Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi geceler kızlar :) kimse olmayabilir şuanda ben daha çok akşam girebiliyorum okuldada ikinci öğretim oldugundan dolayı.ben artık sıkı bi diyet yapmamaya karar verdim çünkü 3 ay kadar önce 63 e inmiştim bu son zamanlar kendimi çok saldığım için 3 kilo kadar aldım.diyet yapınca yüzümün incelmesinide sevmiyorum zaten uzun bi yüzüm vr yakışmıyo.yarın havuz için konuşmaya gidicem ve büyük ihtimal bu hafta sonundan itibaren başlıyorum yüzmeye.yürüyüşede başlayamadım henüz 2 gündür yağmur yağıyo.ama bugün çok yemedim bide baştan söylim öğrenci olduğum için yiyeceklerimi sürekli hazırlayamıyorum.bu sabah ayran ve tost yedim okulda cubuk kraker yedim akşam okuldan geldiğimde ise bi tabak patates yemeği bi kase yoğurt 2 dilim kadarda ekmek yedim. daha sonrada 2 galeta ve limonlu çayımı içtim. bu günlük böyle.. bu arada istedimmi yapabiliyorum 72 den 63 e düşmüştüm geçen yaz.aynı şekilde devam edicem ama diyetten çok egzersizlerin işe yaradığını düşünüyorum ben sadece diyetle malesef olmuyo kalıcı değil en azından .. herkese iyi zayıflamalar diliyorum görüşmek üzere:79:

kaynar yaptım kızlar, üstü bol cevizli,size de hazırladım buyrun birlikte içelim

günaydınnnn kızlar ben regli dönemine girmek üzereyim ya sporu aksatmaya basladım bide 2 gündür sürekli bi yağmur var yatakdan zor kalkıyorummm biri benim sacımı basımı cekip dürtsün yahuuuuuuuuuuu

selam kızlar iki gündür topiğe uğrayamadım.Babam rahatsızdı 2 gündür hastanelerdeyim.Halimize binlerce şükür sağlık problemleri olan insanları görünce halime binlerce kez şükrettim.Hastane sıkıntısından 2 gündür doğru dürüst bişey yiyemedim.Bu sabah yediğimi yazayım 2 ince dilim kepek ekmeği ve peynir yedim.Arada meyva çayı içtim bakalım birazdanda salata yiyeceğim.Hiç keyfim yokkkk kızlar

yine kimsecikler yok... yine sessiz burası...
off napsam nasıl canlandırsam bilemedim ki...
ben de hastanedeydim... az sonra da kızı fiziğe götürücem...akşam 7 de gelirim eve...

Son düzenleyen: Moderatör:
yaw kızlar ben sabah geldim yazdımdı ama yazdıklarımı göremiyorum şimdi alla alla acep yazdımda göndermedim mi ki.. Tühh kafa kalmadı bende hiçç

Neysem bi daha yazayım o zaman..

sabah kahvaltıda 1 kase nesfit ile yulaf ezmesine 1 kaşık kuru üzüm ve 1 tatlı kaşığı bal koyup light süt ile karıştırıp yedim..
arada 1 elma
1 bardak yeşil çayy
şimdide şehriye çorbası yaptıum miss gibi onu içicem pişmesini bekliyırumm..

Rabiacım geçmiş olsun bu arada alıntı yapamadım..
Nasıl şu an baban allah iyi lik şifa versin tüm hastalara..

bu gün aktardaydım keşke ben de yulaf ezmesi alsaydım...hiç aklıma gelmedi..

sudem öğretmen kız haberin yok mu...
biliyorum fıstık sabahçımı öğlencmi diye sordumdu.
günaydınnnn kızlar ben regli dönemine girmek üzereyim ya sporu aksatmaya basladım bide 2 gündür sürekli bi yağmur var yatakdan zor kalkıyorummm biri benim sacımı basımı cekip dürtsün yahuuuuuuuuuuu
saçını çekirummmmmm kendine gellllll kaptannnnnn

geçmiş olsun tatlım Rabbim şifalar versin.
slmmmm fıstıklarrrrr napıyonuz bu gün erken girebildim.işten geldim yemek,temizlik bebişin karnını doyurrr.......ama ben çok kaçırdım bu gün yaaaaa

anamm ben onu öğrenci okumuşum yaw... döndüm baktım da öğlenciymiş meğer... güzel türkçem 1 harf değiştirerek neler anlattırıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…