Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sabah::56:
uno denge ekmek sandviç 1 tane
azcık yağda yumurta
kk beyaz peynir 3 tane kaşar
7 zeytin
domates
biber

ara::56:
yok

öğle::56:
1 tane lokum

ara::56:
yok

akşam::56:
balık ızgara
salata
diyet cola

1 .5 lt su
2 kupa çay şekersiz,
spor yok

ama hareket çok

canım suyu çok içme günde 3 ltden fazlası böbreklere zarar

Bilmiyorum ki canım suyun fazlası böbreklere nasıl zarar ederki:44: İsveç diyeti topicinde okumuştum, günde 6 litre içip benim diyeti yaparak 13 günde 10 kilo verenler olmuş.O yüzden pozitif etkili herhalde diye düşündüm canım.:97:

kızlar bu arada az önce randevu aldım çarşamba günü diyetisyene gidiyorumm kalan kiloları onun kontrolünde vericemmm

Bilmiyorum ki canım suyun fazlası böbreklere nasıl zarar ederki:44: İsveç diyeti topicinde okumuştum, günde 6 litre içip benim diyeti yaparak 13 günde 10 kilo verenler olmuş.O yüzden pozitif etkili herhalde diye düşündüm canım.:97:

valla bende biyerde mi okudum yoksa bi doktordan mı duydum hatırlamıyorum ama o sekilde duymusdumm yinede herseyin fazlası zarardır unutma

6 litremi :30:
canım boşver sen onları... 3 litreden fazlası zarar...
bi kere böbrekler sürekli çalışmaktan yorulur..
ikincisi fazla su beyne de zararlı allah kousun beyin kanaması geçirebilirsin...
hergün 7 litre içen bi kız beyin kanaması geçirmişti
sen 3 litreyi geçme canım dikkat et kendine...

bu arada herkese günaydın arkdaşlar:3:
ben de bu gün sabah eşimi gönderdikten sonr yeniden yattım hala uyuyasım var uykuya doyamadım bi türlü..
gideyim de kahvaltı yappayım...

6 litremi :30:
canım boşver sen onları... 3 litreden fazlası zarar...
bi kere böbrekler sürekli çalışmaktan yorulur..
ikincisi fazla su beyne de zararlı allah kousun beyin kanaması geçirebilirsin...
hergün 7 litre içen bi kız beyin kanaması geçirmişti
sen 3 litreyi geçme canım dikkat et kendine...

Haklısın canım evet zaten bugün çok vermemişim demek okadarda çok etkili değil 3 lt içicem artık.:97:
bu arada herkese günaydın arkdaşlar:3:
ben de bu gün sabah eşimi gönderdikten sonr yeniden yattım hala uyuyasım var uykuya doyamadım bi türlü..
gideyim de kahvaltı yappayım...

Ay benimde uyuyasım var.Ama kahvaltımı yapıcam da, duşumu alıcam hazırlanıcam da, iş görüşmesine gidicem de oooohooo:97:

günaydınn:71::54:
aman mai cim bebeler uyutuyomu seni ya.benim küçük 6,30 da kaykıyo poff.. allahtan gece uyanmıyoda sabah uykumu almış uyanıyorum.
kız bide senin bebeler 2,5 yaş ve 2 yaşındamı:53:

günaydınn:71::54:
aman mai cim bebeler uyutuyomu seni ya.benim küçük 6,30 da kaykıyo poff.. allahtan gece uyanmıyoda sabah uykumu almış uyanıyorum.
kız bide senin bebeler 2,5 yaş ve 2 yaşındamı:53:
yok canım yaa gece oğlan çok geç yattı sasbah 8 de kalktı bu saate kadar anne kalk anne kalk uyutmadı doğru dürüst.. görev veriyorum gidip yapıyo gene geliyo...:9:
evet canım biri 23 aylık biri 33:9:

kızlar bu arada az önce randevu aldım çarşamba günü diyetisyene gidiyorumm kalan kiloları onun kontrolünde vericemmm

en iyisini yapmışsın canım bende ilk önce diyetisyenle başlamıştım özel olunca beni aştı biraz para yönünden devlet hastanesine devam ettim ordada hiç ilgilenmiyolar bıraktım bende
ama tavsiye ederim daha bilinçli ve sağlıklı verirsin ve ben çok şey öğrendim bilmediğim:32::32:
menülerini yazarsan yada öğrendiklerini bizde faydalanırız canımm:52::52:

Kızlar nbrsiniz???
bugün pazar olunca kimse uğramıyor doğal olarak ..

Kız magdure bende diyetisyenden randevu aldım bende cuma gitcem bak kalp kalbe karşıymış demek ki..
Bu arada kızlar dün akşam kocişimle bir film seyrettik "incir reçeli" diye süper bi film. Tavsiye ederim seyredin kızlar. Artık Türklerde güzel film yapabiliyor..

Neyse herkese iyi pazarlar ipin ucunu çok kaçırmayalım..

sudem bacımmm yetişdin kız bana ben regl olamıyom sistimmm sende kostun geldin benle aynı kiloya w

iyi bakalım sen ben aslı aynı kılodayız o zaman hadi bebaber yarışalım.

ama sana tavsıye aslıya laf atma çarpılırsın.

1 ay kılo veremezsın sonra.

ben önunde saygıyla eğiliyorum.:42::42::42::42:

Back
X