- Konu Sahibi mavihayall
-
Psikolojik olarak zorlandigi belli olan birisine bu sekilde yorum yapmak neye tesvik eder sizce?Ben okurken sizden sıkıldım siz kendinizden sıkılmadınız mı iyi evde oturup hayat boyu kendinize acımaya devam edin madem
hayır çok pısırık özgüvensizim
teşekkür ederim evet yorumu beni baya kırdıPsikolojik olarak zorlandigi belli olan birisine bu sekilde yorum yapmak neye tesvik eder sizce?
Konu ahibine psikolojik destek olmasini öneririm. Kimse kendinden değerli değil bunu bilmelisin
Ne demek .. Bence psikolojik destek almalisin..teşekkür ederim evet yorumu beni baya kırdı
Üzülmeniz gereken tek şey Bıraktığınız okul olsun. Zira o beyefendi çok güzel iş bulur evlenir ve yürür gider. Siz ne yapacaksınız? Ağlayacak mısınız böylehepinize tekrardan merhaba değerli ablalarım kardeşlerim önceden açtığım konulardan tanıyanınız vardır .21 yaşındayım aile içi psikolojik şiddet gördüm akran zorbalığını lise sona kadar yaşadım özet geçecek olursam.Bugun ki danışmak istediğim konu ise gerçek hayatta erkeklerle konuşamadığım için 2017 yılında sanal sevgili edindim sadece bir kere görüşebildik reelde.1 yıl önce beni terk etti 1 yıl tek sevgili olduk yani.ama ona çok alıştım çok bağlandım fedakarlık yaptım hergün ders çalışmayıp telefonda konuştum.Yaptığım iyiliklere karşılık beni sudan sebeple terk etti geri dönmek için yalvardım yakardım bana aşırı ağır laflar söyledi illa bizim aileden bi erkek istiyorsan kuzenimin numarasını veriyim dedi.Daha önce sevgilisi olmadığı yalanı falan.İlk sevgilimdi ve onu çok sevdim 1 yıl oldu ama unutamıyorum ve o şuan mersinde universite okuyor geziyor eğleniyor sevgilisi var benden sonra birsürü sevgilisi oldu .Ben ise üniversite terkim evde oturuyorum acılarımla çaresizliklerimle.Belki bana kızan olacaktır ama çok sevdim ve unutamıyorum zaman geçince unuturum sandım olmuyor özlemim kat be kat artıyor gün geçtikçe.İçimde ona söylemek istediğim birçok şeyde var içimde tutmak zor geliyor ama beni en son öyle rezil ettiki artık daha da yazamam..
Kalk ayağa dünyanın sonunu gittiyse gitti senin canından önemli bişey yok bu dünyada.Okuluna dön oku hayatını kur bak kendin ayağa kalkınca o acılar nasıl geçiyor yeni bir hayat nasıl kuruluyor.hepinize tekrardan merhaba değerli ablalarım kardeşlerim önceden açtığım konulardan tanıyanınız vardır .21 yaşındayım aile içi psikolojik şiddet gördüm akran zorbalığını lise sona kadar yaşadım özet geçecek olursam.Bugun ki danışmak istediğim konu ise gerçek hayatta erkeklerle konuşamadığım için 2017 yılında sanal sevgili edindim sadece bir kere görüşebildik reelde.1 yıl önce beni terk etti 1 yıl tek sevgili olduk yani.ama ona çok alıştım çok bağlandım fedakarlık yaptım hergün ders çalışmayıp telefonda konuştum.Yaptığım iyiliklere karşılık beni sudan sebeple terk etti geri dönmek için yalvardım yakardım bana aşırı ağır laflar söyledi illa bizim aileden bi erkek istiyorsan kuzenimin numarasını veriyim dedi.Daha önce sevgilisi olmadığı yalanı falan.İlk sevgilimdi ve onu çok sevdim 1 yıl oldu ama unutamıyorum ve o şuan mersinde universite okuyor geziyor eğleniyor sevgilisi var benden sonra birsürü sevgilisi oldu .Ben ise üniversite terkim evde oturuyorum acılarımla çaresizliklerimle.Belki bana kızan olacaktır ama çok sevdim ve unutamıyorum zaman geçince unuturum sandım olmuyor özlemim kat be kat artıyor gün geçtikçe.İçimde ona söylemek istediğim birçok şeyde var içimde tutmak zor geliyor ama beni en son öyle rezil ettiki artık daha da yazamam..
Aaa rezil olmasa yazıcaktın yani. Bak kuzum hep söyledim söylüyorum yine. Kendi mutlu hayatını yarat ki insanlar o mutlu hayatına dahil olmak için çırpınsın. Ve bu özlem ve aşk değil. Sen evde otururken o dışarda kendi dünyasını kurduğu için sen kendini yarım ve ona muhtaç hissediyosun. İşleri senin lehine yönelt ve kendin bir hayat yarat. O pislik herife zerre ihtiyacın yok. Sana bi kural söylicem bu bende işe yaradı. Eski sevgilini stalklama,ona yazma,resmine dahi bakma. 30 gün boyunca ağlamak yasak,o aklına geldiği anda sana iyi gelen bi işe yönel. Bende işe yaradıhepinize tekrardan merhaba değerli ablalarım kardeşlerim önceden açtığım konulardan tanıyanınız vardır .21 yaşındayım aile içi psikolojik şiddet gördüm akran zorbalığını lise sona kadar yaşadım özet geçecek olursam.Bugun ki danışmak istediğim konu ise gerçek hayatta erkeklerle konuşamadığım için 2017 yılında sanal sevgili edindim sadece bir kere görüşebildik reelde.1 yıl önce beni terk etti 1 yıl tek sevgili olduk yani.ama ona çok alıştım çok bağlandım fedakarlık yaptım hergün ders çalışmayıp telefonda konuştum.Yaptığım iyiliklere karşılık beni sudan sebeple terk etti geri dönmek için yalvardım yakardım bana aşırı ağır laflar söyledi illa bizim aileden bi erkek istiyorsan kuzenimin numarasını veriyim dedi.Daha önce sevgilisi olmadığı yalanı falan.İlk sevgilimdi ve onu çok sevdim 1 yıl oldu ama unutamıyorum ve o şuan mersinde universite okuyor geziyor eğleniyor sevgilisi var benden sonra birsürü sevgilisi oldu .Ben ise üniversite terkim evde oturuyorum acılarımla çaresizliklerimle.Belki bana kızan olacaktır ama çok sevdim ve unutamıyorum zaman geçince unuturum sandım olmuyor özlemim kat be kat artıyor gün geçtikçe.İçimde ona söylemek istediğim birçok şeyde var içimde tutmak zor geliyor ama beni en son öyle rezil ettiki artık daha da yazamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?