- Konu Sahibi CrystalDoll
-
öyle tabiki de hayırlısı olsun yaa aslında ben çok da düşünmüyorum ama etraftaki insanlar yok mu daha çocuk diye sorduklarında sinir oluyorum sanki benim çocuğum olsa onlara madalya takıcaklar
Eveetttt aynen oyleeBiz de Turkiyeye her gittigimizde millet sirf onu sormak icin ariyo biliyo musun... Insan ne dicegini bilemiyo... Insanlar cok fena ya kendilerine dedikodu kaynagi ariyolar iste.. Bi de akil veriyolar sacma sapan kendilerince.. :18::18:
kendilerine dedikodu kaynağı arıyorlar ama karşısındaki insanın durumunu hiç düşünmüyorlar geçenlerde bi komşu artık senin de çocuk yapma vaktin geldi dedi kısmet dedim bende ama arkasından saydırdım
Cok biliyolar onlar zaten tovbe yaaa:26: iyi yapmissin..Ben de herkese nasip demekle yetiniyorum...naasip
sen bayramdan sonra mı doktora gidiceksin canım bu arada yaşın kaç senin :44::44::44:
Ben ekim 20 de 22 olucam insallah zaman cok cabuk geciyor :)
Himmm ne guzel erkenden evlenmissinevet 20olduktan sonrasi cok cabuk geciyo... 26olmusum Ben de pehhh...
kimse yok muuu
Tabiki dua ediyorumm Allah en hayirli zamanda nasip eder insallah... Esimde muayene oldu doktor cift tarafli varikosel dedi... Semen test sayisi cok dusuk degil aslinda bi de burda baya dusuk sayilarla hamile kalanlari okuyunca iyice umudum artti cunku esim kesinlikle ameliyat olmak istemiyor.. Onumuzdeki ay benim tuplerde tikaniklik var mi diye bakcaklar.. Eger yoksa geriye tek sorun o kaliyo..
Ovulasyon testimikimse yok muuu
Ben geldimmmmtest aldim sonunda hastaligim bitsin denicem bu ay umutluyum mutluyum
Ovulasyon testimi
merhabalar
öncelikle geçmiş olsun. eşinizi bi şekilde ikna etmeniz lazım. mikrocerrahi yöntemiyle ameliyat yapıyorlar zaten 1-2 günde normal hayatına dönüyor. keçiboynuzu kürü de çok faydalı ama orada bulamazsınız sanırım.
Tesekkur ederiz... Keciboynuzu getirmistik tesadufen gelirken, cok sukur.. Ben hemen ameliyat olmasindan once bi sure bazi seyler denemek istiyorum burda... Cunku alternatif tip kullaniyolar burda tamamen bati tibbini kullanan hastanelere hic gitmiyo bu cinliler... Mutlaka vardir biseler diye dusunuyorum... ameliyat konusuna baya yogunlasmistim basta, AMA Simdi bi sure askiya almaya karar verdik... Sizin var mi bu konuda tecrubeleriniz?
canım merhaba, bizim 2 yıldır çocuğumuz olmuyor ve 1.5 yıldır doktor doktor gezdik nedenleri ne , niye çocuğumuz olmuyor diye ilk ben gittim bi sorun çıkmadı sonra eşim gitti 6 ay kadar eşim doktora gitti geldi derken doktor bize proxeed plus diye bi ilaç verdi sperm sayımız 40 milyondu ama hızımız düşüktü neyse 3 ay kullanın gelin dedi, 3 ay kullandık ve yeniden test yaptırdık test sonuçları ilaç kullanmadan önce yaptırdığımız test ile aynıydı değişen hiç bir şey olmadı daha sonra varikosele bakıldı ve el ile teşhis edildi ve ileri derecede varikoseli vardı eşim ameliyat oldu, demek istediğim şu varikoseli olduğu için kullandığımız keçi boyunuzu kürü ve ilaç hiç bir etki yapmamıştı boşuna içti o kadar ilaç kürü...varikoseli olan çoğu kişi ameliyat öncesi kullandığı ilaçlarla dğereler yükselmiyor istisnalar olabilir ama çoğu böyle eğer varikosel varsa ilk başata ameliyat olunmalı o sorundan kurtulmak lazım daha sonra ilaç kür kullanılmalı ama ameliyat öncesi bitkisel kür de kullansanız bi zararı yok sadece 3 ay boşuna zaman kaybettik yani...
Merhabalar....3aydan sonra hemen oldu mu cocugunuz peki?
yok canım olmadı keşke olsa...3 ay ilaç kullandı eşim hiç bir işe yaramadı meğer varikoseli varmış o yüzden ilaç hiç etki etmemiş boşuna ilaç kullanmışız yani...eğer eşinde varikosel varsa el ile teşhis edildiyse bence ameliyat olsun.. bizim ameliyat olalı 3 ay oldu bayramdan sonra test yaptırıp sonuçlara bakacağız değerler yükselmiş mi son durum ne diye ...varikosel ile mücadelemiz başlıyor diye bi topik var bu konularla ilgili çok paylaşımlarımız var son durumu yazarım inş yükselmiştir değerlerimiz...
Him ameliyat daha yeni oldu yani esin... Cok gecmis olsun.. Umarim en kisa zamanda alirsiniz mujdeli haberimikrocerrahi dedikleri operasyon mu sizinki de? Tam olarak nasil yaptilar ameliyati, ne kadar surdu, ameliyat ucreti ne kadar verdiniz..... Bana musait olunca ayrintili bi sekilde yazarsan cok minnettar olucam gercekten.. Cunku Turkiyeyle burdaki yapcaklari islem ayni mi onu cok Merak ediyorum... Burda ameliyata 80.000 yuan(yaklasik 20bin TL) dediler ozel hastanede ve full anestezi dediler.. Cift tarafli varikosel varmis esimde, karindan tek delik acip ordn her iki Tarafa da giden damarlara klips(veya ip) takicakmis doktor... Bize soylenen islem bu... Bunun riskleri var mi? Ve en cok Merak ettigim sey ise, klips takilan damarlara kan akisi tamamen mi durduruluyo, yoksa damarin capi mi kucultuluyo???? Ve sizin iyilesme sureciniz ne kadardi? Cevap cok acil degil musait oldugunuzda bu ayrintilari bana yazarsan cok sevinirim... Cok tesekkurler..
çok sağol canım,umarım hepimiz en yakın zamanda hayırlı haberler alırız..canım ,biz mikro cerrahi yöntem ile ameliyat olduk,ameliyat yaklaşık 1 saat sürdü 7 dikişi var eşimin kasıktan oldu ve ameliyat sonrası hiç bi yan etki olmadı baş dönmesi,baş ağrısı,idrarara çıkamama gibi hiç bir sıkıntı yaşamadık,o gün hastane de kaldık serumlar taktılar ağrısı olmasın diye gerçekten de fazla bi ağrısı olmadı. 1 gün sonra taburcu olduk, sadece antibiyotik verdi doktor...ücrete sıra gelince devlet hastanesinde olduk bir kuruş bile ödemedik canım...klips meselesi ise şöyle tatlım kirli kanın aktığı o damarı iptal edip venleri bağlıyorlar...valla 20 bin tl ye orda ameliyat olacağınıza canım gelin Türkiye ye burda olun devlet ya da özel o kadar para harcamazsınız geliş gidiş masraflarınız dahil...kesinlikle riski yok ameliyatın mikro cerrahi yöntemle olunan ameliyatın ama açık ameliyatta arterlere zarar gelebiliyor ya da hidrosel oluyor...ameliyatın başarı oranı %99, değerlerin artma oranı%75,gebelik oluşma ihtimali ise %30 ile %40 arası canım...
Ay cooookkk tesekkur ederim.. Burdaki hastaneyi esimin sirketi karsiliyo, yani biz de normalde hic para odemiyoruz.. AMA bu kadar buyuk bi miktari karsiliyo mu onu bilmiyorum... Ya da bu ozele giriyo diyip yarin obur gun bize fatura cikarirlar mi diye dusunuyorum... Burda baska bi ozel hastane sansimiz daha var aslina bi de orayi mi denesek... Baska doktara gozukmede fayda var mi dersin? Yoksa sonuc hep ayni mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?