10 günlük detoks için arkadaş ariyorum

regl den sonra hemen başlayacak mısınız bana da 3 günlük listeyi göndermiştiniz ama tek başıma azimsiz olduğum için başlamaya cesaret edemedim ona göre takipte kalıp bende sizinle beraber yapmak isterim.

regl den sonra hemen başlayacak mısınız bana da 3 günlük listeyi göndermiştiniz ama tek başıma azimsiz olduğum için başlamaya cesaret edemedim ona göre takipte kalıp bende sizinle beraber yapmak isterim.
Süreç nasıl ilerler hiç bilmiyorum canım,ama yakın zamanda başlarsam mutlaka seni de etiketlerim

Videonu sonuna kadar izledim canım,gayet sağlıklı beslenmiş ama bu program herkeste aynı etkiyi yapmaz mesela ben aynı şekilde beslensem kesinlikle 3 kg gitmez sanırım metabolizmaylada alakalı bir durum,bu videodaki beslenme düzeni aslında her gün olması gereken duzen menüleri çok beğendim ama dediğim gibi bu detoks değil sağlıklı beslenme.

Sen uyguladıktan sonra sonucu paylaşır mısın?

masal3487 Tabiki size katılıyorum ben onu feyz alıp o porsiyonların yarısı ya da ceyregi kadar falan yiyeceğim diye düsündüm.Hani menüler örnek porsiyonları biz ayarlayabiliriz.Tabi sonucu söyleyeceğim umarım basarılı olurum
Sabah yumurta peynir salatalık domates yemistim.Simdi araöğün olarak 1 tane elma yiyeceğim.1 bardak da kefir içiyorum yanında

Canım geçmişi okuyamadım kaç kilo verdin
Canım ilk üç gün 2.4 verdim sonraki üçuncu gün regl oldum ona rağmen toplamda 3.5 gitti tüp tedavisine başladığım için sonlandirdim yani sadece 6 gün yapmış oldum bir de regl öncesi şişkinlik olur ona rağmen iyi gitti

İyi maşallah canım güzel vermişsin hayırlı tedaviler canım rabbim inşallah nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…