Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slm kızlar nasılsınız burası sabah beri yağmurlu evden çıkamadım uyukladım durdum sabah beri ve tabi yemeğe verdim kendimi nolacak halim bilmem yaaa

mai tepene binecek saçını başını yolacak göreceksin...
sen zayıflamak ityiyomusun gerçekten bakim...

kızlar çok mutluyum şimdi öğrendim yarın çalışmayacakmışım.Süper bişey ya zaten c.tesi neden çalışıyorum onuda bilmiyorum hep patron yüzünden inatçı keçi.Neyse yarın bol bol hareket ve temizlik var.Ev ev olmaktan çıkmak üzere pazarda kendime kalır artık.

slm kızlar nasılsınız burası sabah beri yağmurlu evden çıkamadım uyukladım durdum sabah beri ve tabi yemeğe verdim kendimi nolacak halim bilmem yaaa

bencede canım hava kötü diye kendini yemeğe verirsen olmaz.Havayı boşver sen kendi havana bakk moral iyi ise yemek yemek yok kötü isede yok.Başka şeylerle ilgilenelimde şu boğazımızı tutalım valla

kızlar herkese iyi haftasonları diliyorum.Kendinize iyi bakın bol sporlu az yemekli bol güneşli haftasonu diliyorum

off ya sinirden çıldırıcam ya...:95:
eşimin facebook hesabından bıktımmmm...
yine bi kız eklemiş eşimi o da kabul etmiş.. neymiş stajyer miş...
offff sinir oldum yaa...

offff sinir oldum yaa...

Maicim kuzum biraz abartıyorsun bence benimde facebook hesabımda bir sürü erkek var malum inşaatçılarda erkek çoktur,eşim bana da aynı tepkiyi mi göstersin çok alınırım doğrusu,üstelik söyle düşün hiç mi sosyal çevresi olmasın adamın bence üzerinde durma canım

slmmm ben geldim ama hemen çıkıcam.yarın 23 nisan hep neşe doluyor insan.rabiacım biz de çalışıcaz canımbakalım kaçıncı olucaz.çoğumuz aynı kalmışız.ben de minnacık verebildim

offff sinir oldum yaa...

ayyy ben de sinir olurum yaaa.ama bence bizim erkek tanıdıklarımızı eklememizle bir değil bu.tabi bana göre böyle.

yaa bütün gece ağlamaktan helak oldum konduramıyorum eşime yapmaz diyorum ama kızın yıllar sonra neden eklediğini anlayamıyorum...

merhaba kızlar
öncelikle dün paylaşımda bulunamadığım için kusura bakmayın
perşembe akşamı en yakın arkadaşımın sözü vardı. çıkıştada bizi evine davet etti onda kaldık
oyüzden sabah paylaşımda bulunamadım.
buarada kilom hala aynı

kızlar selam dün bütün gün dışardaydık önce oğluşun sonnam iş peşinde koştuk nete girmeye fırsatım olmadı dışarda olduğum için ban bu bi daha olmaz tabi bu aralar oğlanı sosyal ortamlara sokmam çok önemli o yüzden takım arkadaşalarımda ve kaptanlarımdan çok çok özürdiliyorum bu tekrar etmesi olası bir durum değil bundan sonra böyle bir durum olursa akşamdan bildirim yaparım.
Maicim saolsun aynı geçmiş beni ben tartılamadım bilmiyorum kilomu ama verebildiğimi sanmıyorum offf ya off evde olmak ne kötüü

selam çıtır adayları

yorucu 2 günün sonrasında yeniden merhaba.

dün memlektetn ablam geldı sabah erkenden onu karşıladım .

bu sabah ta erkenden yurt dışına yolladım.

hayırlısı bi daha 1-2 sene sonra anca gelir.

sabah ta okulda tören vardı çok yorgunum günlerdir uykusuzum.

hepinizi çok seviyorum.

ben geldim kızlarrr ama gene kimseler yok bugün attım kendimi dısarılara gezdim dolandımmmm sonrada sinemaya gittimmmm makecim gelmiş ama kimse görmemiş oda bida girmemişşşşşşşşş:2:

iyi akşamlar hanımlarr nasılsınız bi girem dedim kimler var diye yoksa girmeye yüzüm yok pazrtsiye kadar sonrasında davetsiz misafirleri yollamaya başlıycam inş. hayırlısıylee
ooooo makede burdaymış nasılsın canım görüşmeyelii ben yine döndüm kürkçü dükkanına ama seni pek göremiyorum mezunmu oldun yoksaa

evet kımse benı gormedııı bende kendımı cok yalnız hıssettımm

ahh tatlım inanki potişimin üzerine yeni oturdum...
sabahtan dedim ya öğretmenler gelecek diye onları gönderdim görümcemler geldi daha yeni gittiler bulaşıkları yıkadım yeni oturabildim... kusura bakma canım çok da özlemiştim aslında seni...
öğlene kadar kapı cam çerçece sildim öğleden sonra yağmur yağdı...
şu eşim gelse artık iyi olacak ona kızdıkça camları silmekten camlar da bıktı...

valla artık kimseyi affetmicem... günde uğramayanı, sohbete katılmayanı, motivasyonu attırmaya çalışmayanı direk diskalifiye...
kimse kusura bakmasın...diğer takımlara geziyorum muhteşem bi bağları var her kes çaba gösteriyo takımca paylaşımlarda bulunuyolar..bizim takıma geliyorum eee şöyleydi böyleydi saçma sapan bahaneler... vakti olmayan söylesin... ben burada artık sayfalara yetişemeyelim istiyorum... günde 10 ar 20 şer atsın istiyorum sayfalar...tolerans bitti artık... takımı canlandırmanın zamanı geldi...
günde 5 mesaj yazmayan görünmesin gözüme...

o zaman ben şimdiden ayrılayım.. sende haklısın maicim ama günde 1 msjı yazmaya vakit zor bulurken 5 imknsız benim için.. kimsenin hakkına girmek istemem.. hepinize başarılar dliyorum bol bol kalori yakıp yağlarınızdan kurtulun en kısa zamanda inşallah

ya aslında o mesajı eşime kızıp yazmıştım...
sen de hemen kaçmayı seçmişsin... aslında ben senden çok şey bekledim belki onun hayal kırıklığı var...
yani mesleğin gereği ben senin daha fazla muhabbet edeceğini, bize tavsiyelerinin olacağını falan düşünmüştüm... ama sen neredeyse hiç uğramıyorsun uğrasan da geçmişe bile bakıp cevap vermiyorsun...belki sen de akşama kadar sıkılıyorsun insanlarla uğraşmaktan... sen de haklısın... neyse yaa...zaten şimdi birini alsam bile deneme süresi olacağı için listeye alamıcam...
bence kaçmak yerine daha fazla vakit ayırmaya çalış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…