1.yil donumu

Arkadaşım bu kış günü napar demiş yardıma gitmiş. Abartma. Cumartesi pazar torbaya girmedi. Her gün yıl dönümü
bir gün bekleseydi ölmezdi ya üstelik sabah kalkarkende birsey almamis eve gelirkende yani önemsenedi resmen abartilcak bir durum. az bile yapmis ben olsam kahve icemege dahi gitmezdim

bir gün bekleseydi ölmezdi ya üstelik sabah kalkarkende birsey almamis eve gelirkende yani önemsenedi resmen abartilcak bir durum. az bile yapmis ben olsam kahve icemege dahi gitmezdim
yani konu sahibi az bile yapmis bir bayana esine evlilik yildonumde cicegi dahi fazla görmüs bir erkek le kahve de icemee gitmezdim. srkdasi bir gün bekliyebilirdi kocasi bugun yildonununuz yarin geleyim diyebilirdi ....

neymis konu sahibi hersey toz pembe degil 21 yasindasin cok gencsin o yuzden her konuyla alakali diyorum bunu 25 öncesi evlenmiceksin. o presnes hayalari evlenince bitiyor:))) köprüyü gecene kadar. 21 yasında bırde cocuk o yasta ünı okuyor kızlar bukdar erken evlılık hayatına atılmayın.

Belki siz pahalı hediyeler ve çiçekle Mutlu oluyorsunuz ama konu sahibi belli ki kahveyle de Mutlu olmuş. Arka arkaya bir dünya mesaj yazarak kadını neden dolduruyorsunuz. Olmuş bitmiş,küs kalıp burnundan getirse daha mı iyi? Bebekleri de varmış ne gerek var huzursuzluğa.

Kendısı gercekten onemsemedıgı ıcın bugun yanınızda olmayabılır.. Bence masayı oylece bırakın ve geldıgınde uyumus olun.. Zaten hatasını anlayacaktır.. Telafı etmek ıcın sans verdıgınızı soyleyın.. Ipın ucunu bırakırsanız oyle gıder dıye dusunuyorum... Aman haa..

ıyı okuyun ne yazdıgımı ben pahlı hedıyelerden mutlu olmuyorum hedıyeden mutlu oluyorum bu kk kadınları nedense herseyı ters anlamaya bayılır.üstelık konu sahını hedıye beklemedı eve gelıp beraber sofraya oturmayı bekledı. bana telefon alcagını dahı bılöıyordum süprızdı evet cok mutlu oldum sorun mu var? cıcekte alsa mutlu olırdum parfumde önemlı olan düsünmesı

huzursuz olsun demıyorum kı madem uzuldu esıme solesın seneye boyle hatta yapmasın... hem sıze ne

Ya tamam da ortada sorun kalmamış yazdıkça yazıyorsunuz. Ne gerek var yani? Herkes sizinle aynı düşüncede olmak zorunda mı? Bir kere yazarsınız fikrinizi susarsınız. 10 tane mesaj atmışsınız. Size uyup kavga etse kocasıyla bunun vebalini Nasıl alıyorsunuz?

farkındaysan konu sahbı yaptıgım yorumları begendı ıstedıgım kadar yazarım kk tapusu senın degıl ya ıyı günler

Kirilmakla haklisin tabiki. Ama yinede kahve icmeye gitmen iyi olmus, o günü küs gecirmekten daha iyi :)

Ama tabiki esine kirildigini tatli dille söylemelisinki bilsin

öyle cicege falanda cok takilmayin

Ne güzel hemen mutlu olabilmişsiniz şükretmeyi biliyorsunuz ne hoş Kimi olsa çıldırır üstüne gider kavga çıkar kötü sonuçlar doğabilir
Tabi eşinizin yaptığı yanlış olmuş ben de olsam küplere binerdim ama üstüne gtimem kavgaya gerek yokSeneye inşalla çok güzel olur diyelim

valla ben olsam gitmezdimida ne oyle butun gun gelmedi bir kahve okadar hediyede mi yok. 1 cinde böyle yaparsa 2 dusunmek bile istenem

bir cikolata bir cicek almak cok pahlida degil en azindan düsündugunu gösterir herkezin alabilcegi seyler bunlar...

yok önemli degil diyen bayanlari anlamiyorum sonucta konu sahibi beni yemege getir demedi esine evinde bekledi okadarda hatirlasin bir zahmet

ne deseniz haklisiniz bence en azindan bir cicek bir cikolatasiyla gelebilirdi ve arkdasina bugun gidebilirdi

yani konu sahibi az bile yapmis bir bayana esine evlilik yildonumde cicegi dahi fazla görmüs bir erkek le kahve de icemee gitmezdim. srkdasi bir gün bekliyebilirdi kocasi bugun yildonununuz yarin geleyim diyebilirdi ....

huzursuz olsun demıyorum kı madem uzuldu esıme solesın seneye boyle hatta yapmasın... hem sıze ne

farkındaysan konu sahbı yaptıgım yorumları begendı ıstedıgım kadar yazarım kk tapusu senın degıl ya ıyı günler

yesıemezsın cıcım ıyı günler

Arkadaşım 5 dk önce doğsan safi çeneden ibaret olacaktın sanırım

bu erkeklerin yaptıklarına akıl sır erdiremiyorum:)bide biz kadınları anlamak zor derler en azından bizim içimzde öküz yok bunlar kalas kalas:)

Erkekler bazen pek dusunceli (!) olabiliyorlar sekilde goruldugu gibi
Biz de esimle dun aksam tatil planlari hakkinda konusuyorduk,daha onceden yurt disina paramiz yeter mi turlara bir baksak diye konusmustuk ben baktim bizi asiyor 7-8gunluk turlar. Aksam esime dedim ki pahali oluyor ancak yilbasi icin 2-3gunluk turlar oluyor seneye ona gideriz belki dedim. Esim de eeee bir daha ne zaman gidicez tatile dedi. Ben de o yaz gitmeyiveririz dedim. Ne o oyle ben 6ayda yeniden mi para vercem dedi cok agirima gitti. Be mubarek insan sanki on tane karin yirmi tane cocugun var, bir tatil mevzusu bile ne kadar zor geliyor ,agri kesici sanki bu bir oncekini ne zaman aldik bir sonraki ne zaman olacak diye hesap yapiyor simdi guldugume bakma cok kirildim uzuldum yani
Demem o ki erkeklerin cogu anlamiyor bir seyden,ozel gunmus kucucuk surprizmis hic yok. Kocan yil donumunde en azindan bir tek cicek alip gelebilirdi sarilir operdi nice yillara derdi,cok mu zor acaba erkek bunyesine agir mi geliyor nedir anlamiyorum

esinizin haberi varmi evlilik yildonumu oldugundan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…