Canım naslsn nedn canın bişey istemiyor bakıyımBugun öglen çorba içecektim ama canim hiçbisry yemek istemiyor ölmemek icin yoğurt yedim biraz önce.
Uykum var sanirim buyuzden yatip uyumak istiyorm.Canım naslsn nedn canın bişey istemiyor bakıyım
Bosver bizde boy varda noluyor canisi şansin bahtin güzel olsun yeterki.[/QUOTE]Tesekkurederim canim biraz karanlik oldu ama :)
Evet ama napim tv hic ilgimi cekmiyor basenlerimi eritiyrym bende
Önceden olsa duramazdim evet, gun boyu ac duruyorm bide gecede uyumuyrm spor yapiyrum nasil ama
İlaclardan canisi yoksa severim uykuyu.aksama dogru uyku bastiriyor ozamn azck uyuyom
Evveeet tombul kuguu :) hadi kiloyu bisekilde verdik diyelim boyu napcaz kizlar onda bi cozum varmi
Olabilir canm biraz uyumayı deneUykum var sanirim buyuzden yatip uyumak istiyorm.
Canim naptin sen yedinmi biseyler bakim zayiflayacam diye acta kalma sakin saglik herseyden onemliUykum var sanirim buyuzden yatip uyumak istiyorm.
Ahh su telefon virus girmis biturlu sna yazamadm.telefon kafayi yedi yeni tel siparis verdim pazartesi gelck insallah iyiyim enerjim faln yerinde yemek yiyemedim midem bulaniyor canim istemedi.Canim naptin sen yedinmi biseyler bakim zayiflayacam diye acta kalma sakin saglik herseyden onemli
Bol kalorili bi kahvaltı olmuşSabah kahvaltim 2 bardk çay, 2 biber kizartmasi, bir ortaboy patates kizartmasi, bol mayonezli, helva, nasil kahvalti baysnlar dün yememenin acisini bugun cikariyorm :))))
evet canım sen neler yaptınBol kalorili bi kahvaltı olmuş
Ben cok gec uyandım heryerim tutulmuş cok agrıyo pilates yaptım dünevet canım sen neler yaptın
uyumayı nasıl özledim sana anlatamam bu hafta cuma günü psikolog ve psikiyatri ile randevum var ilaçlar beni manyak gibi yaptı bir düzene giremedim 12 gündür ilaç kullanıyorum yani yeni başladım bu yüzdende bende yan etkisi fazla oluyor.Ben cok gec uyandım heryerim tutulmuş cok agrıyo pilates yaptım dün
İlaçlara alışınca tekrar uyumaya başlarsın heralde canım.doktrna anlat belki dozunu fl n düşürüruyumayı nasıl özledim sana anlatamam bu hafta cuma günü psikolog ve psikiyatri ile randevum var ilaçlar beni manyak gibi yaptı bir düzene giremedim 12 gündür ilaç kullanıyorum yani yeni başladım bu yüzdende bende yan etkisi fazla oluyor.
en düşük dozda şuan zamanla alışırım sanırım yan etkileri çok fazla olan ilaçlar ama insan kendini şahane hissediyor çok enerjik ve mutlu hissediyorum bide zayıfladığımı görüyorum acayip hoşuma gidiyor canım.İlaçlara alışınca tekrar uyumaya başlarsın heralde canım.doktrna anlat belki dozunu fl n düşürür
Alışırsın canım bende bi dönem kullanmıştım elimi kaldrcak halim olmuyodu sen iysn mşşlh.zayıflamk cok gzl bişy ya giden her grm mutluluk veriyoen düşük dozda şuan zamanla alışırım sanırım yan etkileri çok fazla olan ilaçlar ama insan kendini şahane hissediyor çok enerjik ve mutlu hissediyorum bide zayıfladığımı görüyorum acayip hoşuma gidiyor canım.
aynen canısı.Alışırsın canım bende bi dönem kullanmıştım elimi kaldrcak halim olmuyodu sen iysn mşşlh.zayıflamk cok gzl bişy ya giden her grm mutluluk veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?