1 Yıl Süren Bu Acıyı Nasıl Unutabilirim?

mavihayall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
387
126
33
27
hepinize tekrardan merhaba değerli ablalarım kardeşlerim önceden açtığım konulardan tanıyanınız vardır .21 yaşındayım aile içi psikolojik şiddet gördüm akran zorbalığını lise sona kadar yaşadım özet geçecek olursam.Bugun ki danışmak istediğim konu ise gerçek hayatta erkeklerle konuşamadığım için 2017 yılında sanal sevgili edindim sadece bir kere görüşebildik reelde.1 yıl önce beni terk etti 1 yıl tek sevgili olduk yani.ama ona çok alıştım çok bağlandım fedakarlık yaptım hergün ders çalışmayıp telefonda konuştum.Yaptığım iyiliklere karşılık beni sudan sebeple terk etti geri dönmek için yalvardım yakardım bana aşırı ağır laflar söyledi illa bizim aileden bi erkek istiyorsan kuzenimin numarasını veriyim dedi.Daha önce sevgilisi olmadığı yalanı falan.İlk sevgilimdi ve onu çok sevdim 1 yıl oldu ama unutamıyorum ve o şuan mersinde universite okuyor geziyor eğleniyor sevgilisi var benden sonra birsürü sevgilisi oldu .Ben ise üniversite terkim evde oturuyorum acılarımla çaresizliklerimle.Belki bana kızan olacaktır ama çok sevdim ve unutamıyorum zaman geçince unuturum sandım olmuyor özlemim kat be kat artıyor gün geçtikçe.İçimde ona söylemek istediğim birçok şeyde var içimde tutmak zor geliyor ama beni en son öyle rezil ettiki artık daha da yazamam..

Sana o zamanlar değmez deseydik, değer diye yırtacaktın kendini.
Gözlerinle görmüş oldun değmeyeceğini.
Sağlığın, gençliğin seninleyken kendine gel.
Hatalarından geri dönmen mümkün.
Otur kitaplarının başına, kaybettiğin o hayatı yeniden kazanabilirsin.
Bundan sonrasında da hiç bir erkek için..
Neyse anladın sen.

Gercek Gercekten bu kadar degersiz misin? Kalk bi silkelen kendine gel. Hayat devam ediyor. Cik sende dolas yeni insanlarla tanis flort et. Haketmiyor musun sence mutlu olmayi? Hayat kis

Yaşamadığın şeyin yasını tuttuğunun farkında mısın? Ortada yaşanan hiç bir şey yok ama sen hayatı kendine zinsan ediyorsun bir yıldır. Allah akıl fikir versin ne diyelim.

ah ah kardes yıllar geçince hayatın zorluklarını yasayinca keşke okusaydim diceksiniz evlenseniz bile sonra ne olcagimiz belli değil eşiniz çok iyi olsa bile kendi ayaklarinin üzerinde durmak güç verir her acıyı zamanla unutturur yeterki sağlıginiz olsun hiç bişey için geç değil okumanın ve sagligin kıymetini bilin yoksa hayat öyle bi noktaya getirir ki bu yasasiklariniz yanında hicbisey kalır..

evet bende okumayı çok istiyorum çabalıyorumda allahın izni ile okuyup kendi ayaklarımın üzerinde duracağım

Üniversite mezunlarinin, yuksek kpss puani olanlarin atanamadigi acikta kaldigi bir ülkede yasiyoruz, gelecegini kurtarmak istiyorsan bir meslek edinmeye mecbursun.. Bolumunu sevmiyorsan baska bi bölüm okumalisin. Su an anlamak zor gelir hüzünlü oldugun icin. Ama hayat bir erkege üzülmekten çok daha degerli. Giden gunlerini kimse sana vermeyecek.

Değmeyecek birisi için kendinizi boşuna üzmüşsünüz.Takıntı haline dönüştürmüşsünüz.Hayata karışın.Hedefleriniz olsun.Bunlar için çabalayın.Kendinizi geliştirin.Kimse içinde bir daha böyle üzmeyin kendinizi.Hayat güzel insanlar çıkarsın karşınıza inşallah.Bunlar hep toyluktan kaynaklanıyor.Biraz daha olgunlaşınca anlayacaksınız.Gerçekten seveceğiniz ve sevileceğiniz,sizi hakeden birisi olacaktır hayatınızda.

Onu gözünde büyüten sensin. Ölüp bitilecek biri değil ki? Sen hazmedemediğin için unutamıyorsun bunu da sevgi sanıyorsun. Biraz takip etmeyi bırak vazgeçersin. Kimler kimler unutulmuyor ki hele böyle bir aşkın esamesi okunmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…