- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi Duyqu Melisa
-
bir gün bekleseydi ölmezdi ya üstelik sabah kalkarkende birsey almamis eve gelirkende yani önemsenedi resmen abartilcak bir durum. az bile yapmis ben olsam kahve icemege dahi gitmezdimArkadaşım bu kış günü napar demiş yardıma gitmiş. Abartma. Cumartesi pazar torbaya girmedi. Her gün yıl dönümü
Gitme canım. Bende gitmezdimbir gün bekleseydi ölmezdi ya üstelik sabah kalkarkende birsey almamis eve gelirkende yani önemsenedi resmen abartilcak bir durum. az bile yapmis ben olsam kahve icemege dahi gitmezdim
yani konu sahibi az bile yapmis bir bayana esine evlilik yildonumde cicegi dahi fazla görmüs bir erkek le kahve de icemee gitmezdim. srkdasi bir gün bekliyebilirdi kocasi bugun yildonununuz yarin geleyim diyebilirdi ....bir gün bekleseydi ölmezdi ya üstelik sabah kalkarkende birsey almamis eve gelirkende yani önemsenedi resmen abartilcak bir durum. az bile yapmis ben olsam kahve icemege dahi gitmezdim
Belki siz pahalı hediyeler ve çiçekle Mutlu oluyorsunuz ama konu sahibi belli ki kahveyle de Mutlu olmuş. Arka arkaya bir dünya mesaj yazarak kadını neden dolduruyorsunuz. Olmuş bitmiş,küs kalıp burnundan getirse daha mı iyi? Bebekleri de varmış ne gerek var huzursuzluğa.hic özur de mi dilemedi kahve ne ya valla sinir oldum kahve benim icin normal günlük birsey her varsiya cikisimda sanki cocuk kandirmis gibi... üzüldüm dahada cok gencsiniz bence kahve icemege cikmakla dahi hatta etmisiniz. hic birsey almmis mi? eve gelirken? cicek gibi
ıyı okuyun ne yazdıgımı ben pahlı hedıyelerden mutlu olmuyorum hedıyeden mutlu oluyorum bu kk kadınları nedense herseyı ters anlamaya bayılır.üstelık konu sahını hedıye beklemedı eve gelıp beraber sofraya oturmayı bekledı. bana telefon alcagını dahı bılöıyordum süprızdı evet cok mutlu oldum sorun mu var? cıcekte alsa mutlu olırdum parfumde önemlı olan düsünmesıBelki siz pahalı hediyeler ve çiçekle Mutlu oluyorsunuz ama konu sahibi belli ki kahveyle de Mutlu olmuş. Arka arkaya bir dünya mesaj yazarak kadını neden dolduruyorsunuz. Olmuş bitmiş,küs kalıp burnundan getirse daha mı iyi? Bebekleri de varmış ne gerek var huzursuzluğa.
huzursuz olsun demıyorum kı madem uzuldu esıme solesın seneye boyle hatta yapmasın... hem sıze neBelki siz pahalı hediyeler ve çiçekle Mutlu oluyorsunuz ama konu sahibi belli ki kahveyle de Mutlu olmuş. Arka arkaya bir dünya mesaj yazarak kadını neden dolduruyorsunuz. Olmuş bitmiş,küs kalıp burnundan getirse daha mı iyi? Bebekleri de varmış ne gerek var huzursuzluğa.
Ya tamam da ortada sorun kalmamış yazdıkça yazıyorsunuz. Ne gerek var yani? Herkes sizinle aynı düşüncede olmak zorunda mı? Bir kere yazarsınız fikrinizi susarsınız. 10 tane mesaj atmışsınız. Size uyup kavga etse kocasıyla bunun vebalini Nasıl alıyorsunuz?ıyı okuyun ne yazdıgımı ben pahlı hedıyelerden mutlu olmuyorum hedıyeden mutlu oluyorum bu kk kadınları nedense herseyı ters anlamaya bayılır.üstelık konu sahını hedıye beklemedı eve gelıp beraber sofraya oturmayı bekledı. bana telefon alcagını dahı bılöıyordum süprızdı evet cok mutlu oldum sorun mu var? cıcekte alsa mutlu olırdum parfumde önemlı olan düsünmesı
farkındaysan konu sahbı yaptıgım yorumları begendı ıstedıgım kadar yazarım kk tapusu senın degıl ya ıyı günlerYa tamam da ortada sorun kalmamış yazdıkça yazıyorsunuz. Ne gerek var yani? Herkes sizinle aynı düşüncede olmak zorunda mı? Bir kere yazarsınız fikrinizi susarsınız. 10 tane mesaj atmışsınız. Size uyup kavga etse kocasıyla bunun vebalini Nasıl alıyorsunuz?
Gerçekten yetişilmez sana. Bana bile kaç alıntı yaptın. İyi günlerfarkındaysan konu sahbı yaptıgım yorumları begendı ıstedıgım kadar yazarım kk tapusu senın degıl ya ıyı günler
yesıemezsın cıcım ıyı günlerGerçekten yetişilmez sana. Bana bile kaç alıntı yaptın. İyi günler
Hayirhic özur de mi dilemedi kahve ne ya valla sinir oldum kahve benim icin normal günlük birsey her varsiya cikisimda sanki cocuk kandirmis gibi... üzüldüm dahada cok gencsiniz bence kahve icemege cikmakla dahi hatta etmisiniz. hic birsey almmis mi? eve gelirken? cicek gibi
Merhaba arkadaslar direk konuya girmek istiyorum bugun bizim 1. Evlilik yil donumumuz ama bilin bakalim esim nerede ?
İs yerinden raporlu oldugu halde arkasinin evine dogalgaz yapmaya gitti ( kiramamis) ve saat 9 olmasina ragmen yok!!! Siz bu adama ne yapardiniz?
Ben eve almamayi dusunuyorum....
Seni tanimak istedim gercekten cok eglenceli geldin :)yesıemezsın cıcım ıyı günler
valla ben olsam gitmezdimida ne oyle butun gun gelmedi bir kahve okadar hediyede mi yok. 1 cinde böyle yaparsa 2 dusunmek bile istenem
biz 9 yillik evliyiz ve 2 hafta önce evlilik yildönümüzdu. esim isten erken cikmis ben kizimi okuldan aldim eve gelirken kapinin agzina buyuk cicel sepeti koydu ve ben daha once yemek masasina hediyesini koymustum. acti ooo anneniz doktürmus dedi ama ben birsey almadim dedi. benim surat düstü. sonra yatak odasina bir gittim cikolatalar ve telefon almis kandirdi beni yani:))). hele ilkinde oladar guzel süprizler yaptiki . nispet olsun diye yszmiyirum konu sahibi . bence önemli bir gün sizi butun gun yanliz birskti bakti ki surat yapiyor hadi bir kahve icelim o ne ya ... önemli olan hediye degil düsünülmek. bana hic bir bayan ah ne onemi var boyle günlerin demesin. düsünülmek güzel bir sey. evlenmeden once kirk takla atarlar evlendikten sonra fossss. kahve icmekte neymis butun gun beklemisiniz onu insan bir cicek alir eline gelir en azindan. valla tuhaf buldum heleki 1 de siz 20 senelik evli dgilsiniz ki benim icin 1 2 10 fark etmiyor en mutlu günlerinden biri hatirlanmasi cok güzel bir duygu
bir cikolata bir cicek almak cok pahlida degil en azindan düsündugunu gösterir herkezin alabilcegi seyler bunlar...
yok önemli degil diyen bayanlari anlamiyorum sonucta konu sahibi beni yemege getir demedi esine evinde bekledi okadarda hatirlasin bir zahmet
ne deseniz haklisiniz bence en azindan bir cicek bir cikolatasiyla gelebilirdi ve arkdasina bugun gidebilirdi
hic özur de mi dilemedi kahve ne ya valla sinir oldum kahve benim icin normal günlük birsey her varsiya cikisimda sanki cocuk kandirmis gibi... üzüldüm dahada cok gencsiniz bence kahve icemege cikmakla dahi hatta etmisiniz. hic birsey almmis mi? eve gelirken? cicek gibi
bir gün bekleseydi ölmezdi ya üstelik sabah kalkarkende birsey almamis eve gelirkende yani önemsenedi resmen abartilcak bir durum. az bile yapmis ben olsam kahve icemege dahi gitmezdim
yani konu sahibi az bile yapmis bir bayana esine evlilik yildonumde cicegi dahi fazla görmüs bir erkek le kahve de icemee gitmezdim. srkdasi bir gün bekliyebilirdi kocasi bugun yildonununuz yarin geleyim diyebilirdi ....
neymis konu sahibi hersey toz pembe degil 21 yasindasin cok gencsin o yuzden her konuyla alakali diyorum bunu 25 öncesi evlenmiceksin. o presnes hayalari evlenince bitiyor:))) köprüyü gecene kadar. 21 yasında bırde cocuk o yasta ünı okuyor kızlar bukdar erken evlılık hayatına atılmayın.
ıyı okuyun ne yazdıgımı ben pahlı hedıyelerden mutlu olmuyorum hedıyeden mutlu oluyorum bu kk kadınları nedense herseyı ters anlamaya bayılır.üstelık konu sahını hedıye beklemedı eve gelıp beraber sofraya oturmayı bekledı. bana telefon alcagını dahı bılöıyordum süprızdı evet cok mutlu oldum sorun mu var? cıcekte alsa mutlu olırdum parfumde önemlı olan düsünmesı
huzursuz olsun demıyorum kı madem uzuldu esıme solesın seneye boyle hatta yapmasın... hem sıze ne
farkındaysan konu sahbı yaptıgım yorumları begendı ıstedıgım kadar yazarım kk tapusu senın degıl ya ıyı günler
yesıemezsın cıcım ıyı günler
Merhaba arkadaslar direk konuya girmek istiyorum bugun bizim 1. Evlilik yil donumumuz ama bilin bakalim esim nerede ?
İs yerinden raporlu oldugu halde arkasinin evine dogalgaz yapmaya gitti ( kiramamis) ve saat 9 olmasina ragmen yok!!! Siz bu adama ne yapardiniz?
Ben eve almamayi dusunuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?