slm kızlar nasılsınız burası sabah beri yağmurlu evden çıkamadım uyukladım durdum sabah beri ve tabi yemeğe verdim kendimi nolacak halim bilmem yaaa
slm kızlar nasılsınız burası sabah beri yağmurlu evden çıkamadım uyukladım durdum sabah beri ve tabi yemeğe verdim kendimi nolacak halim bilmem yaaa
off ya sinirden çıldırıcam ya...:95:
eşimin facebook hesabından bıktımmmm...
yine bi kız eklemiş eşimi o da kabul etmiş.. neymiş stajyer miş...
offff sinir oldum yaa...
off ya sinirden çıldırıcam ya...:95:
eşimin facebook hesabından bıktımmmm...
yine bi kız eklemiş eşimi o da kabul etmiş.. neymiş stajyer miş...
offff sinir oldum yaa...
slmmm ben geldim ama hemen çıkıcam.yarın 23 nisan hep neşe doluyor insan.rabiacım biz de çalışıcaz canımbakalım kaçıncı olucaz.çoğumuz aynı kalmışız.ben de minnacık verebildim
ayyy ben de sinir olurum yaaa.ama bence bizim erkek tanıdıklarımızı eklememizle bir değil bu.tabi bana göre böyle.
ben geldim kızlarrr ama gene kimseler yok bugün attım kendimi dısarılara gezdim dolandımmmm sonrada sinemaya gittimmmm makecim gelmiş ama kimse görmemiş oda bida girmemişşşşşşşşş:2:
evet kımse benı gormedııı bende kendımı cok yalnız hıssettımm
o zaman ben şimdiden ayrılayım.. sende haklısın maicim ama günde 1 msjı yazmaya vakit zor bulurken 5 imknsız benim için.. kimsenin hakkına girmek istemem.. hepinize başarılar dliyorum bol bol kalori yakıp yağlarınızdan kurtulun en kısa zamanda inşallahvalla artık kimseyi affetmicem... günde uğramayanı, sohbete katılmayanı, motivasyonu attırmaya çalışmayanı direk diskalifiye...
kimse kusura bakmasın...diğer takımlara geziyorum muhteşem bi bağları var her kes çaba gösteriyo takımca paylaşımlarda bulunuyolar..bizim takıma geliyorum eee şöyleydi böyleydi saçma sapan bahaneler... vakti olmayan söylesin... ben burada artık sayfalara yetişemeyelim istiyorum... günde 10 ar 20 şer atsın istiyorum sayfalar...tolerans bitti artık... takımı canlandırmanın zamanı geldi...
günde 5 mesaj yazmayan görünmesin gözüme...
o zaman ben şimdiden ayrılayım.. sende haklısın maicim ama günde 1 msjı yazmaya vakit zor bulurken 5 imknsız benim için.. kimsenin hakkına girmek istemem.. hepinize başarılar dliyorum bol bol kalori yakıp yağlarınızdan kurtulun en kısa zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?