Fark var tabki olmazmı sen zayıfsın zaten.Diyeti birakmamak adina resimlerimi paylasayim fark varmi bilmiyorm ama 69kg olunca farkeder sanirm.ekte.
Vaay fark olmazmi canim boyunda kilonda gayet iyi ben senin gibi olsam daha ne isterim :) benim boy kisa kiloda olunca top gibi dolaniyom iste :)Diyeti birakmamak adina resimlerimi paylasayim fark varmi bilmiyorm ama 69kg olunca farkeder sanirm.ekte.
çok teşekkürler.canısı moral oldu valla kıyafette farklı gösteriyor tabikiFark var tabki olmazmı sen zayıfsın zaten.
güldürdün beni canım gece gecene topu kız sen kugusun benim gözümde öptüm. :)Vaay fark olmazmi canim boyunda kilonda gayet iyi ben senin gibi olsam daha ne isterim :) benim boy kisa kiloda olunca top gibi dolaniyom iste :)
Sen basen görmemişsinahh şu basenler yokmu ömrümce çekiyorummm yaa..
canısı öyle antin kuntin şeyleri sevmiyorum ya ömür boyu yapamayacağım bir spor işte plates en fazla 1 hafta yapar bırakırım bacak basen hareketi yapıyorum okadar iyi geldiki bak yarın ön arka popo resmi çekip atıcam farkı görürsün :)Sen basen görmemişsinplates yap cnm sıkılaşır iyce
Hıh oda olur işte bacak hareketleri yap yansın böyle basenler.at canm bakalm yarn zayflaym bende atcam fotocanısı öyle antin kuntin şeyleri sevmiyorum ya ömür boyu yapamayacağım bir spor işte plates en fazla 1 hafta yapar bırakırım bacak basen hareketi yapıyorum okadar iyi geldiki bak yarın ön arka popo resmi çekip atıcam farkı görürsün :)
Arkadanda cok iysin fzğin gayet güzelSabah sabah foto cekiyorm bide arkadan bakalim
Bugun diyete kakdigim yerden devam birazdan kahvalti yapcam.
En son aklima gelcek sey brova sana :)gel uyku artıkkk.geceleri uyuyamamak hem iyi hem kötü.spor yapıyorum uykum kaçınca nasıl fikir ama
Canim benim zayiflayayim deken sagligindan olma ogle yemegini biraz daha gec yap istersen 2 cok erken gun boyu ac duramazsinSabah kahvaltim domates, biber, kasar, cay, çilek receli, iki lokma ekmek
Öglen çorba icicem saat 2gibi
Akşam yok.
Bugun bol bol spor zamani 3lt su.
Kaldi 5 gün ibre şuan 73lerde biran önce toparlanmaliyim ödem attiracak çay icerim bugun bol bol birde ayran icicem bol bol. 9 gunde 3 kg vericem insallah.4 gunde regl donemim icin ekledim.10 nisandan bu yana yaklasik 2 kg verdim.
Tesekkurederim canim biraz karanlik oldu ama :)Arkadanda cok iysin fzğin gayet güzel
Evet ama napim tv hic ilgimi cekmiyor basenlerimi eritiyrym bendeEn son aklima gelcek sey brova sana :)
Önceden olsa duramazdim evet, gun boyu ac duruyorm bide gecede uyumuyrm spor yapiyrum nasil amaCanim benim zayiflayayim deken sagligindan olma ogle yemegini biraz daha gec yap istersen 2 cok erken gun boyu ac duramazsin
İlaclardan canisi yoksa severim uykuyu.aksama dogru uyku bastiriyor ozamn azck uyuyomasevilay canim sen nasil duruyosun yaaa ben uykusuzluga asla dayanamam gec yatmana ragmen sabahta erken kalkiyosun masallah sana
güldürdün beni canım gece gecene topu kız sen kugusun benim gözümde öptüm. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?