- 2 Eylül 2015
- 35
- 17
- 3
- 31
- Konu Sahibi Duyqu Melisa
-
sabahdani kutlamadi ben olsam bozulurum yani arkdasina yarinda giderdi önemli bir gün benim icinMerhaba arkadaslar direk konuya girmek istiyorum bugun bizim 1. Evlilik yil donumumuz ama bilin bakalim esim nerede ?
İs yerinden raporlu oldugu halde arkasinin evine dogalgaz yapmaya gitti ( kiramamis) ve saat 9 olmasina ragmen yok!!! Siz bu adama ne yapardiniz?
Ben eve almamayi dusunuyorum....
ben 9 yillik evliyim hala cok önem veririz heleki 1 dediginiz gibi unutuysa cok kötüIlk yildonumu oldugu icin ben de surat asardim hatta konusmazdim. Unutmustur muhtemelen
Bugun oldugunu biliyorIlk yildonumu oldugu icin ben de surat asardim hatta konusmazdim. Unutmustur muhtemelen
Iste her cift farkli. Adami nasil alistirirsan oyle gider. Ben hic ustune gitmedim kusmedim unuttugunda. Bu sene ikimiz de unuttuk 1 gun sonra ben dedim askim dun evlilik y.donumumuzdu diye :) onun sayesinde ben de odun oldum.ben 9 yillik evliyim hala cok önem veririz heleki 1 dediginiz gibi unutuysa cok kötü
benim icim önemli ve asla unutmaz cicegini hediyesini alir hemde guzel hediyeler alir dogumgunume önem vermem yinede alir ama ne bileyim evlilik yildönümü önemli benim icin. mutlu oluyorumIste her cift farkli. Adami nasil alistirirsan oyle gider. Ben hic ustune gitmedim kusmedim unuttugunda. Bu sene ikimiz de unuttuk 1 gun sonra ben dedim askim dun evlilik y.donumumuzdu diye :) onun sayesinde ben de odun oldum.simdiki aklim olsa ilk yillarda sikardim ümügünü..
Hayir ben sofra kurmustum mumlar falan ama onlarida bozdumSabah kutlamadı mı çiçek hediye güzel söz vs...ya da sen bir şeyler yaptın mı sürprizi mi vardı
Bence bozma masayı öyle bırak vicdan azabı duyar zaten öyle görünce senin önemsediğini bişeyler beklediğini anlasın.Hayir ben sofra kurmustum mumlar falan ama onlarida bozdum
Bizimde dundu yildonumu bizimkide yoktuMerhaba arkadaslar direk konuya girmek istiyorum bugun bizim 1. Evlilik yil donumumuz ama bilin bakalim esim nerede ?
İs yerinden raporlu oldugu halde arkasinin evine dogalgaz yapmaya gitti ( kiramamis) ve saat 9 olmasina ragmen yok!!! Siz bu adama ne yapardiniz?
Ben eve almamayi dusunuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?