10 günlük detoks için arkadaş ariyorum

Malesef canım buralardan bir uzak kaldım herşeyi saldım toparlanamıyorum bu ara iki günde bir pes edip sil baştan yerimde sayıp duruyorum
Bi kere yaptın yine yaparsın sen mutlaka başlarsın dur bakalim sıkma kendini

Yapılabilir tabi ama ben o moda hiç giremiyorum bu ara sağlıklı beslenme deniyorum olmuyor şok denemeye kalkıyorum olmuyor eliptik aldım olmuyor hep bi tembellik
Ipe tekrar başlasana canım ip atladıkça diyet hevesin gelir belki ben geçen 1000 atladım daha bacak agrım yeni gecti

Ben de 1 aydır diyetteyim. If diyeti yapıyorum. Öğlen 12 aksam 8 arası yiyorum. 8den sonra hic bisey yemiyorum. 3.8 kg verdim şimdilik. Ama regl de olamadım kendimi çok şiş hissediyorum. masal3487 rica etsem benimle paylasir misiniz detoks listesini. Ayrıca grup olarak tekrar yapılacaksa katılmak isterim.

Canım merhaba bana listeyi atarmısın bayram sonu hemen başlicam❤❤❤❤

Canım bende varım banada listeyi verir misin ?

Mehtap yakutmu ben onunkini denedim gözüm karardı başım döndü gün boyu
Şuan Karatay yspiyorum iki öğün
Çok iyi kilo verdiriyor hemde acikmada tok kalıyorsunuz.bosverin detoxsu

Merhaba kızlar bu ara yogunluktan yazamadım aklimfasiniz,Eylül'ün ilk haftası hep beraber başlasak mi? Şuan tatildeyiz donuste hep beraber başlasak daha iyi motive oluruz

Mehtap yakutmu ben onunkini denedim gözüm karardı başım döndü gün boyu
Şuan Karatay yspiyorum iki öğün
Çok iyi kilo verdiriyor hemde acikmada tok kalıyorsunuz.bosverin detoxsu
Evet mehtap yakut,detokslar zaten böyle oluyor kimin menüsü olursa olsun zor oluyor yani,bunu göze alarak basliycaz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…