10 günde 5kg hedefim

Bugun öglen çorba içecektim ama canim hiçbisry yemek istemiyor ölmemek icin yoğurt yedim biraz önce.

Bosver bizde boy varda noluyor canisi şansin bahtin güzel olsun yeterki.[/QUOTE]
Amiiin canim hepimizin bahti acik olsun insallah :)

Canim naptin sen yedinmi biseyler bakim zayiflayacam diye acta kalma sakin saglik herseyden onemli
Ahh su telefon virus girmis biturlu sna yazamadm.telefon kafayi yedi yeni tel siparis verdim pazartesi gelck insallah iyiyim enerjim faln yerinde yemek yiyemedim midem bulaniyor canim istemedi.

günaydınlar, en erkenci yine benim sabah 3 saat uyudum şuan daha iyi hissediyorum.ayran ve limonlu sodayı karıştırıp dün içmiştim o bana çok iyi geldi ve çok tok tuttu açıkcası 3 bardak içmişmiştim hiçbirşey yemesemde.
gerçi madensuyu ve limonu içine sıkın diyolar ama ben limonlu sodayı ayranla karıştırdım açıkcası :)
çok iyi hissediyorum kendimi hala aç değilim gecede bir kase yoğurt yedim.yoğurt diyette çok işe yarıyor.
yarın sabah tartılıcam kendimi hiç halsiz yada yorgun hissetmiyorum.aksine hala acıkmadım kahvaltıda ne yesem onu bile bilmiyorum.bu diyette en sevdiğim şey midemin küçülmüş oldugunu hissetmem çünki ben çok fazla yiyordum bayanlar :)

Sabah kahvaltim 2 bardk çay, 2 biber kizartmasi, bir ortaboy patates kizartmasi, bol mayonezli, helva, nasil kahvalti baysnlar dün yememenin acisini bugun cikariyorm :))))

Ben cok gec uyandım heryerim tutulmuş cok agrıyo pilates yaptım dün
uyumayı nasıl özledim sana anlatamam bu hafta cuma günü psikolog ve psikiyatri ile randevum var ilaçlar beni manyak gibi yaptı bir düzene giremedim 12 gündür ilaç kullanıyorum yani yeni başladım bu yüzdende bende yan etkisi fazla oluyor.

İlaçlara alışınca tekrar uyumaya başlarsın heralde canım.doktrna anlat belki dozunu fl n düşürür

İlaçlara alışınca tekrar uyumaya başlarsın heralde canım.doktrna anlat belki dozunu fl n düşürür
en düşük dozda şuan zamanla alışırım sanırım yan etkileri çok fazla olan ilaçlar ama insan kendini şahane hissediyor çok enerjik ve mutlu hissediyorum bide zayıfladığımı görüyorum acayip hoşuma gidiyor canım.

Alışırsın canım bende bi dönem kullanmıştım elimi kaldrcak halim olmuyodu sen iysn mşşlh.zayıflamk cok gzl bişy ya giden her grm mutluluk veriyo

Alışırsın canım bende bi dönem kullanmıştım elimi kaldrcak halim olmuyodu sen iysn mşşlh.zayıflamk cok gzl bişy ya giden her grm mutluluk veriyo
aynen canısı.
bugün leslie 1ml yaptım uzun süreden sonra ilk defa 15dk bile yetti bana nasıl terledim.hergün leslie yapsam çok iyi sıkılaşırım.

bugün yediklerimi yazmamışım yazayım
öğlen 3 kaşık kısır hain komşu yine yaptı yapacağını :)
1 bardk nescafe, 4 bardak ayran,
bol su, 2 avuç fındık, 1 eti cin, 2 parça bitter çikolata
akşam yok yemicem.
bol bol su ve hareket ediyorum.

yarın tartı günüm kaldı 6 gün :) 70kg altına inmek için bu süre bana yeter :) son 2kg

günaydınlar, bu sabahki kilom 72.9kg regl dönemim hala bitmedi bu yüzden sanırm kilo vermem durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…