çok güldümm heee Allah da eni güldürsün
kaç yaşında tatlım kızın.Allah şifalar versin.
geçmiş olsun canım hayırdır.ters bi hareket mi yaptın yoksa regl mi???
hoşbuldukselam canım hoş geldin
kız cumadan itibaren demek:canım sen neden aramıyosun...korkma nolcak bişey olmamıştır... yarın arar merak etme...
bir de sizin arama gününüz mü var biz her gün araşıyoruz...
sudem bacım sen zaten takımın elemanısın cumadan itibaren mi giricem ne demek..anlamadım...
bazen senin öğretmen olduğuna inanamıyorum...şaka şaka cuma listedesin ozaman... ben puan listesine de eklicem seni gelmediğin günlerin puanını da düşmeye başlarım...
kendimi sıfırcı gibi hissettim...
geçmiş olsunselam kızlar iki gündür topiğe uğrayamadım.Babam rahatsızdı 2 gündür hastanelerdeyim.Halimize binlerce şükür sağlık problemleri olan insanları görünce halime binlerce kez şükrettim.Hastane sıkıntısından 2 gündür doğru dürüst bişey yiyemedim.Bu sabah yediğimi yazayım 2 ince dilim kepek ekmeği ve peynir yedim.Arada meyva çayı içtim bakalım birazdanda salata yiyeceğim.Hiç keyfim yokkkk kızlar
gülme komşuna gelir başına.sen benim öğretmenliğimi beğenmeanamm ben onu öğrenci okumuşum yaw...döndüm baktım da öğlenciymiş meğer... güzel türkçem 1 harf değiştirerek neler anlattırıyo...
kıs bi yumurtluyamadın.hayırlısıyla yumurtla da kurtul.kızlar ben geldim belim çok ağrıyoooooooooo:85::85:
selam kızlar... sabah yine kahvaltı yapmaya fırsast bulamadan kızı derse götürdüm...
öğle 1 de geldik dünkü gibi 2 kaşık yağa 1 yumurta kırdım yedim 2 kaşık da pulbiberli yoğurt yedim...
çok yorgunum yaa temizlik yapmam lazım ama kıpırdayacak halim yok...
canım ya boşver ne temizliği hergün aynı şeyler temizlik.Ne kadar temizlersen temizle genede kirleniyor.Bu arada şuan 5 adet kayısı yiyorum.Öğlende ;
1 kase çorba
1 kepçe musakka
1 kase cacık
3 dilim incecik kepek ekmeği
BU FOTOĞRAF !!
Bayatladı diye ekmek atana,
Tabağında pirinç tanesi bırakana,
2 gün ...üst üste aynı yemeği yedim diye hayıflanana,
Bu çay bayat diye caycıya çıkışana,
Lüks lokantalarda 150gr ete dünyanın parasını ödeyenlere,
Elmanın kabuğunu kalın soyana,
Hep daha fazla isteyene,
3 tabak yemekle doymayana,
Tasarruf yapmayıp israf edenlere,
Bir ders olması dileğiyle…
haklısın cnm ama işte benim emekleyen kızım var malesef sürekli temizlik yapıyorum...
slm kızlarrr bugün cozuttum ben geneeee regli olmama yakın ben hep böle yapıyorummmmm yarın tartı eşit gösterecekkkk offf offff puanım düşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?