1 yıl bile dolmamış evliliğim bitiyor..

Gorumcenin o sözleri üstüne sadece TL i mı kapattın sende ilginç sin sen böyle oldukça daha coook söz duyarsın bunlardan

Ben senin yerinde olsam dakikasında işten izin alıp eve gitmiştim. Toplayabildiğim tüm eşyaları alırdım. Mobilyalar beyaz eşyalar herşeyi alırdım kalsın dımdızlak ortada pislik herif.

Bi ben mi anlamadım? Kayınvalidenizin söylediğinden nasıl bu kadar eminsiniz? İftira atmaya çok müsait biri olduğunuz belli sizinde. Niye başkalarına kızıyorsunuz? Birde karşınızda küfür eden görümce o duruma nasıl geldi? Geldiğinde siz ne dediniz? Bana çok yanlı, hiç öz eleştiri barındırmayan bi anlatım gibi geldi.

Bitmesi en hayırlısı.
Belki burdan böyle söylemek kolay oluyor ama hiçbir ışık yok.
Küfürler , hakaretler , Eşinizin tavırları çekilecek gibi değil.
Hinclarini alamamislar ki annenize dil uzatiyolar , kesin o dilleri bosanin. .
Bu görünmce yarın öbür gün size de iftira atar.

Bu ne biçim aile zaten bu evlilik değil bitir gitsin
Geçmiş olsun diyeyim kaza gibi aile

bunu yapabilecekleri hiç aklıma gelmezdi.
bu cümle nasıl bir cümle... bu nasıl aile..
insan geline küfür edermi ortada hiçbir şey yokken..
ben sizden güç ve teselli istiyorum. yardım edin bana
Eşin sana büyük hayal kırıklığına yaşatmış o yüzden acı çekiyorsun canım ve kim olsa böyle bir durumu kabullenmekte zorlanır.Ama olan olmuş ailecek çok ileri gitmişler.Bu saatten sonra onların çok büyük özürler dilemesi ve degistiklerini sana hissettirmeleri lazım senin yapabilecegin birşey yok.Sana düşrn ya kabullenmek hicbirşey yokmuş gibi hayatına devam etmek ki bunu asla yapma ya da bu yapilanları kabullenmemek..Ve sana abla tavsiyesi en değerli varlıgımıza yani bizi büyuten annelerimize bu şekilde yaklaşan onlara iftira atan insanlardan uzak dur.Bu insanlar ilerde senin anneliğine de saygı göstermezler çünkü bunlar cigeri beş para etmez varlıklar.Uzak durmakta fayda var.Senin annene kadar nasıl o yılan dillerini uzatabilirler.Izin verme bir daha.Annesi oğlunu dolduracakmış bırak doldursun.O kendi annesinin bu davranışlarını eleştirmezken senin annene nasıl bu kadar agıŕ bir laf söyleyebilir.Bana cok dokundu eşinin yaptığı ve tiksindim resmen.

Durup dururken kusenler benim eşimin ailesi konu sahibinin değil...küsme sebeplerini bende bilmiyorum aramızda geçmiş hiçbirşey yok benim bildiğim yoktu yani...tek sebep eşimle aramda bir olayın geçmesi idi tamamen benim hakli olduğum bir meseleydi eşimin kendide kabul etti..Ogunden beri konusmuyorlar benimle keyifleri bilir cok-da fi fi

Eşiniz "adam" değilmiş.

Bu adamı koca diye koluna takma. Haysiyetsiz herif.

Kocanın ailesi de cirkef yumağı. Boşa da kurtul bu pisliklerden.

Anneniz Silivriye de gider nereye isterse gider. Siz gitmeyeceğini düşünebilirsiniz.
Neden yalan söyleme ihtiyacı duysun ki size, veya niye böyle birşey için sorgulanır anneniz?
bunu özellikle belirtmişsiniz ondan soruyorum.
Gitti yada gitmedi bu kimseyi ilgilendirmez. O ayrı konu
Eşinizin "silivride görümüşler" derken afedersiniz kötü anlamda demek istiyorsa allah bildiği gibi yapsın eşinizi
Babanız yaşıyor mu ? bu arada

Koca ve ailesi tarafından bitirilmis bir evlilik daha .
Onların yanında haha hihi kocacım canımcım,kocasının yanında annecim ablacım yapabilenler bu deveyi güdüyor .Hiç alavere dalavere bilmeyenler entrika yumağında kalıyor .
Esiniz ayıp etmiş.
Evliliginizde tek sorun onlarsa bir U dönüşü yapıp ,evliliğinizi kurtarın derim ama iftira olayını bir kayınvalidenizi arayın ses kaydı alın onlar söylediyse dava edecegim deyin .Belki korkup yola gelirler.......

Is ailene kadar geldiyse hiiiiccc uzatmaya gerek yok. Birak kendi hallerinde yasasinlar. Elbet onlar da birnevi cezalarini cekecekler

Eve gelme dicek.bidaha yuzumu goremez birak eve gitmeyi.. bak ne guzel calisiyorsun annende kardesinle yasiyormus git rahatla hayatiniza devam edin. Her evlilik sonsuza kadar gidecek diye bisey yok. Cok gec olmadan bosan

Ya ne geliyorsa insanın başına bu Görümce derdinden geliyor Eşimle olan kavgalarımın tek bir nedeni vardı o da “Görümce “ Kaynana da kızım,kızım diye ağlıyor Benim telefonumda engelli Beni hiçbir şekilde arayamaz da,msj da atamaz Gördüğüm zaman da Merhaba! Merhaba! Ötesi de olmaz bu saatten sonra O yüzden mesafe iyidir

Allahtan işinde varmiş çok güzel bir arti bu rezalet evliligi bitirmen icin allah karsina yepyeni güzel kapılar açar zaten zamanla

Görümceye bak sen hadsiz.
Telefona indirilen Bi Program var ya arayınca konuşmalar kaydediyor. Arayın anneme iftira neden attın bizden ne istiyorsun abla deyin. Muhtemelen hakaret küfür edecek. Gidin dava açın elinizde ki kayıtlarla. Anneniz iftira davası açsın sizde hakaret davası açın.
Bu terbiyesiz kadına haddini bildirin lütfen

İnsan oğlunun kayınvalidesini başka bir adamla gerçekten görse bile , gördüğünü kimseye anlatmaz , biri gelip söylese sen yanlış görmüşsündür benzetmişsindir der.Bunlar olmayan bir şeyi olmuş gibi dedikodu yapıyorlar.Eşinizde de iş yokmuş , annesi dese bile eşim duymasın falan diye annesini azarlar.Bunlar erkek mi ya? Erkek müsveddeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…