- 12 Eylül 2017
- 100
- 30
- 13
- 44
- Konu Sahibi lifetime smile
-
Canim ben anlamiyorum cok iyi yinede daha erken biraz bekle.doktorun ne kadar iyi biri tahmin yapmis biz 13 haftalik olduk soylemiyor.Arkadaşlar bu kadar erken söyleyeceği hiç aklıma gelmezdi 10+6 da çıkıntı var erkek olabilir sen yine de kimseye söyleme dedi resimlerini yüklüyorum tahmini olan var mı
Teşekkür ederim darısı isteyen herkeseHayırlı olsun
16. Haftadan sonra kesin olarak söylerim dedi bekliyorum bakalımCanim ben anlamiyorum cok iyi yinede daha erken biraz bekle.doktorun ne kadar iyi biri tahmin yapmis biz 13 haftalik olduk soylemiyor.
nubunu göremedim bende yada anlayamadım bilmiyorumNub a göre yorum yapmış olmalı doktorunuz, yine de kesin sonuç için 16. Haftadan sonrasını bekleyin
3 erkek annesi ne güzel :) sağlıklı kucağınıza alırsınız inşallah hayırlısı değişek mi bakalımBanada 11. Haftada erkek dedi. Kesinleşmesi için haftaya kontrolüm var bakalım değişcekmi . Diğer gebeliklerimde de ilkini 12. İkinciyi 11. Haftada öğrendik erkek olduğunu değişme payı olmadı...
Sanırım bu haftalarda skull teorisi ve nub a göre karar veriyorlar. Hayırlısı olsun ...
Ayy çok teşekkür ederim sağolun , Rabbim hepimize sağlıkla hayırla doğum nasip etsin... Bakalım kısmet alıştırdım kendimi ismi bile hazır değişirse de kısa süreli bir şok yaşayacağımdan eminim...3 erkek annesi ne güzel :) sağlıklı kucağınıza alırsınız inşallah hayırlısı değişek mi bakalım
Çok sağolAnlamadım ben. hayırlısı olsun.
:)) Doğumda değişmesinde amin inşallah hepimize evlat kız erkek farketmez hepsi candırAyy çok teşekkür ederim sağolun , Rabbim hepimize sağlıkla hayırla doğum nasip etsin... Bakalım kısmet alıştırdım kendimi ismi bile hazır değişirse de kısa süreli bir şok yaşayacağımdan eminim...
Bana da 2. Oğlumda 9+5 te bebek erkek gibi dedi. Ben tepki verdim. Bari 12 haftalıkken söyleseydi, azıcık daha kız bebek hayalleri kurardımBanada 11. Haftada erkek dedi. Kesinleşmesi için haftaya kontrolüm var bakalım değişcekmi . Diğer gebeliklerimde de ilkini 12. İkinciyi 11. Haftada öğrendik erkek olduğunu değişme payı olmadı...
Sanırım bu haftalarda skull teorisi ve nub a göre karar veriyorlar. Hayırlısı olsun ...
Sizinki de bayağı erkenmiş ciddenBana da 2. Oğlumda 9+5 te bebek erkek gibi dedi. Ben tepki verdim. Bari 12 haftalıkken söyleseydi, azıcık daha kız bebek hayalleri kurardımkız bebeğin hayalini kurmak bile nasip olmadı
Hadi ya bende kıza benzetmiştim ikinci bebeğim bir oğlum var kızım olsun çok istiyorum ama hayırlısı :)Bana da bebeğin erkek gibi geldi canım. İlk bebiş mi? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Allah gönlüne göre versin canımHadi ya bende kıza benzetmiştim ikinci bebeğim bir oğlum var kızım olsun çok istiyorum ama hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?