1 Yıl Süren Bu Acıyı Nasıl Unutabilirim?

Bu iğrenç söze rağmen onu seviyor musun? Niye kendine bu kötülüğü yapıyorsun ki? Bu lafla seni düşürdüğü konumun ve sana hangi gözle baktığının farkında mısın?
evet farkındayım ama duygularımı söküp atamıyorum çok çok kızgınım ona karşı

Üzülmeniz gereken tek şey Bıraktığınız okul olsun. Zira o beyefendi çok güzel iş bulur evlenir ve yürür gider. Siz ne yapacaksınız? Ağlayacak mısınız böyle
evet kendime çok kızıyorum okulu bıraktım diye ona vakit ayırıp çalışmadım diye canım cok yanıyor.bir söz varya hayatımı bir vehme kurban ettim benim yaptığımda oyle oldu.Üniyide bırakınca hiçbişey kalmadı elimde başımı hangi taşa vursam ne fayda eder ki

evet ablacım haklısın ilk sevgilim oldugu için ve de kendime değer verip sevmediğim için unutamadım duygusal olarak incinmeyede çok müsait hassas yapım var benim bu özellkleri nasıl atlabilirim ?nasıl kendimi sevip değer verebilirim?

çok teşekkür ederim yorum için.evet psikiyatrise gidiyorum fakat ilaç yazıp yolluyor psikoterapı almam gerek ama öyle bir imkanım yok yaşadığım şehir dolayısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…