- 17 Mart 2010
- 26.612
- 68.231
- 1.123
Kızlaaaarrrr :84: Ev dondurmalar, çikolatalar ve meyvelerle dolu S.O.S:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
tüh senın modellık hayal mi olicek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaaaarrrr :84: Ev dondurmalar, çikolatalar ve meyvelerle dolu S.O.S:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
görmeeee onları sen görme netten biişiler bul oyala kendini
tüh senın modellık hayal mi olicek
Bende akşam yemeğimi yedim ( 2 haşlanmış yumurta, 1 orta kalınlıkla dilim salam, yeşil salata).4 litre su içtim ayrıca tüm gün.![]()
canım suyu çok içme günde 3 ltden fazlası böbreklere zarar
Bilmiyorum ki canım suyun fazlası böbreklere nasıl zarar ederki:44: İsveç diyeti topicinde okumuştum, günde 6 litre içip benim diyeti yaparak 13 günde 10 kilo verenler olmuş.O yüzden pozitif etkili herhalde diye düşündüm canım.:97:
valla bende biyerde mi okudum yoksa bi doktordan mı duydum hatırlamıyorum ama o sekilde duymusdumm yinede herseyin fazlası zarardır unutma
Bilmiyorum ki canım suyun fazlası böbreklere nasıl zarar ederki:44: İsveç diyeti topicinde okumuştum, günde 6 litre içip benim diyeti yaparak 13 günde 10 kilo verenler olmuş.O yüzden pozitif etkili herhalde diye düşündüm canım.:97:
6 litremi
canım boşver sen onları... 3 litreden fazlası zarar...
bi kere böbrekler sürekli çalışmaktan yorulur..
ikincisi fazla su beyne de zararlı allah kousun beyin kanaması geçirebilirsin...
hergün 7 litre içen bi kız beyin kanaması geçirmişti
sen 3 litreyi geçme canım dikkat et kendine...
bu arada herkese günaydın arkdaşlar
ben de bu gün sabah eşimi gönderdikten sonr yeniden yattım hala uyuyasım var uykuya doyamadım bi türlü..
gideyim de kahvaltı yappayım...
yok canım yaa gece oğlan çok geç yattı sasbah 8 de kalktı bu saate kadar anne kalk anne kalk uyutmadı doğru dürüst.. görev veriyorum gidip yapıyo gene geliyo...günaydınn
aman mai cim bebeler uyutuyomu seni ya.benim küçük 6,30 da kaykıyo poff.. allahtan gece uyanmıyoda sabah uykumu almış uyanıyorum.
kız bide senin bebeler 2,5 yaş ve 2 yaşındamı![]()
kızlar bu arada az önce randevu aldım çarşamba günü diyetisyene gidiyorumm kalan kiloları onun kontrolünde vericemmm
sudem bacımmm yetişdin kız bana ben regl olamıyom sistimmm sende kostun geldin benle aynı kiloya w