öylemii canım ben hiç göremedim adımı listede çıkarıldığımı düşündüm ama ben çok kilo aldım bu sürede yarın belli olacak ne kadar aldığım nasıl olacak şimdii eski kiloma gelincemi listeye ekliyceksin o zaman:26:
Allah bağışlasın tatlım.21 aylık cnm
regl olmak üzere yumurtlayamadı bi türlü...
Selam kızlar eşim dün şükür aradı candostu biraz problemliydi o sorun çıkarmış midem çok ağrıyor akşama uğrarım
hoşgeldin cnm...
büyük güne 4 hafta kalmış...
askerliği de bitiriyoruz bee...ağzım kulaklarımda benim ama günler hiç geçmez oldu sanki..
bi yumurtlayıversem rahatlıcamda saol kuzum sacımı cek sen arada benim ii geliyo banayok yok korkma eşit çıkanın puanından düşülmüyo... iki hafta kilo veremeynden düşüyorum..ama cozutma lütfen çekerim bak saçını... çok iyi gidiyosun performansını düşürme sakın...
hoşgeldin cnm...
büyük güne 4 hafta kalmış...
askerliği de bitiriyoruz bee...ağzım kulaklarımda benim ama günler hiç geçmez oldu sanki..
he ya fatmagüle bakıyok...
biz de kurtlar vadisine ufffff
he ya fatmagüle bakıyok...
günaydın kızlar...
yaz tabi rabiacım...aldın mı leslie yi bu arada...
asl 35 ozaman gelecek haftaya kadar 1 kilo vermeye çalış... boğazını tutmazsan almam seni ona göre...
süpersin cnm hadi bakalım spora da başlayınca daha iyi olacak inşallah...canım aldım leslie yi çok sağolasın.Bu arada kilom sabah 83,20 kg dı.Sen beni öyle başlat bugün.Ben bu akşamdan itibaren spora başlıyorum hayırlısı ile.
süpersin cnm hadi bakalım spora da başlayınca daha iyi olacak inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?