Katılıyorum haya olsa dediğimi anlar. Ben anasının babasının işine evine almadım kendim mutlu olayım aile olayım diye aldım. Evsw ev işse iş aşsa aş bunlar babamın evinden de vardı bileydim evlenmezdim dedim Kadın ki kir ki kir gülüyorGelinlere eziyet etmek bunların birinci görevi canım. Ben bildiğin kavga ettim hiç görüşmüyoruz kafam çok rahat bu ne ya kaynananın egosunu şişirmek içinmi evlendik biz
Teşekkür ederim. Uygulıcam ama bu kadının kendi hacı, zaten abdest alıp kur an okuyor insan demez mi eziyet etmeyim dilimle diyeCanim sen ne yap biliyormusun kaynana nin surekli arkasinda ya vedud u oku surekli ama arkasnda oku ufle bn ole yapiyorum mum gbi oldu kaynana bna bsy ble diyemiyo bnidinlepisman olmazsn
Eltim e laf demiyorum ki anlamak istediğiniz gibi okumuşsun uz ben kaynanamın yaptığı cadolozluktan bahsediyorum siz verdiğim örneği deşikliyoesunuzkiskancliga baksende yapmasaydin hizmet,sende balayia gitseydin.sen yapmadin diye faturasini yeni gelin mi odeyecek?
okumus kiz ve ailedende gormus belli ki ,senin ve kv nin kuru sacmaliklarinimi cekecek zannediyorsun!
Konu eltim değil. Kaynanam dediğim kadının iki yüzlü oyunlarıeltini ne çok kıskanmışsın.
sen de yaptıraydın aynılarını.
Ezdirme kendini nasıl alıstırırsan öyle gider.kEndine nasıl davranılmasını istiyorsan o şeklide davrandır .Ay düşüncesiz bencil insanlarla uğraşmak zorrrO zaman da beş beş cevap veriyor ne ahlaksız saygısız gelin diyorlar
Ben Önlisans mezunuyum çalışıyordum işten çıkmamı istedi. Bu gelini de çalışsın diye uğraşıyor. Okumuş olduğu benden iki yıl fazla ve bunu gözüme sokuyor. Ben eltimden razıyım. Ezsirmesinde kendini ben vicdan muhasebesi yaptım. Aman şöyle aman böyle ama kadın bu kadar özveriyi hak etmiyor muş onu gördüm aslında biraz da kendime kızıyorum. Çünkü yokluk nedir bilmiyorum zamanında başımdan geçti yüklenmeyim diye hep kendimi kıstım şimdi benim ve eltimin davranışına bakıyorum hiç ben sanki besleme yim yoldan bulmuşlar gibiÜniversite okumamdaki bir sebepte budur :)))) Sen okul okuyosun sen üniversite okuyosun diyolar şimdiden üstüme varmıyolar valla :) Bide lise terk bi gelinimiz var her işe ona koş gel.Ama tabiki öyle bir karakterim olmadığı için benim onlar her ne kadar bu tür bi ayrıma gitsede ben öteki gelinede yardıma gidiyorum.Okumak candır,her zaman işe yararSende boşver Allah insana merhamet versin herşeyden önce.Gelinde insafsız çıkarsa yazık.Ama belki iyi biridir o yüzden büyüklerin garipliklerine sıkma canını.Bana böyle yaptılar o niye prenses gibi filan deme öyle düşünme ama lütfen.Gerçekten da kötü bi durum çünkü.Kaynanayıda sal gitsin düşünme umursama.Daha mantıklı bi çözüm bulamıyorumda zaten.En umursamaz olan kazanır :))))
Üniversite eğitimini yıl miktarına göre ölçemezsiniz,siz iki yıllıkla dört yıllığı bir tutarsanız ben de sizi lise mezunlarıyla bir tutarım,onlar sizden iki yıl eksik okudu diye sizden eksik mi o zaman !! okumak için okuyanlar böyle oluyor demekki her bölüm kendi arasında değerlidir.Ben Önlisans mezunuyum çalışıyordum işten çıkmamı istedi. Bu gelini de çalışsın diye uğraşıyor. Okumuş olduğu benden iki yıl fazla ve bunu gözüme sokuyor. Ben eltimden razıyım. Ezsirmesinde kendini ben vicdan muhasebesi yaptım. Aman şöyle aman böyle ama kadın bu kadar özveriyi hak etmiyor muş onu gördüm aslında biraz da kendime kızıyorum. Çünkü yokluk nedir bilmiyorum zamanında başımdan geçti yüklenmeyim diye hep kendimi kıstım şimdi benim ve eltimin davranışına bakıyorum hiç ben sanki besleme yim yoldan bulmuşlar gibi
Cok ole kuran okuyan namaz kilan ama once insan olack hoşgörü olacak ki kmseyi kirmiyacak ole yaparsa ztn allah da kabul etmez abdest i namazi demi yani[/QUOTE]83, member: 648972"]Teşekkür ederim. Uygulıcam ama bu kadının kendi hacı, zaten abdest alıp kur an okuyor insan demez mi eziyet etmeyim dilimle diye
İşte bencil olduğu için o hep doğru eğrisi yok onun. Bide büyük gelin diye semeri vurmuşlar. Semer vuruyoruz iş yapsın diye millet te hep onu haksız da olsa haklı gibi gösterip he he sensin demişEzdirme kendini nasıl alıstırırsan öyle gider.kEndine nasıl davranılmasını istiyorsan o şeklide davrandır .Ay düşüncesiz bencil insanlarla uğraşmak zorrr
Evli değil nişanlı daha iki ay var düğüne. Siz bunların adetlerini bilmiyorsunuz o yüzden böyle yazdınız sanırım. Ben gelini kıskanmıyorum ben kaynanama sinir oluyorum çünkü işine geldiği gibi davranıyor. Bana ben kimseyi kimseden üstün tutmam bilmem ne bir sürü zıvaladı bana söylediğinin hiç birini yapmıyorO değilde adamlar daha yeni evlenmiş ortada bişey yok ,kaynananız ne ara buldu da ona farklı davrandı,ilk günden kötü mü davranacaktı,durun bir zaman geçşin hemen kıyaslamaya girmişsiniz.Eltinizle de şimdiden kıskançlık başlamış en ufak bir konuda alınganlık yapacağınza eminim acık arıyorsunuz,size ne,kendi hayatınıza bakın ne olmuşsa olmuş.
Bunu ben değil kaynanam yapıyor o dört yıllık mezun sen lise diyor arada ki iki yılı hiç sayıyorÜniversite eğitimini yıl miktarına göre ölçemezsiniz,siz iki yıllıkla dört yıllığı bir tutarsanız ben de sizi lise mezunlarıyla bir tutarım,onlar sizden iki yıl eksik okudu diye sizden eksik mi o zaman !! okumak için okuyanlar böyle oluyor demekki her bölüm kendi arasında değerlidir.
Sonu güzel bağlanmış sosyeteyeevlenene kdr aşk aşk aşk diye dolanırsınız. sonra aşk sana yapmadıgını dmeedigini bırakmaz. evlenirsiniz kaynanam bunu yaptı kaynım şunu dedi kaynatam beni sevmedi gitti. kocam beni sevmiyor ama seviyomuş gibi yapıyor. sonrada vay eltime bunu yaptılar görümceme sunu verdiler. baştan çemkirmezsen sosyeteye rezil olursun bcım
Haklısın ama annem babam dedi. Ben anne babasına bir şey desin demiyorum ki. Beni bilmen bana yeter onların önemi yok benim için dedim. Eltimi yada balayını kıskanmıyorum. Bana yaptırım gücü kullanırken vicdanımı sömürürken şimdi böyle Kasım Kasım kaılmasına sinir oluyorumeltine yaptiklari muameleden oturu eltine gicik olma ve balayina takilma hakkin yok oncelikle.. o kizin ne sucu ve alakasi var?
esinin durusu nasil? o onemli bu noktada.. onlar seni ezdiginde veya yoksaydiginda nasil davrandi?
Ya o zaman daha adamlar evlenmemiş bile kimin kime nasıl davrandığını nerden anladınız hemen.Evli değil nişanlı daha iki ay var düğüne. Siz bunların adetlerini bilmiyorsunuz o yüzden böyle yalzdınız sanırım. Ben gelini kıskanmıyorum ben kaynanama sinir oluyorum çünkü işine geldiği gibi davranıyor. Bana ben kimseyi kimseden üstün tutmam bilmem ne bir sürü zıvaladı bana söylediğinin hiç birini yapmıyor
işte sorun kaynana zaten onada yapılacak bişey yok ben her türlü yolu işi saygısızlıga götürmeden denedim ama kv değişmedi nyazık ki eh 48 yasında kadın degişmeyecek belli artık o istiyor diye yuvamdan da vazgeçecek degilim akışına bıraktım eltimi daha bi kere bile görmedim 2 3 ay önce 6 yıl dan sonra kv denin karsına geçip içimde ne varsa anlattım küs şimdi bana gelip gidiyor ama ben 3 aydır sadece 2 kere gittim eşim götürmüyor şimdi yeni gelinim şöyle iyi böyle güzel diye anlatıyormuş Allah var resmini gördüm güzel kız sorun şu ki sorun kayınlarımın eşleri yada sevgilileri degil sorun benim eşim ve onun hanımı eşim geçenlerde seninle ayrılsak ben yine evlensem annem onada kötü der onunla ayrılsam yine evlensem o da kötü olur dedi annemin gözünde ki eşim haklı o yüzden boşver tabi kolay olmuyor ama akışına bırakEltim çekin demiyorum ki onun sayesinde rahat etmeye başladım ben. Sorun kadın bana kendini kakaladı ona da yaranmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?