hayırrr hayırrr onu bırak bana iki kat ceza ver kaptanımmm....
ona dokunma kaptanımmm...
nolurrr ona ceza verme
kısss bi görüşemedik sana cezayı ben vercem heeee.bu hafta bi geçsin yazılılar malum.cumbo açmış haha
aynı durumdayız tatlım sporla telafi edelim
geçmiş olsun
kıslar hepinize selamlar
öncelikle kilom utanarak söliyom 73.2 yıne 400 gram almışım.
acil eylem planı uygulamam lazım.akşamki 5 mil onun bir parçasıydı fakat çok yorgunum hala.ayaklarım bılem agrıyo.kocam gün aşırı 5 mıl yap her gun yapma dinlen dıyo.
bende mi diyetisyen listesine başlasam hem çok yiyecek var 1600 kal.aç kalmazsam tatlı ve karbonhıdratlı yıyeceklerı o kadar aramam.neyse cumaya kadar dişimi bi sıkayım.cumadan sonra bi önlem planı daha.
kahvaltım sadece müsli
kahvaltımı yazım ama yaww wc ye gırdım cıktım (ARRTIK OZEL HAYAT FILANDA KALMADI)
BIDA TARTILDIM 66.5 CIKTIM NENN:26::26::26: ABOOOOO
kıs maşşallah beni çok solladın ben kılo alma yarışmasında gibi hareket ediyom yaaaaa....kısss bi görüşemedik sana cezayı ben vercem heeee.bu hafta bi geçsin yazılılar malum.
wc o kadar fark etti demek kısssss:26:
sabah:
süt+kellogs
2 zeytin
bir dilim kaşar küçük dilim tabi
ara:
yok(sabah iyi yedim)
öğle:
et kaşlama çok az
sebze haşlama(karnıbahar,havuç,patlıcan,kabak)
ara:
bir dilim tatlı
akşam:
yarım kaseden az kuru fasülye
2 kaşık yoğurt
2 litre su,yeşil çay
bu daaa benim menümmmmm
tartıdaaaaa çookk mutlu oldummmm.70 idim şimdiiiii 69.7 yimmm 6 yı gördümmmmm
kuzum kıyamam inşş.evet kızlar tel beklemekden en sonunda az once stresıme yenıldım ve karbonhıdrata vurdum kendımı acıların hatunu make olarakdan
annem nejla teyzeyle evde gozleme yapmıslar ıspanaklı ondan gondermı snejla teyzem bı onu ındırdım mıgdeye sona bı kasede yagsız yayla corbası ıctım dayanamdım elım gofrete gıttı bı denede oyle aldım sımdıde odama kapandım eger ortalıkda gezersem patlamaya hazır mayın gıbıyım
ama ya her tel caldıgında yerımden fırlıyom yaa cıldırcem
haklısın tatlım da yenemiyom kendımı sanki yemeyince kendimi kötü bişey yapmış gibi hissediyom.yediğime üzülmüyom kılo aldığıma üzülüyom.gunaydın canım evet aksam senlık vardı ynı arkadslarımız saolsun muabbetın belını kırdık hos bı ara kactılar ama olsun bı da korktmıcem
ah canım gecmıs olsun ınsallah guzel haberle gelırsın sen bebısınle ılgılene canım hıc dusunme gelemdım dıye ama kendındende bızı mahrum etme
ahaaaaaaaaaaaaaa aboooooooo kız maımmmmm ay nadıl guzel bı haber canım cok sevındımm kocıs gelene kadar bayaaa gıtcek bak ben sana dıım en kotu ıhtımal 57 olursun bacım yuru be kım tutar maı mı
kızzzz bak calım attın bana tam yakaldım dıyodum senı bak arayı actın yıneee hımmm acılen sana yetısmem lazım ulennn
reglı sıkıngı canım uzulme toparlarız su onumzdekı 2 haftayı atlatalım sınavlardan bı kurtul o zman senı soyle bı guzel evıre cevıre hızaya sokucem ama sımdılık streslısın o yuzden sana goz yumcem
kıss sudem bak yemeseydın hafta sonu bole olmıcektı bacım yemeye devaö edersen 400 gram 800 gram olcek acılen kendını topla bacım
kıs okulda her gün yemek söleniyo,ya da kek,pasta,sarma,kurabiye bişeyler oluyo eeeee görünce canım çekiyo dayanamıyorum.sudem madem listen var neden uymuyosun 80 olmayı mı bekliyosun...
demekki tek başına yapamıcaksın listene uy ozaman...
ben anlamıyorum diyetisyen listesine neden bu kadar karşısınız...
adamlar sizce keyfinden mi okuyo okadar yıl...
demekki bi bildikleri var değil mi...
ayy çok kızdım bak...
cuma günü bi fazla çıkarsan kork benden sudemmmm
anaaa sen de mi asker bekliyosun...
bizim de 55 allahın izniyle...
nerde seninki canım..
rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah son ayrılığımız olsun canım...
canım her ogunun atla sabah mutlaka yemek ye kı metobolızmanıda erkenden uyandır sabah ogununu atlarsan yavas kılo verırsın
oglende hem yayla corbası hemde yanınd ayıne pırıncle yapılan pılav off ıkısıde olmamıss canım bu tıp durumlarda terıhını ıkısınden bırınde kullan onunyerıne daha cok tavuk yeseydın keske
bunun harıcınde havucu kavurmak yerıne( malum pısınce kalorı degerı artıyo rendele bı dıs sarımsak ekle yogurtla karıstır nane pul bıber vs ekle ınan cok lezzetlı oluyo
bu gn fazla çıkanları yazdım kenara...
cuma günü bu günkünden fazla çıkan olursa korksun benden...
regl bahanesi olanlar dr umun bana verdiği ödem atıcı çay tarifi vericem...
cuma günü regl şişkinliği duymak istemiyorum...
1 litre kaynamış suyun içerisine yarım demet maydanoz ve yarım limon katıp 4-5 dk kaynatın...
kapatmaya yakın 1 yemek kaşığı ıhlamur katın 1-2 taşım kaynattıktan sonra altını kapatın...
kapağı da kapatıp soğuyana kadar bekleyin.... soğuyunca süzüp gün içerisinde tüketin... aç tok farketmez...
sen artık kendi saçlarını kendin yolarsın makeupevet kızlar tel beklemekden en sonunda az once stresıme yenıldım ve karbonhıdrata vurdum kendımı acıların hatunu make olarakdan
annem nejla teyzeyle evde gozleme yapmıslar ıspanaklı ondan gondermı snejla teyzem bı onu ındırdım mıgdeye sona bı kasede yagsız yayla corbası ıctım dayanamdım elım gofrete gıttı bı denede oyle aldım sımdıde odama kapandım eger ortalıkda gezersem patlamaya hazır mayın gıbıyım
ama ya her tel caldıgında yerımden fırlıyom yaa cıldırcem
Haklısın aslında yayla çorbası ve pirinç pilavı ama yemekhanede yapılan yemeği yiyorum yani verilenlerden kendime göre olanı ayarlıyorum bunların yanında kızartmada vardı ama ben almadım.Birde pirinç pilavını tolasan tepeleme 5 çorba kaşığını bile geçmez üzerinde ki tavukta didiklenmiş 3 veya 4 parça lif gibi.Birde hiç ekmek kullanmıyorum benn,şekerde kullanmıyorum ne çayda ne başka birşeyde havucun içine yağ koymadan sadece söle bir karıştırdım üzerine sarmısaklı yoğurt döktüm gene de çok mu sizce?
ay çok iyi olmuş bu tarifi verdiğin mai yarın sabah yapayım saol
sen artık kendi saçlarını kendin yolarsın makeup
huuu huuuu selam kızlarrrrr jale reyhan nabersiniz
jaleeeeee haber bekliyorum bebiştennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?