- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ben hareketsiz kaldım iş bitsin rahat rahat spor yaparım artikDune göre az olsa da yürüyüşümu yaptım,düne göre bugün daha iyi gibiyim ama gerçekten detoks yapmak ciddi sabır isteyen bir şey inşallah güzel eksiler gelir de değer aç kalmaya
Kaç saat çalışıyorsun canim?yoğun mu işin ?Ben hareketsiz kaldım iş bitsin rahat rahat spor yaparım artik
9 saat canım pek giremiyorum gunduzleriKaç saat çalışıyorsun canim?yoğun mu işin ?
Tartildin mi bugün? Ben yarın tartilicam bakalim9 saat canım pek giremiyorum gunduzleri
Evet 61.4 um wcsizTartildin mi bugün? Ben yarın tartilicam bakalim
Yani -900 mu? İki gün için gayet iyi, bu arada wcsiz demişsin kabız falan olmadın değil mi? Menüler az ama ben olmadım çok şükürEvet 61.4 um wcsiz
Yok canim yemeği yedim direkt çıktım 2 ,sabah çok erken tartilinca bende 200 gram falan fazla oluyor birde wc 300desen 60li rakamlardayimdir ama bugün öğlen bir çorba içerim yarın yeni listemize geçiyoruz degilmiYani -900 mu? İki gün için gayet iyi, bu arada wcsiz demişsin kabız falan olmadın değil mi? Menüler az ama ben olmadım çok şükür
Evet yeni liste biraz daha iyi neyseki,ayrıca farklı bir detoks suyu var onu da atayım sana yani her defasında sularda değişiyorYok canim yemeği yedim direkt çıktım 2 ,sabah çok erken tartilinca bende 200 gram falan fazla oluyor birde wc 300desen 60li rakamlardayimdir ama bugün öğlen bir çorba içerim yarın yeni listemize geçiyoruz degilmi
canım bana da bilgi verir misin bu konuda takılma yaşıyorum şu andaEvet yeni liste biraz daha iyi neyseki,ayrıca farklı bir detoks suyu var onu da atayım sana yani her defasında sularda değişiyor
Canım ilk üç gunku menüyü attım,uygulaması biraz zor ama güzel kilo verdirir vücudu arındırıyor,detoks suyunu da mutlaka yap o da çok iyi çalıştırıyor bağırsakları ve kabız olunmasını engelliyorcanım bana da bilgi verir misin bu konuda takılma yaşıyorum şu anda
tmm cnm çok teşekkür ederimCanım ilk üç gunku menüyü attım,uygulaması biraz zor ama güzel kilo verdirir vücudu arındırıyor,detoks suyunu da mutlaka yap o da çok iyi çalıştırıyor bağırsakları ve kabız olunmasını engelliyor
Süpersin canım . yarın kilonu bildirecek misin çok merak ediyorum sonucunuBugun de geçti sayılır sukur,ben akşamları acikmiyorum benim için gündüzü geçirmek çok zordu çok şükür bugün de iyi geçti,şimdi parka gidiyoruz bir saat bisiklet surucem inşallah sporumu da yapmış olurum
Evet canim sabah tartilicam inşallah,ben çok fazla vitamin kullandığım için çok veremem ama üç gün de bile karnım dümdüz oldu.Süpersin canım . yarın kilonu bildirecek misin çok merak ediyorum sonucunu
Ne vitamini kullanıyorsun canım ne icinkullanıyosun bideEvet canim sabah tartilicam inşallah,ben çok fazla vitamin kullandığım için çok veremem ama üç gün de bile karnım dümdüz oldu.
Tüp bebek denemesi öncesi takviye edici gıdalarNe vitamini kullanıyorsun canım ne icinkullanıyosun bide
İnşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın canımm benim dualarım seninleTüp bebek denemesi öncesi takviye edici gıdalar
D vitamini
B12
Selenyum
Çinko
Folik asit
Arı sutu
Omepa
İmom
Bayağı var yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?