1 yıl bile dolmamış evliliğim bitiyor..

Nafaka, tazminat, düğün takılarını harcadıysalar onların parası... böyle ruhu sütü bozuk insanların canını paralarıyla yak... Ne alabiliyorsan al kendine harcamak istemezsen fakir fukaraya kedi köpeğe harca...

Sen kocan bikere seni benimsememjs bile benimsese ailesiyle seni kayirmaz altı üstü koca olsa ne be ama sana şöyle söyleyeyum inat et ne yap et kocana kendini kanıtla iyi olduğunu goster er yada geç içinde varsa sana dönecek baktın gerçekten olmuyor ozaman bitir evliliğini ama eğer kocanı tarafına getirirsen onlar ozaman kahrolur

hemde çok severek
Gorusme sureciniz ne kdr oldu kisa bir suredemi evlendiniz yoksa uzunmu surdu? Yani varmak istedgim yer insan belli bir surede bir insani tanir yada tanidigini dusunur. Belkide cok sevdiginiz icin esinizin bu yonunu gormek istemediniz ailesinin o zaman size karsi olan davranislari nasildi ? Esinize eger surekli annen bunu yapti kardesin sunu dedi diye baski kurup konustunuzmu erkekler cunku arada kaliyor ondan da boyle davranmis olabilir yani onunla duzgunce bu konuyu izah ettiginizmi ettiyseniz size hak verip ama ailem napabilirim mi dedi yksa direk hepmi sizi sucladi ?

Bitsin allahindan bulsun hepsi.sana da iftira atarlar bunlar.inş mutluluğu yakalarsın yeni hayatında lütfen adım atma işin de varmış.

Bana hak verdi elbette ben sadece bugun olanlardan bahsedıyorum annemle ılgılı bişey konuşulmuş ve ben anneme ıftıra atılmasın dedim eşim git bu evden eşyalarını topla şeklinde karşılık verdi

Bu kadar cook sevip bu kdar kolay vazgecmek niye. Esinin yaptigi davranisda yanlis tabi
Bana hak verdi elbette ben sadece bugun olanlardan bahsedıyorum annemle ılgılı bişey konuşulmuş ve ben anneme ıftıra atılmasın dedim eşim git bu evden eşyalarını topla şeklinde karşılık verdi
Neden boyle bir tepki verdi acaba ? Siz annenizi arayip sordugunuz icin ni sinirlendiki sizde sormak zorundasnz yani bunu. Yada anneni aricam demissinz ya onami sibirlendi belkide annesinin habrri bile yokdur onun dedigine keisn emin misinz

Kv, görümce berbat insanlar ama işte eşin de almış onlardan alacağını. Allah kurtarsın.

Sakin acaba kelimesini kurupta arkana bakma.bu erkekleride anlamuorm koruyup kollamicaksaniz seviuorum deyipte bu sadece sozde kalcaksa niye bu insanlarla evlenipte gunahina giriyorsunuz.anandan yana olcaksan ananla otur ne evlencem deyipte kendine eglence aryosunki.Allah iyilerle karslastrsin canim birak onlar yansin.baska birini alsalar onunda basini yakarlar o kocaninda bigun anasi olcek ablasi kapisini kapatr ne hali varsa gorsun millet diye tek basina kalir ozman dank eder ama is isten gecti bikere ke di kotluklernde bogulutlar insallah

Evden git eşyalarını topla demiş ne yapmayı düşünüyorsunuz peki gidecek yeriniz varmı bugün için

Annenle konuştun mu peki sen? Annen atılan iftirayı biliyor mu? Nasıl bi yüzsüzlük anneni arıyor?

Sakın uzulme esin pisman olur sonra ama is isten gecer sizin evlilik coktn bitmis allah a havale et hepsini git baskada bisey soyleme Allah herseyi bilir

Kavgaları geçtim herşeyi hepsini geçtim. Daha henüz bu kadar yeni evliyken ailesi senden nasıl kıymetli olabilir bu dengede tutamamadan dolayı bitmeli seni nasıl kovabilir sokma akılla senden sogutmayı basarmislar ailesi çok seviyesiz bu evlilik devam etse bile kV ve görümce sürekli sana da iftira atacaklar birgün çocuğunuz olunca daha katlanilmaz bir hal alacak bitmeli şimdi zor olur ama ilerde oh be dersin gözünde büyütme bu kadar bosanmayida bugün yapamadığın hersey ilerde misliyle gelir hakaret küfür vs değişmez kimsenin karakteri anne ve kardeşi böyle bu fitratta olan bir adam da değişmez cnm hiç üzülme ekonomik özgürlüğünde varmış ikiletme boşa gitsin anasina

Allah yardimciniz olsun insallah hersey guzel olur..
Netten bakara suresini acin eve dinletin uzun ama gercekten degisen birseyler olacaktir hakkinizdn hayirlisini diliyorm

En doğrusu ayrı kalmak yine anı karar verme derim. Ailesi o iftirayı atmıştır esinde onlara inanıyor biraz ayrı kalın zamn verin annene git bakalım. Tepkisi ne olacak sinirle Hersey soylenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…