1 Yıl Süren Bu Acıyı Nasıl Unutabilirim?

Ablacım , çık bir hava al , tek erkeğin o adam olmadığını anla. Ama en başta kendini sevmekle başla işe. Yarım bıraktığın okuluna devam etmek iste mesela.
İlk sevgilin olduğundan fazla anlam yükledin bence ondan bu kırgınlığın aksi halde bu süre de unuturdun veya atlatırdın... Kuzeninin numarasını sunuyormuş sana baksana en azından bunu düşünüp unut yani

Ona söylemek istediklerinizi GÖSTERİN.Kendinize bir sorun onun için değer mi?önce bi uzmana gidin,bende gidiyorum türlü sorunlarım için çok faydasını görüyorum,sonra üniversiteye devam etmenizi öneririm.o okurken siz neden bırakıyorsunuz?okulda yeni kişilerle tanışırsınız dersler sizi oyalar,etkinlikler oluyor kulüpler oluyor üniversitede en kolay kaynaşılan arkadaş bulunan yerler oralar.olmadı hobi kursları var halk eğitimin.okumak istemiyorsanız işe girebilirsiniz.bakın burada birçok ablamız zamanında çok üzüldüğü ilişkileri için(içlerinde 4-5 yıllık olanlar bile var) “iyi ki bitmiş yoksa eşimle tanışamazdım.” diyorlar.lütfen kendinize değer verin öyle birine değil.1 yıl yas tutmak için çok uzun bi süre.tecrübe olarak bakın ve kapatın gitsin.

Okulunu bitir ağlayıp sızlancağına.
Onu ancak bu şekilde pişman edebilirsin.
Dik durarak!

Takıntı yapmışsın msj atacağına oturup dersini yapsaydın hayatını kurtarsaydın eğer okuyamamanin sebebi buysa gercekten yazık etmişsin kendine...sadece saplantı hiç bir insan için kendinde çok fazla ödün vermiyeceksin yaşın ilerledikçe anlarsin

Ben okurken sizden sıkıldım siz kendinizden sıkılmadınız mı iyi evde oturup hayat boyu kendinize acımaya devam edin madem
Psikolojik olarak zorlandigi belli olan birisine bu sekilde yorum yapmak neye tesvik eder sizce?
Konu ahibine psikolojik destek olmasini öneririm. Kimse kendinden değerli değil bunu bilmelisin

hayır çok pısırık özgüvensizim

Bu her şeyin cevabı. Konunun o adamla zerre ilgisi yok, sen kendine değer vermediğin için onu gözünde büyütüyorsun. Kendi hayatını yaptıklarını değersiz yetersiz gördüğün için onun sevgilisini, okulunu, bilmemnesini izleyip duruyorsun. Kendi hayatınla yüzleşmek ve onu değiştirmek zor olan, o yüzden aşk acısı zannettiğin duyguya yöneltiyor seni beynin. Kaçıyorsun. Kendine dön. Bunun çaresi bu. İyi Hissetmek siye bir kitap var, al oku. Kendinde eksik gördüğün şeylerin, iyi yanlarının ayrı listelerini yap. Nasıl biri olursan kendinle daha barışık olursun bunları düşün. Kendin için bir şeyler yapmaya başla. Davranış değiştir öncelikle, küçük şeylerle. Mesela kendini onu stalklarken mi buldun, bunu fark et, sonra hemen karşı davranış olarak o yaptığın şeyi kes ve kendin için bir şey yap. Bu bugün az su içtim deyip kalkıp bir bardak su içmek bile olabilir. Böyle minicik şeylerle başla ama istikrarlı ol, buna odaklan. Dozunu artır. Giderek daha güçlü olduğunu daha fazla kendin için bir şeyler yaptığını fark edeceksin, bu değerini de fark etmeni sağlayacak. İnan senin derdin aşk değil, derdin kendinle. Ona odaklan.

Lütfen psikolojik destek al. Üniversitene devam et ve meslek sahibi ol. Saçma sapan biri için harcadığın zamanına yazık ve bunu fark edinceye kadar maalesef o zamanı geri getiremezsin.

Sana kuzenimin numarasını vereyim öylemi?
Bak buna halk arasında ne derler bilirsiniz yazıpta banlanmayalım şimdi...
Bu adamdan (adam diyorsam lafın gelişi) bırak sevgiliyi kocayı, cacığa katmaya hıyar bile olmaz...
Bu arada sevgili şart bişey sanırım... Ne biliyim uğruna dersler bırakılıyor işkence çekiliyor falan..
Okuluna bak önce kendini geliştir.
Sonra illaki birisini bulursun. Allah'ın iyi kulları hala var. Çıkar birisi karşına.

Üzülmeniz gereken tek şey Bıraktığınız okul olsun. Zira o beyefendi çok güzel iş bulur evlenir ve yürür gider. Siz ne yapacaksınız? Ağlayacak mısınız böyle

Yukarıda annesinin kaybeden bir arkadaşımız var onu oku kendine gel ,yazık günah yapma lütfen ....

Derdiniz o değil kendinizsiniz önce bunu bilin. Kendi psijolojinizi düzeltip kendi eğerinizi fark ettiğinizde o önemsiz olacak. Bunun tek yolu bu. Unutulmamak değil takıntı yapmışsınız.

Kendini sen ifade etmişsin senin gibi yıkık acıtasyon birini degil ünıversitedeki kizlari tercih edecek tabiki özgüvenli basarili vs.sen kendine acımayı bırak yalancı ve seni kullanmis biri icin hayatini bu kadar etkileme...ćaliş kizim başar kendin icin düsenin hic dostu olmaz saygiyi kazanmak istiyosanda cabalayarak calisarak sökerek alacaksin böyle devam edersen bi süre sonra kimsenin saygisi kalmaz yitip gidersin..iyce agla ve bitir gerekirse depresan kullan

Kalk ayağa dünyanın sonunu gittiyse gitti senin canından önemli bişey yok bu dünyada.Okuluna dön oku hayatını kur bak kendin ayağa kalkınca o acılar nasıl geçiyor yeni bir hayat nasıl kuruluyor.

off ömrün boyunca evde oturup kendine mi acıyıp üzüleceksin.
kalk yerinden bir şeyler yap, okuluna dön mesela..
yeni çevre edin, yeni arkadaşlar..
sanal sevgili diye bir şey olmaz zaten,
kendine değer ver biraz..

Destek alıp ilaç kullandığın halde bu durumda olman normal gelmedi, acaba tedavinin yeniden düzenlenmesi gerekiyor olabilir mi? Gerekiyorsa başka bir doktordanda görüş almanı öneririm. Bu gencecik yaşta kendine neden bunları reva görüyorsun canım kardeşim? Kalbin kırılmış anlıyorum ama geçmişe ve geçmişte kalması gereken insanlara üzülerek geçmez bu ömür. İnsanlar neler neler yaşıyor... bende dahil hayatımızda neler oldu, oluyor. Üzülüp köşene sinerek olmaz. Önce düzgünce tedavi gör, okuluna dön. Yeni insanlarla tanış, gez toz hayatının, gençliğinin tadını çıkar. Sonra ayy ben bunun için mi üzüldüm deyip dalga geçeceksin inan.

Aaa rezil olmasa yazıcaktın yani. Bak kuzum hep söyledim söylüyorum yine. Kendi mutlu hayatını yarat ki insanlar o mutlu hayatına dahil olmak için çırpınsın. Ve bu özlem ve aşk değil. Sen evde otururken o dışarda kendi dünyasını kurduğu için sen kendini yarım ve ona muhtaç hissediyosun. İşleri senin lehine yönelt ve kendin bir hayat yarat. O pislik herife zerre ihtiyacın yok. Sana bi kural söylicem bu bende işe yaradı. Eski sevgilini stalklama,ona yazma,resmine dahi bakma. 30 gün boyunca ağlamak yasak,o aklına geldiği anda sana iyi gelen bi işe yönel. Bende işe yaradı

Sanal sevgili ne demek birkere adam sizinle dalga gecmis bahse varim hep sevgilisi vardi telefonla eglendi sizinle sadece. Kendinize sayginiz yok mu toparlanin surekli aciyosunuz bahane buluyosunuz herseye. Acilen psikolojik yardim almaniz lazim normal degilsiniz.

21 yaşında bir insan bu kadar umutsuz olmamalı
Okulu niye bıraktın?
Boşluktan eskilere sarıyorsun
Hayatının kontrolünü eline al
Çalış çabala biraz tırmandır ysni hazır gençken bu yaşları zor bulursun sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…