10 günlük detoks için arkadaş ariyorum

Yani -900 mu? İki gün için gayet iyi, bu arada wcsiz demişsin kabız falan olmadın değil mi? Menüler az ama ben olmadım çok şükür
Yok canim yemeği yedim direkt çıktım 2 ,sabah çok erken tartilinca bende 200 gram falan fazla oluyor birde wc 300desen 60li rakamlardayimdir ama bugün öğlen bir çorba içerim yarın yeni listemize geçiyoruz degilmi

Yok canim yemeği yedim direkt çıktım 2 ,sabah çok erken tartilinca bende 200 gram falan fazla oluyor birde wc 300desen 60li rakamlardayimdir ama bugün öğlen bir çorba içerim yarın yeni listemize geçiyoruz degilmi
Evet yeni liste biraz daha iyi neyseki,ayrıca farklı bir detoks suyu var onu da atayım sana yani her defasında sularda değişiyor

canım bana da bilgi verir misin bu konuda takılma yaşıyorum şu anda
Canım ilk üç gunku menüyü attım,uygulaması biraz zor ama güzel kilo verdirir vücudu arındırıyor,detoks suyunu da mutlaka yap o da çok iyi çalıştırıyor bağırsakları ve kabız olunmasını engelliyor

tmm cnm çok teşekkür ederim

Bugun de geçti sayılır sukur,ben akşamları acikmiyorum benim için gündüzü geçirmek çok zordu çok şükür bugün de iyi geçti,şimdi parka gidiyoruz bir saat bisiklet surucem inşallah sporumu da yapmış olurum

Süpersin canım . yarın kilonu bildirecek misin çok merak ediyorum sonucunu

Bende bugün başladım kızlar dün akşam alabildim malzemeleri aldım anca şimdi yazabildim ama benim karnım hiç suSmuyo acım yaaa zorlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…