- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
-
Gercekten bu kadar degersiz misin? Kalk bi silkelen kendine gel. Hayat devam ediyor. Cik sende dolas yeni insanlarla tanis flort et. Haketmiyor musun sence mutlu olmayi? Hayat kishepinize tekrardan merhaba değerli ablalarım kardeşlerim önceden açtığım konulardan tanıyanınız vardır .21 yaşındayım aile içi psikolojik şiddet gördüm akran zorbalığını lise sona kadar yaşadım özet geçecek olursam.Bugun ki danışmak istediğim konu ise gerçek hayatta erkeklerle konuşamadığım için 2017 yılında sanal sevgili edindim sadece bir kere görüşebildik reelde.1 yıl önce beni terk etti 1 yıl tek sevgili olduk yani.ama ona çok alıştım çok bağlandım fedakarlık yaptım hergün ders çalışmayıp telefonda konuştum.Yaptığım iyiliklere karşılık beni sudan sebeple terk etti geri dönmek için yalvardım yakardım bana aşırı ağır laflar söyledi illa bizim aileden bi erkek istiyorsan kuzenimin numarasını veriyim dedi.Daha önce sevgilisi olmadığı yalanı falan.İlk sevgilimdi ve onu çok sevdim 1 yıl oldu ama unutamıyorum ve o şuan mersinde universite okuyor geziyor eğleniyor sevgilisi var benden sonra birsürü sevgilisi oldu .Ben ise üniversite terkim evde oturuyorum acılarımla çaresizliklerimle.Belki bana kızan olacaktır ama çok sevdim ve unutamıyorum zaman geçince unuturum sandım olmuyor özlemim kat be kat artıyor gün geçtikçe.İçimde ona söylemek istediğim birçok şeyde var içimde tutmak zor geliyor ama beni en son öyle rezil ettiki artık daha da yazamam..
alıyorum ilaçda kullanıyorumPsikolojik yardım almanı tavsiye ederim.Baya yıpranmışsın.
evet bende okumayı çok istiyorum çabalıyorumda allahın izni ile okuyup kendi ayaklarımın üzerinde duracağımah ah kardes yıllar geçince hayatın zorluklarını yasayinca keşke okusaydim diceksiniz evlenseniz bile sonra ne olcagimiz belli değil eşiniz çok iyi olsa bile kendi ayaklarinin üzerinde durmak güç verir her acıyı zamanla unutturur yeterki sağlıginiz olsun hiç bişey için geç değil okumanın ve sagligin kıymetini bilin yoksa hayat öyle bi noktaya getirir ki bu yasasiklariniz yanında hicbisey kalır..
iş arıyorum elimde bi belge nitelik olmadığı için kimse iş vermiyorAcilen bir işe girin evde boş oturmaktan oluyor.
hayır çok pısırık özgüvensizimKendine değer veriyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?