Ben de seninle aynı sebepten yaoicam,transfer öncesi vücudumu temizlemek için,inşallah faydalı okurBen de katılmak isterim. Zor bir süreçten sonra vücudumu 2.transfer için hazirlamam lazım.
Hatırladım seni canım, inşallah bir sonraki transferde iyi sonuç alırız.Ben de seninle aynı sebepten yaoicam,transfer öncesi vücudumu temizlemek için,inşallah faydalı okur
Ben de geçen yaz 8+5 bebegimi kaybetmistim kürtajla alınmıştıHatırladım seni canım, inşallah bir sonraki transferde iyi sonuç alırız.
Ben en son Cuma günü gittim hala kalp atışı yoktu ( ultrasona göre 6+6). Salı günü tekrar bakildiktan sonra muhtemelen düşük yaptırılacak.
Ben aslında haftaya hemen başlamak istiyorum.
Tamam cnm, menüleri bekliyoruz o zamanKızlar bu ayın sonuna doğru tam olarak katılmak isteyenlere ilk üç gunku menüyü aticam sonra diğer menüleri de atarım hep beraber basliycaz inşallah
Canım bende katılmak isterim koşulları uygulamaya çalışırım ama menülere göre gereksinimleri almak gerekiyor ya hemen atarsan almaya çalışırım bugün yarınKızlar bu ayın sonuna doğru tam olarak katılmak isteyenlere ilk üç gunku menüyü aticam sonra diğer menüleri de atarım hep beraber basliycaz inşallah
Bende Aralık ta kaybettim tam 12+1 olmustuk ama meğer zaten karnimda kalbi durali 10 gün felan olmuştu ondan sonra Nisan ayından beri uğraşıyorum ama olmuyor bu ay adet olunca tüp bebek için gideceğim ne kadar az kilo o kadar iyi inşallah şuan 67 yım 62-63 hedefliyorumBen de geçen yaz 8+5 bebegimi kaybetmistim kürtajla alınmıştı
Hayırlısı böyleymiş demekki canım acele etme bebek düşsün kendini toparla Eylül'ün ilk haftası hep beraber başlarız jnsalalh
Bugünden alinmaz canım,ananas alınması lazım onu da detokstan bir gün önce alınsa daha iyi olurCanım bende katılmak isterim koşulları uygulamaya çalışırım ama menülere göre gereksinimleri almak gerekiyor ya hemen atarsan almaya çalışırım bugün yarın
Kıyamam yaBende Aralık ta kaybettim tam 12+1 olmustuk ama meğer zaten karnimda kalbi durali 10 gün felan olmuştu ondan sonra Nisan ayından beri uğraşıyorum ama olmuyor bu ay adet olunca tüp bebek için gideceğim ne kadar az kilo o kadar iyi inşallah şuan 67 yım 62-63 hedefliyorum
Tabiki ama şimdi baslamiyoruz Eylül'ün ilk haftası basliycaz o zaman da yazarım ben kimler katılırız derlerse onlarla başlarızBen de katılmak isterim mümkünse tatile kadar kilo vermemlazım
Tamam o zmaan peki bana da liste atmaniz mümkün mü? Eylül de tatile gidicem gitmeden 10 gün yapardım zaten kilom çok gelince tekrar yaparımTabiki ama şimdi baslamiyoruz Eylül'ün ilk haftası basliycaz o zaman da yazarım ben kimler katılırız derlerse onlarla başlarız
Hım anladim canım ben hemen başlayacağız zannetmiştim de öyle değilmişBugünden alinmaz canım,ananas alınması lazım onu da detokstan bir gün önce alınsa daha iyi olur
Canım ben 3 yıldır uğraşıyorum çok süreçler geciridm 2 yıla yakın ilaçlar iğneler denedim ara vererek sonra ameliyat oldumKıyamam yanisandan beri çokta olmamış aslında neden acele ediyorsun tüp bebek için
Eğer tüp bebeğe baslanacaksa öncelikle bütün testlerinizi mutlaka yapın sonra tedaviye başlayın,bir çok testi devlette yaptira ilirsiniz ücretsiz,hangi sehirdesjn nerde tedavi olmayı planlıyorum.Madem üç ay vaktin var ne kadar fazla kilon varsa öncesinde versen çok daha iyi okurCanım ben 3 yıldır uğraşıyorum çok süreçler geciridm 2 yıla yakın ilaçlar iğneler denedim ara vererek sonra ameliyat oldum2 ay sonra hamile kaldım düşük oldu şuan düşük olalı 8-9 ay gibi bi sürec oldu yani 3 yıldır doktor doktor gezdik çok yiprandik nasip bakalım biz tüp bebek için gideceğiz ama yolumuza başka şeyler çıkmazsa zaten on testler felan 3 ayı bulur gibi tüp bebeğe geçiş Rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder de gerek kalmaz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?