bende onu yazacaktım siz kaynananızın her söylediğini ciddiye alıp takılıyorsunuz cevap veriyorsunuzValla şuurum bozuldu ya bu ben değilim beni ne hale getirdi sinirden insanlarla iki çift laf edemiyorum ya
Bu kez oğlunu üzerime gönderiyor iki gün yüzümü görmesin üçüncü gün eşim başlar bilmiyor haberi yok gibi dün aşağıda biri mi var dı. Geçen gün ona da patladım. Bana böyle yapıyorsun dedim işteydi mesajıma cevap bile b vermedi bir kaç saat sonra aradı hiç yazmamışım gibi davrandi. O görüp olayı anlatınca anlıyor ama görmeden söyleyince sanki annesi gili kötülüyor muşum gibi bir izlenim bırakmış annesi. Önceden taktik veriyordu oğluna kadınlar şöyle böyle diye yani yüz verme demeye getiriyor şimdi kendinin yatacak yeri bile yok Yanında sessizliğine bile tahammülüm kalmadı yüzünü bile görmek istemiyorumbende onu yazacaktım siz kaynananızın her söylediğini ciddiye alıp takılıyorsunuz cevap veriyorsunuz
onu ciddiye almayın biraz kendi bildiğinizi okuyun yani görmemiş duymamış gibi yapın
Sorun balayı yada eltim değil.
Bu kadına müstahak bile kadın sözde benden çok çekmiş elini eteğini herşeyden çekmiş.
Demiyor adam yerine konmuyrum hala benden dem vuruyor
Anneme evlli evine evi olmayan sıçan deliğine dedi. Yetmiyor gibi bütün misafilerimin yüzüne kapı çarptı kapalı kapıyı açıp misafirlerine karşı hızla örttü.
Benim canımı sıkan bana böyle zulüm ediyorken ona bu şekilde prenses muamelesi göstermesi.
Ben artık buz gibi oldum zaten bu kadına sırf eşim için katlanıyorum da.
Bu yaptıklarını yüzüne vurunca da vurdum duymaz sanki övüyor um gibi kasılıyor sinir oluyorum
Konu eltim değil konu bu kadını iki kaşık suda boğmak istiyor olmam
İlk istemeye geldiğinde ne Yapacağını bilmiyor du Sivas lı oğlunun yaşındKilerinin boy boy çocuğu var oğlu evde kaldı diye, oğlunun ilk tamam dediği kız ben mişim felan meğer öğrendim ki teyzesinin gelininden eşimin görmeye gittiği kızlar anası yüzünden istemez miş gelin düğünden sonra söyledi. Önce söyleseydim benim yüzümden dönersin diye demedim ddziuDediginiz gibiyse. Onu el üstünde tutmasina sinir olmayin. Cünkü zamani gelince ona karsi rol yapamiyacak
Kızımlar canımlar gülümler bana diyor herşeyden hevesimi aldım. Ona da öyle davranıyorDediginiz gibiyse. Onu el üstünde tutmasina sinir olmayin. Cünkü zamani gelince ona karsi rol yapamiyacak
Sene de bir rol yapmak ona bir şey yapmaz bakalım gelecek mi yanınaDediginiz gibiyse. Onu el üstünde tutmasina sinir olmayin. Cünkü zamani gelince ona karsi rol yapamiyacak
Eltim e kızmıyorum ki az bile yapıyor. Şimdiki aklım olsaydı bu kadını pişman ederdim beni alacağına zor aldım bu gelini kaybetmeyim diye tedirgin olurdu. Ben kendine acıdım isteklerinden vaz geçtim. Kadının yaptığına bak düşünmüyorum. Yapıyor çifte standart yapıyor bana kendini öyle acındırdı ki tek oğlum mutlu olsun bilmem ne bana vicdan azabı duy duracak kendine gelin gelirken taktığı annesinden yadigar yüzükle küpesi i bozduracaktı.
Yatak örtüsü almış ben yokken. Ben kullanmam dedim bana alırsan al yoksa ne kullanırım ne başkasına veririm evde çürür deyip vicdan meselesi yaptırdı zamanında şöyle para saydım o parayı böyle biriktirdim benim çeyizim hazırdı getirdi zorla dört tane yün yorgan yaptı istemiyorum dedim.oğlunun önü sıra kendi anası yapsaydı Alırdı dedi. Coca Cola dan çıkan bardağı tabağı çeyizimin arasına koydu sanki tabağım bardağım yok gibi çıkarınca yine aynı oğlunu doldurdu. Oğluda o bardaktan istiyorum yoksa kullanmam hiçbirini dedi.
Bu gelini bırak dört yorganı tencere tabağını iki yorganı bile çok görüyor istemiyor aferim akıllılık yapıyor avukatın kızı senin pis yün yorganına kalmadı. Ağzını açıkta birşey diyemiyor çünkü kendilerinden üstün karşısındaki okumuş kültürlü.
Benim annem babam benim için kültürlü eğitimli annem onu tavrıyla gömerdi yerin dibine ama acıdı cahil kızım boşver bana onun yaptıkları değil senin onu kafana takman yıkıyor dedi.
Ama işte zoruma gidiyor bana acındırdı kendini. Ona sanki adnan Menderes gibi sabancı gibi bonkör görünüyor o sinir ediyor
Kaynana yok ki zaten kendini kimse kaile bile almıyor millete de ben gidin yorgun olursunuz dedim diyor.Gelin oy mu kullancakmis dugunden sonra? Kaynana olayin neresinde? Anlamadim ki ben
Tatil dediği köy kasabası Sivas ta dağa gidecem kalacam hemde dedesinin evinde, hemde adı balayı olacak.Sakinleşin. Bu kadar öfkelenip üzülmeyin.. Olan sağlığınıza , psikolojinize oluyor.
Olan oldu geçen geçti.. Bu saatten sonra ne düşünseniz düşünün yerine gelmez birşey.
Sizde bundan sonraki adımlarınızı daha mesafeli atarsınız.
Ve size tavsiye bu öfkenizi eşinize bu şekilde yansıtmayın.
Başkasının yuvası üzerinden kendi yuvanızı huzursuzlaştırmayın.
Gün yakındır, onlarda birbirinin arkasından atıp tutarlar :)
İlk gelin genelde biraz eziliyormuş , oyle denir. Sizde fazla fedakar ve sessiz olunca, eşinizde kendi hayatını kurmasını bilmeyince daha zor olmuş.
Bundan sonrası değişir inşaallah.
Tatil kısmını da ret etmeyin. Sonuçta yaz tatili , tatilleriniz denk gelmiş olabilir.
Ogün öncede bu kadın yüzünden merhaba diye bir paylaşım yapmışım o yüzdenVallahi bende üç bilinmeyenli denklem gibi çözmeye çalıştım konuyu tekrar tekrar okuyarak,bide başlık ne alaka onu çözseydim eyiydi...
Teşekkür ederimOgün öncede bu kadın yüzünden merhaba diye bir paylaşım yapmışım o yüzden
Ben teşekkür ederim ilginiz içinTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?