1 yılımızı doldurduk ama hala hamıle degıl!m!!!

Esim elle muayene edildi sonra ultrasound istendi.. AMA Baska bi doktora daha gorunse dedigin gibi esimin de ici rahat edicektir... Sizinki tek tarafli miydi cift tarafli mi?

Esim elle muayene edildi sonra ultrasound istendi.. AMA Baska bi doktora daha gorunse dedigin gibi esimin de ici rahat edicektir... Sizinki tek tarafli miydi cift tarafli mi?

bizim ki tek taraflı canım sol taraf ileri derecede varikosel vardı. reflü akımı var mı kağıtta ne yazıyor canım kiminin varikoseli oluyor ama reflü akımı izlenmedi gibi şeyler yazınca ameliyat etmiyor kimi doktor...canım sizin sperm değerleriniz nasıl yazar mısın merak ettim...

Ameliyat oldu mu esiniz?

Su anda benim elimde o kagit yok esime mail atmisti cunku doktor... AMA Ben en kisa zamanda maile bakip degerleri yazarim..

SImdi Goz atarken farkettim arkadaslar ozur dilerim... ALI IMRAN SURESININ 38.Ayeti okunmasi gerekiyo onceki yazdigim yanlis....

öncelikle tüm arkadaşlara merhaba demek istiyorum yeni üyelerdenim. Bunun nedeni yaptığın stres olabiilir aklımıza aldığımız olmasını yada olmamasını istediğimiz şeyler hiç farkında olmadan etkiliyo umarım herşey hayırlısıyla gönlünce olur sadece gönülden ''vereceksen zaten vereceksin herşey senin elinde hayırlısıyla ver Allah'ım'' diyebilmek yeter :)

Son düzenleme:

Merhaba hosgeldinn... Tabiki stresin de etkisi var ama stres su zamanlarda basladi ondan oncesinde stres yoktu... Sin 3aydir falan yasiyorum ben bu stresi... Gonulden dua etmek lazim arkadasim haklisinn, AMA tabi tedbiri alip sonra takdiri Allaha birakmamiz gerekiyo.. Allah dermanini aramamizi istiyo, bizim daha cok duamizi duymak istiyo... Rabbi me binlerce kez sukur ki herseyin dermani var ariyoruz bi de iste bakalim hayirlisi...

Kimse yok muuu ben geldiiimmm bayram dolayisiyle giremedim napiyosunuz kizlaaarrr

Su anda benim elimde o kagit yok esime mail atmisti cunku doktor... AMA Ben en kisa zamanda maile bakip degerleri yazarim..

pH: 7.0
Volume: 1.5L ml
Sperm sayisi: 7.10L
Morfolojisi:%85
Toplam hareketlilik: %55 (PR: % 35, NR: % 20 )
Hareketsiz:%45
WBCs: 10-20hpf
RBCs:0hpf
Degerler bunlar canim, onun disinda reflu akimi gibi herhangi bise soylenmedi, bu mailde de yazmiyo oyle bise...

morfolojiniz güzel canım hareketlilikte iyi sayınız düşük ama bu değerlerle normal bile olur gibi çünkü morfoloji çok çok önemli sizin morfolojinizde bi sorun yok canım için rahat olsun emin ol ki çok çok kötü durumda olanlar var mesela biz canım morfolojimiz kötü tek sorunumuz o zaten(

AMA bizim elimizde tek bi test sonucu var... Sayi degisebiliyo testten teste ama sanirim morfoloji degismez de mi?

AMA bizim elimizde tek bi test sonucu var... Sayi degisebiliyo testten teste ama sanirim morfoloji degismez de mi?

bi test sonucuna göre varikosele karar vermez doktorlar ama varikosel var diyorsun bence siz bi kaç kere daha test yaptırın canım o zaman durumunuz belli olur...ama biz 4 test yaptırdık 2 testimizde morfolojimiz sıfırken ilk yaptırdığımız testte %24 en son yaptırdığımız testimizde %16 idi anlayacağın varikoselden dolayı sürekli değerler değişkenlik gösteriyordu...doktorlar takibe aldı değerleri daha sonra el ile muayene de varikosel çıkınca kesin ameliyat olduk...sizde 2 3 test yaptırınki durumunuza bakın değerleriniz nasıl inişli çıkışlı mıdiye...

Evet haklisinn, bizim su an elimizdeki sonuc en dusuk deger mi yoksa en yuksek deger mi onu bilmiyoruz.... Kesinlikle en az 2 test daha yaptirmakta fayda var... Bi de doktor size ultrasound da damarin kalinliginin kac mm oldugunu soylemis miydi?

Evet haklisinn, bizim su an elimizdeki sonuc en dusuk deger mi yoksa en yuksek deger mi onu bilmiyoruz.... Kesinlikle en az 2 test daha yaptirmakta fayda var... Bi de doktor size ultrasound da damarin kalinliginin kac mm oldugunu soylemis miydi?

evet canım kağıtta biri 3mm diğeri 4mm diye yazıyordu bir de reflü akımı izlendi diye yazıyordu...mesele bizim ilk yaptırdığımız testte değerlerimizin hepsi normal değerlere çok yakınken 2.3. ve 4.yaptırdığımız testimde değerler hep düşüşteydi alala diyorduk iyi olan değerlerimiz bile kötüye gidiyor niye acaba diyorduk meğer varikoselden düşüyormuş...sizin testiniz de reflü akımı izlendi gibi bi ibare var mı canım???

Yoooo hic oyle bise yazmiyo canim bizde... Bizim de biri 3mm digeri 2.5mm dendi.. Test yaptirmak lazim o zaman en kisa surede yaaa :18:

Yoooo hic oyle bise yazmiyo canim bizde... Bizim de biri 3mm digeri 2.5mm dendi.. Test yaptirmak lazim o zaman en kisa surede yaaa :18:

tabii ki canım şimdiye kadar eğer bir test yaptırdıysanız mutlaka bir kaç test daha yaptırın durumunuza siz bile bakabilirsiniz değerlerden düşüşte mi diye...geçenlerde bi yorum okumuştum reflü akımın olması gerekli demiş doktor reflü akımı yoksa ameliyata gerek yok demiş bu konuda bilgim yok ama reflü konusunda bizim doktor değerlerimizden yola çıkarak varikoseli anladı tabii ki bir de el ile muayene de...reflüden hiç bahsetmedi ama kağıdımızda sol tarafta 1 saniyelik reflü akımı izlendi yazıyordu.. kağıdımızı ameliyat yaptıracağımız zaman dosyaya koydular canım şuan yok elimde olsa daha detaylı yazardım ama ben incelemiştim aklımda kalanlar bunlar canım...

Bilmiyorum ki canim olsa kagitta yazar AMA kagitta hic oyle bise yazmiyo.... Doktor esime oyle bise soyledi mi bilmiyorum AMA sonucta olsaydi kagitta olurdu... Bu doktor bizi cok gerdi zaten yaaa, adama kalsa haftasonuna randevu alin ameliyat yapalim demis esime... Acelesi neydi hic anlamadim... Baya huylandirdi bizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…