- 12 Eylül 2017
- 100
- 30
- 13
- 44
- Konu Sahibi lifetime smile
-
Amin inşallah hepimize sende hamile misin Yeni resim bebişimin :)Allah gönlüne göre versin canım
Allah kimseye muhtaç etmez inşallah. Bence gelinden kız çocuğu, damattan da erkek çocuğu olmaz bizlere ama bir ümidimiz olsun bari yine deSizinki de bayağı erkenmiş cidden
Gelinlere dikcez gözümüzü , kızımız gibi severiz inşallah
Baksana bunu kuku gibi gördüm ben bacak arasının resmini verdi doktorAllah gönlüne göre versin canım
Tatlım ortada bir çıkıntı var gibi görüyorum ama doktorun bilir tabiki de. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBaksana bunu kuku gibi gördüm ben bacak arasının resmini verdi doktor
Amin inşallah canım sağolasınTatlım ortada bir çıkıntı var gibi görüyorum ama doktorun bilir tabiki de. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Heyytt kaynanalığımız fena olmada bariAllah kimseye muhtaç etmez inşallah. Bence gelinden kız çocuğu, damattan da erkek çocuğu olmaz bizlere ama bir ümidimiz olsun bari yine de
Heyytt kaynanalığımız fena olmada bari
İşin şakası tabiki haklısın sende , farkındayım da bakma avutuyorum kendimi gelinimi severim diye
Kız hayallerim bitti :'( iki kişi erkek dedi umarım hepsi yanılmıştır :)Heyytt kaynanalığımız fena olmada bari
İşin şakası tabiki haklısın sende , farkındayım da bakma avutuyorum kendimi gelinimi severim diye
İkili test yaptırdım bugün çok şükür normal sonuçlar kalp atışı 165 ve kız olur inşallah diyorum doktor yine erkek olabilir dedi 11+3 günlük bugün 16. Haftadan sonra kesin söylerim allahım bir oğlum var inşallah birde kız evlat nasip eder sağlıklı hayırlı birsekilde
konunuzu okudunda belli oldumu cinsiyeti merak ettim kiz istiyordunuz sanirim Allah gonlunuze gore versin insallahKız hayallerim bitti :'( iki kişi erkek dedi umarım hepsi yanılmıştır :)
Erkek gibi dedi doktorumkonunuzu okudunda belli oldumu cinsiyeti merak ettim kiz istiyordunuz sanirim Allah gonlunuze gore versin insallah
hayirlisi olsun hsyirli evlat olsun.kac haftaliksinizErkek gibi dedi doktorum
Amin inşallah 15+3 bugün 14 haftalık öğrendim sizin kaç haftalıkhayirlisi olsun hsyirli evlat olsun.kac haftaliksiniz
ben suan 13+2 yim haftaya gidecegim bakalim soyliycekmi dr um.size gosterdimi pipisini falanAmin inşallah 15+3 bugün 14 haftalık öğrendim sizin kaç haftalık
Doktor çıkıntı var kesin dedi ultrason resmînide verdi hayırlısı öğrenirsiniz sizde hayırlı olsun bu arada sizedeben suan 13+2 yim haftaya gidecegim bakalim soyliycekmi dr um.size gosterdimi pipisini falan
anladim 14 haftada cikinti gorduyse demekki ama yinede 16.haftada kesinlesiyo hayirlisi olsun.Doktor çıkıntı var kesin dedi ultrason resmînide verdi hayırlısı öğrenirsiniz sizde hayırlı olsun bu arada sizede
Teşekkür ederim hepimize değişmez. Artık herhaldeanladim 14 haftada cikinti gorduyse demekki ama yinede 16.haftada kesinlesiyo hayirlisi olsun.
Teşekkür ederim :) öyle oluyor oğlu olanlar kız kızı olanlar oğlu olsun istiyor 2. Bebeğim 3. Değil hayırlısı artık umudum var yinede belki kordon falandır :))sizde erkek bebek mi istiyorsunuzMerhaba, yazılarınızı başından beri okudum , siz erkek evlatlarınız oldugu ıcın kız istiyorsunuz lakin bende resimler de erkek olduğunu tahmin ettim .. Yinede hayırlısı Allah'tan..
bence şanslı bir anne olacaksınız,üç erkek annesi .. :)
Evet cikinti var degisebilirdeArkadaşlar bu kadar erken söyleyeceği hiç aklıma gelmezdi 10+6 da çıkıntı var erkek olabilir sen yine de kimseye söyleme dedi resimlerini yüklüyorum tahmini olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?