benimkinin de cebi yok da ben askeriyeyi arıyorum canım...
iyiymiş sizinki bi gün aramasın kıyameti koparıyom ben...
mai senemmesut kocalarınız asker mi sizin ya çok merak ettim
Evet canım ikimizde asker yolu gözlüyoruz
hadi ya allah kavuştursun ne zaman bitiyo ???
rabiacım geçmiş olsun cnm rabbim acil şifa versin inşallah...
biliyorum fıstık sabahçımı öğlencmi diye sordumdu.sudem öğretmen kız haberin yok mu...
saçını çekirummmmmm kendine gellllll kaptannnnnngünaydınnnn kızlar ben regli dönemine girmek üzereyim ya sporu aksatmaya basladım bide 2 gündür sürekli bi yağmur var yatakdan zor kalkıyorummm biri benim sacımı basımı cekip dürtsün yahuuuuuuuuuuu
selam kızlar iki gündür topiğe uğrayamadım.Babam rahatsızdı 2 gündür hastanelerdeyim.Halimize binlerce şükür sağlık problemleri olan insanları görünce halime binlerce kez şükrettim.Hastane sıkıntısından 2 gündür doğru dürüst bişey yiyemedim.Bu sabah yediğimi yazayım 2 ince dilim kepek ekmeği ve peynir yedim.Arada meyva çayı içtim bakalım birazdanda salata yiyeceğim.Hiç keyfim yokkkk kızlar
biliyorum fıstık sabahçımı öğlencmi diye sordumdu.
saçını çekirummmmmm kendine gellllll kaptannnnnn
geçmiş olsun tatlım Rabbim şifalar versin.
slmmmm fıstıklarrrrr napıyonuz bu gün erken girebildim.işten geldim yemek,temizlik bebişin karnını doyurrr.......ama ben çok kaçırdım bu gün yaaaaa
sağol canım ALLAH razı olsun.Hayırdır sen kızı neden fiziğe götürüyon.Kötü bişey yok dimi
anamm ben onu öğrenci okumuşum yaw...döndüm baktım da öğlenciymiş meğer... güzel türkçem 1 harf değiştirerek neler anlattırıyo...
benim kızım yürüyemiyo canım da ondan götürüyorum..
kızlar ben geldim belim çok ağrıyoooooooooo:85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?