- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
- Konu Sahibi Duyqu Melisa
-
Hayatınızda bir kere yaptiginiz ( dogmak, tanismak, evlenmek vs.) Seyleri her sene tekrar tekrar kutlamak neden? Nedir amac? Hic mi dusunulmuyor olmasa ne olur. Esim boyle seylere onem vermiyorsa yuvamin huzurunu kacirmaya deger mi. Ne ara bu kadar sekilci olduk. Erkekler resmen nefret ettiler dogdugumuz gunden. Evlendigimiz gunden... Vallahi hesabini sorar Allah. Yuvanizin huzurunu bozdugunuza, esinizi uzdugunuze deger mi. Ne katiyor bu sözde özel gunler size hakikaten merak ve hayret ediyorum!!!Merhaba arkadaslar direk konuya girmek istiyorum bugun bizim 1. Evlilik yil donumumuz ama bilin bakalim esim nerede ?
İs yerinden raporlu oldugu halde arkasinin evine dogalgaz yapmaya gitti ( kiramamis) ve saat 9 olmasina ragmen yok!!! Siz bu adama ne yapardiniz?
Ben eve almamayi dusunuyorum....
Eve geldi bakti ben konusmuyorum yemegini yedi cocugu giydirdi sende giyin dedi gittik kahve ictik geldik. :)Konu sahibi En son 2 aaat önce yazmis. Himmmm. Acaba adam süpriz yapmak için arkadasimdayim dedi ve o sirada aslında yapacagi büyük suprizi mi hazırlıyordu. Ve tam 2 saat once de büyük suprizi yaptı ve konu sahibi hizli bir sekilde laptopun kapagjni kapadi. Cok mantıklı geldi suan.
Wowwww diyorum. Benimki olsa yapta bi kahve içek derEve geldi bakti ben konusmuyorum yemegini yedi cocugu giydirdi sende giyin dedi gittik kahve ictik geldik. :)
Aynen ya oda güzelmiş:) sen ona süpriz falan hazirlamis miydin kinu sahibi?Wowwww diyorum. Benimki olsa yapta bi kahve içek der
valla ben olsam gitmezdimida ne oyle butun gun gelmedi bir kahve okadar hediyede mi yok. 1 cinde böyle yaparsa 2 dusunmek bile istenemKahveyi bulduguma sukur yani :) ben sofra hazirlamistim ona mumlar falan . tabi o gelene kadar yemekler falan buz oldu o ayri konu.
ne deseniz haklisiniz bence en azindan bir cicek bir cikolatasiyla gelebilirdi ve arkdasina bugun gidebilirdiOnemli degil diyen bayanlari bende anlamiyorum sonucta birisi supriz yapsa niye yaptin bu suprizi diye trip atmazlar heralde cicekle gelseydi yine kabulumdu kahvede kafi ama beni uzen arkadasini kiramamasi ama beni kirmasi ustune gec gelmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?