- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Eve gidince tartiliyim yazarım canım. Bende senle beraber son vereyim ilerde yine başlarızSon durumu yazarsan sevinirim :)
Tamam canım yine başlarsan etiketlerim seni:) tabi sen o zamana kadar ellili kilolara in insallahEve gidince tartiliyim yazarım canım. Bende senle beraber son vereyim ilerde yine başlarız
Süreç nasıl ilerler hiç bilmiyorum canım,ama yakın zamanda başlarsam mutlaka seni de etiketlerimregl den sonra hemen başlayacak mısınız bana da 3 günlük listeyi göndermiştiniz ama tek başıma azimsiz olduğum için başlamaya cesaret edemedim ona göre takipte kalıp bende sizinle beraber yapmak isterim.
Aaa harikasin canım tebrikler,bire bir mi uydun peki? Bakalım seni de etiketleriz inşallahBanada haber verin kızlar bu 3 günü yaptım 2 300 verdim sağlıgim icin vermem gereken kilolarım var daha
Çok memnun olurum sizde hayırlısıyla ilerler süreç bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallahSüreç nasıl ilerler hiç bilmiyorum canım,ama yakın zamanda başlarsam mutlaka seni de etiketlerim
Ayy inşallah ya ne güzel dualar alıyorumÇok memnun olurum sizde hayırlısıyla ilerler süreç bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Sen nerden aldın detoks programını ?Ben de 3 günde 3 kilo detoksu deniyorum bugün basladım,bakalım basarılı olurum insallah
Sen nerden aldın detoks programını ?
Videonu sonuna kadar izledim canım,gayet sağlıklı beslenmiş ama bu program herkeste aynı etkiyi yapmaz mesela ben aynı şekilde beslensem kesinlikle 3 kg gitmez sanırım metabolizmaylada alakalı bir durum,bu videodaki beslenme düzeni aslında her gün olması gereken duzen menüleri çok beğendim ama dediğim gibi bu detoks değil sağlıklı beslenme.Benim bir arkadasım denedi ve videolu bir sekilde cekti,başarılı da oldu ki kilosu az olmasına rağmen.Yüksek kilolarda 4-5 kg gider diye düsünüyorum.bir konu açmıstım orada da var ama bulmanız icin buraya da atayım
Merbaha canım,malesef detoks programı bitti,bir daha başlarsak o zaman katilirsin inşallahBende katılmak istiyorum
Canım geçmişi okuyamadım kaç kilo verdinMerbaha canım,malesef detoks programı bitti,bir daha başlarsak o zaman katilirsin inşallah
Canım ilk üç gün 2.4 verdim sonraki üçuncu gün regl oldum ona rağmen toplamda 3.5 gitti tüp tedavisine başladığım için sonlandirdim yani sadece 6 gün yapmış oldum bir de regl öncesi şişkinlik olur ona rağmen iyi gittiCanım geçmişi okuyamadım kaç kilo verdin
İyi maşallah canım güzel vermişsin hayırlı tedaviler canım rabbim inşallah nasip ederCanım ilk üç gün 2.4 verdim sonraki üçuncu gün regl oldum ona rağmen toplamda 3.5 gitti tüp tedavisine başladığım için sonlandirdim yani sadece 6 gün yapmış oldum bir de regl öncesi şişkinlik olur ona rağmen iyi gitti
Sağol canım inşallah bu arada aklımdasın menüleri aticam inşallahİyi maşallah canım güzel vermişsin hayırlı tedaviler canım rabbim inşallah nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?