir daha, maalesef 2 güne kadar regl olcağım ondan herhelde 400 gr fazla çıktım umarım cumaya kadar ödemi atarım yoksa make beni atacak
kahvaltım 1 kase nesfit meyveli, 2 çatal peynir
ara 1 sütlü nescafe
olsada yesek dımımenemen miiii ayy nasıl canım çektiiii ,, benim için de 2 çatal atsaydınn
afiyet olsun kahvaltın çok güsel olmuşşş
hımm reglı haftasııı kucuk bı bahane kız benımde reglı haftam 3 gunum kaldı ben hala 66.7 gozukuyom nen ahahah reglısıskınlıgım varsada o da gıdınce sanırım ınnuk u yakalamama az kaldıı
sana gelıncee cumbocummm ulen atmamda atmakdan beter ederım valla keske atsa dıyeee dua edersınnnartık yeter nen 59 aa bı demeırledın aboo kalk gıt artık 58 de gormek ıstıyoz senıı ay ben 58 rakamanı cok severım
beni bekliyo o...neyse ben de 2 haftaya gelirim beraber devam ederiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?