- Konu Sahibi CrystalDoll
-
Bilmiyorum ki canim olsa kagitta yazar AMA kagitta hic oyle bise yazmiyo.... Doktor esime oyle bise soyledi mi bilmiyorum AMA sonucta olsaydi kagitta olurdu... Bu doktor bizi cok gerdi zaten yaaa, adama kalsa haftasonuna randevu alin ameliyat yapalim demis esime... Acelesi neydi hic anlamadim... Baya huylandirdi bizi...
anladım tatlım bence siz başka doktora gidin testinizi tekrarlayın bak biz 3 doktora gittik mutlaka varikosele karar vermemiz için en az 3 test yaptırmanız gerekiyor dediler bize düşün biz beklemek istemedik ama doktorlar takibe aldı değerleri sizin doktor tam tersiniz söylemiş bi de sayı dışında değerleriniz çok kötü değil ilaçlarla sayıyı artırabilirsiniz fakat harekete pek etkisi olmuyor ilaçların...başka doktora gitmenizi tavsiye ederim canım, gittiğiniz zaman bilgilendir bizleri de...
Tabiki canim gider gitmez bilgilendiririmm... Ben de bu ay ovulasyon testini denicem AMA hastaligim son 4,5 aydir cok duzensiz Yakalayabilirim insallah :) insallah hicbiseye gerek kalmadan hamile kalirim yaaa...:18: bu ay sonunda da tuplere bakilcakkorkuyorummm
bende geçen ay başladım ovulasyon testine 28 günde bir adet oluyorum hep 14 ve 15.güne yoğunlaşıyordum iyi ki test yapmışım bu ay 12.gün yumurtam çatladı bakalım bu ay kaçıncı gün çift çizgiyi yakalacağım...tüplere sıra gelince korkma canım tüplere bakıldıktan sonra kafan o kadar rahatlıyor ki ağrı acı bir şey kalmıyor kafan rahatlıyor...acı olmuyor zaten sadece karnında yoğun bi şekilde sıvı basıncı hissediyorsun o kadar başka bir şey yok o da anlık bi şey canım...
Evliligimin ilk yili doldu AMA Ben hala hamile degilim.... Simdilik sadece ultrason ve hormon testlerini yaptirdim hepsi gayet normal... Butun tecrubeli arkadaslarin yardimina ihtiyacim var... Cunku Pekin'de yasiyorum ve ne bi arkadasim var ne de ailem yanimda... Su an bana en yakin sizlersiniZ.... Yardimlarinizi ve onerilerinizi bekliyorumm...
Hadi yaaa cok sevindim bazilarinin yazdiklarini okudum, belaltini uyusturup yaptiranlar, once den Kas gevsetici igne vurulmayi tavsiye edenler falan baya urkmustum yaaa... Ayy senle konusunca icim rahatladi yaabu ay cok tuhafim yaa nedense... Ben de hastaligim daha yeni bitti AMA Ben butun ilk kez yaptim testi deneme amacli cok dengesiz adetim yaaa gun kacirmak istemiyorumm...
ahh canim benim yazini okuyunca oyle bir kendiminmis gibi hissettim ki anlatamam.Ayni duygular ve ayni sartlardayiz bende yurtdisindayim yanlizim da yani kayinvalidemler turkler falan var ama kendi cevren aileni tutmuyo kimse.Neyse benimde esimde varikosel var ileri derecede sol tarafinda ameliyat olcak daha olamadi bi turlu surekli ileri tarih verip duruyolar dun gittik 4-5 ay sonra olur ameliyat dedi okadar cok bebek istiyorum ki bende anlatamam.2.5 yil evliyim yaklasik 1 senedir deniyoruz.Insallah yakinda hepmiz guzel haberler aliriz
ben tüplerime baktırdığım zaman çok korktum korkumdan ağladım hatta ama inan varsa kendini kasacak hiç bir şey olmadığını tüplerime bakıldıktan sonra anladım çünkü ne ile karşılaşacağımı bilmediğim için korkuyordum ama inan o anlık ağrı ilaç verilirken anlık bi sıvı basıncından başka bir şey değilmiş o kadar korkum ağlamam boşuna yani....sende bu hissi bilerek git ve hiç korkma anlık bi ağrı canım...allah yardımcın olsun ben anestesi falan almadan tüplerime baktırdım sadece tüplere baktırmadan ağrı kesici falan içiyorsun o kadar...
Himmmm evet onu da okumustum gitmeden alirim bi agri kesici... Allaaahimmmmmm duy sesimizi hayilisiyla OL de RABBIMM OLUVERSINN....
Hosgeldinngecmis olsun Allah yardimcimiz olsun... Sizin degerleriniz nasil?
Saol canim degerlerimiz kotu 2 milyon 6 milyon 4 milyon 3 kez test yapildi.Ameliyat icin gun bekliyoruz.Senden once esin tedavi olmali bu onemli bi sorun cunku.Once onu ikna et bence ameliyat icin tabi sende muayne ol iyi yapiyorsunda o daha onemli
Ayyy bak bi de ne dicem... Ben bu ay sonunda gitcem dedim yaaa tuplere baktirmaya... Iste aklima binbir cesit sey geliyobugun de diyorum ki kendi kendime... Benim randevmun oldugu gun benim yumurtlama donemim gecmis olcak, olur da hamile kalmis olursam, bu islem sirasinda bebisimi dusurmesinler :44:
canım ilaç sen içme oradan verecekler...öyle istediğin gün baktıramıyorsun adettin bitecek öyle benim adetin 11.günü baktılar ama normalde 7.gün bakılıyor diye biliyorum korkma yani hamilelik durumun olmaz o zaman...
HadiiiiBen bosuna gidiyorum desene o zaman.... Benim randevu aldigim gun adetim biteli 14.gunum olcak... Bakmazlar ki o zman, kesin baska bi gune randevu verip o gittigimiz gune de muayene ucreti yazcaklar... Allahim Yarabbim yaaa nasil tuzak bunlar... Hic de soylemiyolar randevu alirken...
ilk başta gidiyorsun canım tüplerime baktıracam diyorsun onlar sana söylüyor zaten şu gün gel diye, öyle kafana göre istediğin gün çektiremiyorsun 7.gün ile en son galiba 11.güne kadar bakıyorlar sıra oluyor çünkü türkiye de böyle canım benim baktırdığım hastane de en fazla 3 kişiye bakıyorlardı...
Hastaligim bu ay gecikir mi acaba gun sayar miyim derken pat diye erkenden hasta olmak ne tuhaf bi duygu yaa... Gecen ay 46 gun surmustu bu kez de 10gun erkenden hasta oldum... Neden bu kadar bozuldu yaa benim bu duzenimm
canım adet düzensizliği ve yumurta sayısı artırmak için incir kürü yap :) yumurta çatlaması içinde havuç kürü :) hadi hayırlısı
Slm cnm hosgeldinn... Ikisi de nasil yapiliyo bilmiyorum kiiiii:44: yazarsan cookk sevinicemm
ikisini bir yapabilirsin şöyle anlatıyım canımmm 10 12 adet kuru inciri içini açıp kaynatıyorsun bunu içine 1 tane havuç koy( havuç yumurta çatlamasına yardımcı ) beraber kaynat ılıyınca iç aç karnına içiyosun bunu 21 gün içip 7 gün ara ver sonra 21 gün daha iç oda şu demek adetliyken içme geri kalan günlerde iç :) inş herşey yoluna girer tatlımm .
bu ara eşinde keçiboynuzu yesin denenmiştir değerleri çok yükseltiyo hareketliliği ve sayısını :)
bu arada rahim filmi yapmadan önce kan testi yaptır derim içinde şüphe kalmaz sonuçta kimsenin yumurtlama zamanı aynı deil 28 gün ortalama dır seninki farklı olabilir . bu zamana kadar neler yaptırdın onları bi anlatırsan yardımcı olmaya çalısıcamm canımm
ikisini bir yapabilirsin şöyle anlatıyım canımmm 10 12 adet kuru inciri içini açıp kaynatıyorsun bunu içine 1 tane havuç koy( havuç yumurta çatlamasına yardımcı ) beraber kaynat ılıyınca iç aç karnına içiyosun bunu 21 gün içip 7 gün ara ver sonra 21 gün daha iç oda şu demek adetliyken içme geri kalan günlerde iç :) inş herşey yoluna girer tatlımm .
bu ara eşinde keçiboynuzu yesin denenmiştir değerleri çok yükseltiyo hareketliliği ve sayısını :)
bu arada rahim filmi yapmadan önce kan testi yaptır derim içinde şüphe kalmaz sonuçta kimsenin yumurtlama zamanı aynı deil 28 gün ortalama dır seninki farklı olabilir . bu zamana kadar neler yaptırdın onları bi anlatırsan yardımcı olmaya çalısıcamm canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?