Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kısss bi görüşemedik sana cezayı ben vercem heeee.bu hafta bi geçsin yazılılar malum.
kahvaltımı yazım ama yaww wc ye gırdım cıktım (ARRTIK OZEL HAYAT FILANDA KALMADI)

BIDA TARTILDIM 66.5 CIKTIM NENN :26::26::26: ABOOOOO

wc o kadar fark etti demek kısssss:26:

sabah:
süt+kellogs
2 zeytin
bir dilim kaşar küçük dilim tabi
ara:
yok(sabah iyi yedim)
öğle:
et kaşlama çok az
sebze haşlama(karnıbahar,havuç,patlıcan,kabak)
ara:
bir dilim tatlı
akşam:
yarım kaseden az kuru fasülye
2 kaşık yoğurt
2 litre su,yeşil çay
bu daaa benim menümmmmm
tartıdaaaaa çookk mutlu oldummmm.70 idim şimdiiiii 69.7 yimmm 6 yı gördümmmmm

kıs maşşallah beni çok solladın ben kılo alma yarışmasında gibi hareket ediyom yaaaaa....

kuzum kıyamam inşş.
zyıflıycazzzzzzzz

haklısın tatlım da yenemiyom kendımı sanki yemeyince kendimi kötü bişey yapmış gibi hissediyom.yediğime üzülmüyom kılo aldığıma üzülüyom.

kıs okulda her gün yemek söleniyo,ya da kek,pasta,sarma,kurabiye bişeyler oluyo eeeee görünce canım çekiyo dayanamıyorum.
görmesem sorun olmıycak ta gözümün önunde olunca duuuuuurrrr dıyemıyom.listeye uysam yıne okulda yıyecekler olcak.tam lısteye uysam sorun yok zaten.
ALLAHIM BANA KILO VERME KONUSUNDA AZİM,GÜÇ VER,YİYECEKLERE KARŞI SABIR VER(AMİN)

4 mil yaptım çok yorgunum ama mutluyum

şimdi de form çayı içiyom

karnım ağrıyo su torbasını koydum karnıma

Geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma teşekkür ederim
Bugün yeni girebildim internete.Sabah tartıldım 200 gram gitti.Rahatladım yavvv.
Bugün yediklerim
Sabah
2 dilim ekmek,1 yumurta 1 dilim peynir domates salatalık
ara yok
öğle 2 dolma yoğurt
ara 1 portakal
akşam haşlanmış et, salata,yoğurt. 1,5 dilim ekmek
ara 1 maden suyu

fıyataga gomulup cok pısss tıkınıp hemde en kotu en yaglı en karbonhdıratlısından tıkanasım var ama yapmıycem ulennn ( zaten evde de yok ) yenıden yukarı cıkıs ıstemıyomm nenn ayyy ne cok su ıcmısım habıre wc ye tasınıyom

Haklısın aslında yayla çorbası ve pirinç pilavı ama yemekhanede yapılan yemeği yiyorum yani verilenlerden kendime göre olanı ayarlıyorum bunların yanında kızartmada vardı ama ben almadım.Birde pirinç pilavını tolasan tepeleme 5 çorba kaşığını bile geçmez üzerinde ki tavukta didiklenmiş 3 veya 4 parça lif gibi.Birde hiç ekmek kullanmıyorum benn,şekerde kullanmıyorum ne çayda ne başka birşeyde havucun içine yağ koymadan sadece söle bir karıştırdım üzerine sarmısaklı yoğurt döktüm gene de çok mu sizce?

ay çok iyi olmuş bu tarifi verdiğin mai yarın sabah yapayım saol

sen artık kendi saçlarını kendin yolarsın makeup

buarada bugün yediklerimi sıralayayım hemen
sabah;
yarım simit
kuşluk: 2 kuru kayısı
öğle;
2 kaşık pilav
4 kaşık kurufasulye
salata
ikindi;
elma
akşam;
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık pırasa
2 kaşık pilav üzerine 2 kaşık nohut

1 bardak yeşil çay 1 lt de su içtim şimdiye kadar

sen yınede pılavı tercıh etmemey calıs canım bunun yerıne tepeleme tavuk koysaydın ınan daha ıyı olurdu canım bıde havucunu pısırmeden yemeye calıs cıg sebze daha ıyıdır tatlım guzel guzelll ama yınede sabah kahvaltını atlaman menunu bastan sona bozuyo bebem

huuu huuuu selam kızlarrrrr jale reyhan nabersiniz
jaleeeeee haber bekliyorum bebiştennnn

iyi geceler kızlarr
netim öyle yavaşki bi saattir yazmayı bekliyorum
bugün doktora gittik kemik filmi çektirdik kemik ölçümü yapıldı yavrumun ve çok şükür herşey yolunda kemik yaşı yaşıyla uyumlu ve cerrahta korkulacak bi durum değil dedi
çok rahatladım
huuu huuuu selam kızlarrrrr jale reyhan nabersiniz
jaleeeeee haber bekliyorum bebiştennnn

canımmmm çok şükür herşey yolunda çıkıntı olan kemik şekil bozukluğu imiş bi sıkıntı yaratmaz dedi doktor

günaydın canlarımmm sabah uyandım hemen mainin verdiği ödem sökücü cayı yapcakdım saolsun annem okadar dememe rağmen maydonoz almamıs artık aksam işten gelirken alır yaparımmm

kahvaltım :
1 yumurta ve 1 kasık yağla hazırlanan menemen 2 dl kepek ekmeği

Kızlar günaydın erişim engellemesine takıldım bugün başka giremeyebilirim artık ecde vakit bulursan uğrarım geçmişi okuyamadım canlarım kusura bakmayın...

Kahvaltım

yulafezmesi + k-flakes+yabanmersini+kuru üzüm karışımından üzerine lıght süt 1 kase

Bir dün akşam sporum ve yemeğimi yazayım..
akşam sporu
30 dk yürüyüş
20 dk eliptik
10 dk bisiklet
180 yarım mekik
100 alt karın hareketi
120 bel hareketi..

akşam yemeği
6 kaşık portakallı pırasa
1 orta büyüklükte tavuk eti
2-3 dilim fırın patates
1/2 kase cacık

nasıll kızlar ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…