Doğuma Hazırlık 10+6 doktorum çıkıntı var erkek olabilir dedi bakar mısınız lütfen...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Erkek mi Kız mı ?

• Erkek

OY: 4 100,0%
  • Kız

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4

lifetime smile

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
100
30
13
44
Arkadaşlar bu kadar erken söyleyeceği hiç aklıma gelmezdi 10+6 da çıkıntı var erkek olabilir sen yine de kimseye söyleme dedi resimlerini yüklüyorum tahmini olan var mı

Eklentiler

• IMG_2920.webp
    16 KB · Görüntüleme: 275
  • IMG_2918.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 257
  • IMG_2924.webp
    7 KB · Görüntüleme: 242
Arkadaşlar bu kadar erken söyleyeceği hiç aklıma gelmezdi 10+6 da çıkıntı var erkek olabilir sen yine de kimseye söyleme dedi resimlerini yüklüyorum tahmini olan var mı
Canim ben anlamiyorum cok iyi yinede daha erken biraz bekle.doktorun ne kadar iyi biri tahmin yapmis biz 13 haftalik olduk soylemiyor.

Banada 11. Haftada erkek dedi. Kesinleşmesi için haftaya kontrolüm var bakalım değişcekmi . Diğer gebeliklerimde de ilkini 12. İkinciyi 11. Haftada öğrendik erkek olduğunu değişme payı olmadı...
Sanırım bu haftalarda skull teorisi ve nub a göre karar veriyorlar. Hayırlısı olsun ...

3 erkek annesi ne güzel :) sağlıklı kucağınıza alırsınız inşallah hayırlısı değişek mi bakalım

3 erkek annesi ne güzel :) sağlıklı kucağınıza alırsınız inşallah hayırlısı değişek mi bakalım
Ayy çok teşekkür ederim sağolun , Rabbim hepimize sağlıkla hayırla doğum nasip etsin... Bakalım kısmet alıştırdım kendimi ismi bile hazır değişirse de kısa süreli bir şok yaşayacağımdan eminim...

:)) Doğumda değişmesinde amin inşallah hepimize evlat kız erkek farketmez hepsi candır

Bana da 2. Oğlumda 9+5 te bebek erkek gibi dedi. Ben tepki verdim. Bari 12 haftalıkken söyleseydi, azıcık daha kız bebek hayalleri kurardım kız bebeğin hayalini kurmak bile nasip olmadı

Bana da 2. Oğlumda 9+5 te bebek erkek gibi dedi. Ben tepki verdim. Bari 12 haftalıkken söyleseydi, azıcık daha kız bebek hayalleri kurardım kız bebeğin hayalini kurmak bile nasip olmadı
Sizinki de bayağı erkenmiş cidden
Gelinlere dikcez gözümüzü , kızımız gibi severiz inşallah

İkili test yaptırdım bugün çok şükür normal sonuçlar kalp atışı 165 ve kız olur inşallah diyorum doktor yine erkek olabilir dedi 11+3 günlük bugün 16. Haftadan sonra kesin söylerim allahım bir oğlum var inşallah birde kız evlat nasip eder sağlıklı hayırlı birsekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…