1.yil donumu

Konu sahibi En son 2 aaat önce yazmis. Himmmm. Acaba adam süpriz yapmak için arkadasimdayim dedi ve o sirada aslında yapacagi büyük suprizi mi hazırlıyordu. Ve tam 2 saat once de büyük suprizi yaptı ve konu sahibi hizli bir sekilde laptopun kapagjni kapadi. Cok mantıklı geldi suan.

Hayatınızda bir kere yaptiginiz ( dogmak, tanismak, evlenmek vs.) Seyleri her sene tekrar tekrar kutlamak neden? Nedir amac? Hic mi dusunulmuyor olmasa ne olur. Esim boyle seylere onem vermiyorsa yuvamin huzurunu kacirmaya deger mi. Ne ara bu kadar sekilci olduk. Erkekler resmen nefret ettiler dogdugumuz gunden. Evlendigimiz gunden... Vallahi hesabini sorar Allah. Yuvanizin huzurunu bozdugunuza, esinizi uzdugunuze deger mi. Ne katiyor bu sözde özel gunler size hakikaten merak ve hayret ediyorum!!!

O eve gelince siz süpriz yapmis olun :) sofra hazirlayin, mum yakin ve balonlsr falan sisirin :) belki utanir :))

Evlilik yıldönümünüzü unutmuş olabilir. Eve almamazlık etmeyin de surat asıp konuşmayabilirsiniz. bende 4 yıllık evliyim 1 kere bile evlilik yıl dönümü kutlamadık. Çünkü Eşim HERZAMAN önemli olan herşeyi unutur

Eve geldi bakti ben konusmuyorum yemegini yedi cocugu giydirdi sende giyin dedi gittik kahve ictik geldik. :)

Bebeğiniz de mi var? Profilde bebek var da varsa eger onunla kagmhve içmeye gitmek zor olmuştur

biz 9 yillik evliyiz ve 2 hafta önce evlilik yildönümüzdu. esim isten erken cikmis ben kizimi okuldan aldim eve gelirken kapinin agzina buyuk cicel sepeti koydu ve ben daha once yemek masasina hediyesini koymustum. acti ooo anneniz doktürmus dedi ama ben birsey almadim dedi. benim surat düstü. sonra yatak odasina bir gittim cikolatalar ve telefon almis kandirdi beni yani:))). hele ilkinde oladar guzel süprizler yaptiki . nispet olsun diye yszmiyirum konu sahibi . bence önemli bir gün sizi butun gun yanliz birskti bakti ki surat yapiyor hadi bir kahve icelim o ne ya ... önemli olan hediye degil düsünülmek. bana hic bir bayan ah ne onemi var boyle günlerin demesin. düsünülmek güzel bir sey. evlenmeden once kirk takla atarlar evlendikten sonra fossss. kahve icmekte neymis butun gun beklemisiniz onu insan bir cicek alir eline gelir en azindan. valla tuhaf buldum heleki 1 de siz 20 senelik evli dgilsiniz ki benim icin 1 2 10 fark etmiyor en mutlu günlerinden biri hatirlanmasi cok güzel bir duygu

Onemli degil diyen bayanlari bende anlamiyorum sonucta birisi supriz yapsa niye yaptin bu suprizi diye trip atmazlar heralde cicekle gelseydi yine kabulumdu kahvede kafi ama beni uzen arkadasini kiramamasi ama beni kirmasi ustune gec gelmesi.

Onemli degil diyen bayanlari bende anlamiyorum sonucta birisi supriz yapsa niye yaptin bu suprizi diye trip atmazlar heralde cicekle gelseydi yine kabulumdu kahvede kafi ama beni uzen arkadasini kiramamasi ama beni kirmasi ustune gec gelmesi.
ne deseniz haklisiniz bence en azindan bir cicek bir cikolatasiyla gelebilirdi ve arkdasina bugun gidebilirdi

hic özur de mi dilemedi kahve ne ya valla sinir oldum kahve benim icin normal günlük birsey her varsiya cikisimda sanki cocuk kandirmis gibi... üzüldüm dahada cok gencsiniz bence kahve icemege cikmakla dahi hatta etmisiniz. hic birsey almmis mi? eve gelirken? cicek gibi

Arkadaşım bu kış günü napar demiş yardıma gitmiş. Abartma. Cumartesi pazar torbaya girmedi. Her gün yıl dönümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…