Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

1.TAKIM 203.ETAP

makeup (64/
maibeyaz (57/
bucakmagduru(71/)
innuk(64,6
reyhansx(74,9) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi
shryvz(68,6
senemmesut(104/
<Nervous-AngeL>(68,2
sudem34 ()eski üye 200. etapta ayrılmıştı tekrar aramızda verdiği kilo 3 e bölündü
shipdiptis ()yeni üye

1.TAKIM TOPLAM KİLO(

Son düzenleyen: Moderatör:

198. etapta geri dönmek üzere ayrıldı yazmışım...
bu hafta alamam zaten yeni üye gibi 1 hafta denemen olur... bol bol paylaşımın olursa gelecek hafta girersin listeye... aldığın kiloda kaç hafta gelmediysen o kadar bölünür...
ama kurallar değişti...sıkıyönetime girdim... hergün gelmeyenin saçını çekiyom ona göre...

Allah bağışlasın tatlım.
regl olmak üzere yumurtlayamadı bi türlü...

Selam kızlar eşim dün şükür aradı candostu biraz problemliydi o sorun çıkarmış midem çok ağrıyor akşama uğrarım

hoşgeldin cnm...
büyük güne 4 hafta kalmış...
askerliği de bitiriyoruz bee... ağzım kulaklarımda benim ama günler hiç geçmez oldu sanki..

canlarım yaaaa ikinizi de Allah kavuştursun eşlerinize.çk zor bilmez miyim günler geçmek bilmez.
slmmm fıstıklarrr nasılsınız bakalım.keyifler iyi heralde.yaaa ben bu hafta çok kaçırdım ve çok az verebildim.
maicim yarın bildirim yapamam yine.geçen hafta 68.6 bu hafta 68.4

yok yok korkma eşit çıkanın puanından düşülmüyo... iki hafta kilo veremeynden düşüyorum..ama cozutma lütfen çekerim bak saçını... çok iyi gidiyosun performansını düşürme sakın...
bi yumurtlayıversem rahatlıcamda saol kuzum sacımı cek sen arada benim ii geliyo bana

günaydın hanımlarrrr günaydın mai kaptann
tartı günü geldi acı gerçekle yüzleştim tahmin ediyodumda bu kadarda değildi yaniiiii sizlerden 1.5 ay ayrı kalmak bana ....5.. kiloya maal olmuşyani 77 olmuşum çok üzgünüm bu moral bozukluğuyla bi kahvaltı ettim sormayın
bi türlü kendimi motive edemiyorum aslında bi başlasam 15 güne kurtulurum gibi geliyo çünki daha çok yeni kilom hayırlısı bakalımm kilo veren herkesi tebrik ediyorum

he ya fatmagüle bakıyok...

günaydın kızlar

Fatmagül akşam çok güzeldi yaa bu haftayı sabırsızlıkla bekliyom valla.Sabahki menüm . 2 dilim ekmek arası peynir.Olsun bana yeter bu kadar kahvaltı.Ha bu arada 3 adet kayısı ve tek kuru inciri unutmayayım.Onlar benim vazgeçilmezlerimmm.mai ben kilomu yazayımmı bugün

günaydın kızlar...
yaz tabi rabiacım...aldın mı leslie yi bu arada...
asl 35 ozaman gelecek haftaya kadar 1 kilo vermeye çalış... boğazını tutmazsan almam seni ona göre...

1.TAKIM 203.ETAP

makeup (64/
maibeyaz (57/
bucakmagduru(71/71/0/0.0%)
innuk(64,6
shryvz(68,6
senemmesut(104/
<Nervous-AngeL>(68,2
sudem34 ()eski üye 200. etapta ayrılmıştı tekrar aramızda verdiği kilo 3 e bölündü
shipdiptis ()yeni üye

1.TAKIM TOPLAM KİLO(

günaydın kızlar regli olmak üzereyim yaaa aynı cıktı tartı bikaçgün sporu eksik etmemde var tabi off offff haftaya kesinlikle böle olmayacak bu arada hemen sabah kahvaltımı yazayımmmmmmm:

1 dilim kepek emeğiyle yapılmıs tost
1 tane biber domates ve salatalıkk

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
yaz tabi rabiacım...aldın mı leslie yi bu arada...
asl 35 ozaman gelecek haftaya kadar 1 kilo vermeye çalış... boğazını tutmazsan almam seni ona göre...

canım aldım leslie yi çok sağolasın.Bu arada kilom sabah 83,20 kg dı.Sen beni öyle başlat bugün.Ben bu akşamdan itibaren spora başlıyorum hayırlısı ile.

1.TAKIM 203.ETAP

makeup (64/
maibeyaz (57/57/0,0/0,0%)
bucakmagduru(71/)
innuk(64,6
shryvz(68,6/68,4/0,2/0,29%)
senemmesut(104/
<Nervous-AngeL>(68,2
sudem34 (72,8/72,5/0,1/0,14)eski üye 200. etapta ayrılmıştı tekrar aramızda verdiği kilo 3 e bölündü
shipdiptis (71/69,1/0,95/1,34%)yeni üye 8 nisanda takıma girdi verdiği kilo 2 ye bölündü

1.TAKIM TOPLAM KİLO(

canım aldım leslie yi çok sağolasın.Bu arada kilom sabah 83,20 kg dı.Sen beni öyle başlat bugün.Ben bu akşamdan itibaren spora başlıyorum hayırlısı ile.
süpersin cnm hadi bakalım spora da başlayınca daha iyi olacak inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…