1 yılı dolmadan boşanan var mı?

Evlenmeden önce nasıl anlayamadınız daha balayında bi kadına tokat atabilecek kadar karaktersiz bi insan olduğunu? Yeterince tanımadan mi evlendiniz birbirinizi?
Tanıyamadık galiba çünkü nişanl8yken bana kül köle olan adam evlenince yok oldu

Hiç yokmu bi tek benmiyim

Canım belki aynı değil ama benim esimde benden önce resmi nikah yapmislar ama düğün olmadan ayrılmışlar
Nikâhtan 5 ay sonra falan sanırım
Onlar tek celsede boşandı

Kız mahkemede bana hakaret etti demis
Esimde kabul etmiş
Tazminat istemiyorum demiş kız ve o şekilde bosanmislar

Hmm belki hakim daha düğün olmadığı için boşamıştır biz nikahlanalı 6 ay oldu fiilen 3 aydır evliyiz hakime bağlı galiba durum

Hmm belki hakim daha düğün olmadığı için boşamıştır biz nikahlanalı 6 ay oldu fiilen 3 aydır evliyiz hakime bağlı galiba durum

Evet düğün olmadığını söylemişler
Hakim de jet hakimdi diyor eşim :)
20 günlük evli çift varmış onlari da hemen boşanmış

Tazminat almayı dusunuyor musunuz

Evet düğün olmadığını söylemişler
Hakim de jet hakimdi diyor eşim :)
20 günlük evli çift varmış onlari da hemen boşanmış

Tazminat almayı dusunuyor musunuz
Yok ben hiçbirşey istemiyorum ama şuan hakimler boşamaktan pek yana değiller iyi ikna etmeniz gerekiyo diyolar

Yok ben hiçbirşey istemiyorum ama şuan hakimler boşamaktan pek yana değiller iyi ikna etmeniz gerekiyo diyolar

Zaten iki tarafta kesin kararliysa ikna olurlar diye düşünüyorum
Hiçbir şey talep etmeyecekseniz de kolay olur diye tahmin ediyorum

Hakkinizda hayırlısı olsun insallah

zl
bu tür hızlı bosanmalar yada nıkahı ıptal etmelerde var aynı evde yasamayınca oluyor. yanı gercek evlılık olmadı dugun olmayınca. en onemlısıde aynı yastıgı paylasmayınca

zl
bu tür hızlı bosanmalar yada nıkahı ıptal etmelerde var aynı evde yasamayınca oluyor. yanı gercek evlılık olmadı dugun olmayınca. en onemlısıde aynı yastıgı paylasmayınca
Doğrudur da biz 3 ay aynı evde kaldık düğün oldu

Balayında neden tokat attı size?Şiddetin hiç bir türlüsü kabul edilmez de,nişanlılıkta size çok iyi davranan Adam ne diye balayında tokat atar?Siz bu ilk yılınızda birbirinizi tanıma aşamasındasınız aslında,aynı evde yaşamak farklı bir durum çünkü.Ailesine karşı beklentileri var anlaşılan,eşiniz sizden sık Boğaz etmemek kaydıyla beklenti içine girebilir,ailesini aramanız,ara ara ziyarete gitmeniz gibi..Kaynanalar Umre'ye,başka şehre vs.gittiğinde öncesinde gelinin gelip hizmet etmesini bekler,döndüğündede öyle.Bunu kabul edecek gelinde var etmeyecek gelinde.Ama ben daha gelinden iş beklemeyen kaynanaya pek rastlamadım(vardır da belki ben görmemişimdir:)) Sizin girdiğiniz aile yapısıda bu şekilde anladığım kadarıyla.Boşanmaya karar vermişsiniz zaten şiddet kabul edilemez.Hımmm ben bu kadar şeyi neden anlattım,birçok ailede var bu tarz şeyler,ya bu deve güdülür,ya bu diyardan gidilir.Hakkınızda en hayırlısı olsun.

ilk sene zaten erkek kendini ailesinde ayri bi birey olarak dusunemiyo niyeyse biomiyorum kadin hemen yuvamm diyip kabulleniyo bu konuda kadinlar olarak sabretmeliyiz bizimde oyleydi simdi 3 yila yaklastik o konuyu da astik bide umre konusunda onceki arkadsa katiliyorum aynenn tum kaynanalar hizmet bekler bu konuda kocan hakli olabilir tokat konusu hic olmadi ama esasli bi dersten sonra adam belki duzelir 3 aya belkide iyice sogur buda size olan sevgisiyle alakali bence

Çekişmeli olursa bosaniliyor 1 yıl dolmadan.
Bakalım a
Ya saçma sapan bi hesaplama konusuydu bana şaka karışık tokat attı ben çok bozuldum buna küfür ettim buda yine vurdu bana bende çektim gittim valla ailem kesinlikle geri dönmemi istemiyo bitti artık diyo ben evden gideli iki hafta oldu ailesi zaten dünden razı ne bileyim ya belkide en doğrusu budur ben salağım biraz hep herşey iyi olacak sandım ama evlilikte bi duaya tek taraflı amin deyince olmuyo işte

Haketmiş canım bi yuvanın yıkılmasını hiç istemem ama balayında tokatla açılışı yapmış işte. İnşallah tez,zamanda kurtulursun.

iki tarafta istiyorsa fazla uzun surmez insallah
zorla evli tutacak deiller ya sizi

boşan gıtsın avukat tut bır an önce

Kar
Karşılıklı saygı bitmişse sevginin pekte önemi yoktur zaten.Tokat,küfür saygının bittiği nokta.Dilediğiniz gibi kısa Zamanda boşanırsınız inşallah.Devam etmeye çalışın birbirinize bir şans verin derdim normalde ama tükenmiş herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…