10 günlük detoks için arkadaş ariyorum

İçtim tadı çok hoştu .dolaba koydum soğuk soğuk içtim.oglen hariç tam uydum onda biraz kaydı.senin nasıldı şimdi son öğünü yapıyorum
Aynen ben de yoğurt soda suyunu yaptim şimdi içiyorum,şifa olsun
Bu arada cumartesiye kadar tartilmasan çok iyi olur.Diyetisyeni inceleme şansın oldu mu?

Aynen ben de yoğurt soda suyunu yaptim şimdi içiyorum,şifa olsun
Bu arada cumartesiye kadar tartilmasan çok iyi olur.Diyetisyeni inceleme şansın oldu mu?
Evet baktım hesabına.ama cuma yarışmasındayim cuma mecburen tartilmak zorunda yim.dyt diğer tariflerini de kaydettim

Ben birazdan suyumu içip baslicam inşallah

Kahvaltıyı yaptım karnım tok şu anda usenmezsem pilates yapicam

Burdan herkese duyuru yapayım,sayfanın başında belirtmistim başladıktan sonra kimseyi dahil etmeyeceğim diye,şuan benimle başlayan sadece aypare ackerman yani iki kişiyiz o nedenle özelden menüleri istemeyin lütfen sonuçta diyetisyenin emeği var ortada üstelik burda katılmayıp özelden menu istenmesi de pek doğru gelmiyor,ben benimle birlikte başlayacak kişilere menüleri gonderecegimi söylemiştim ama katılmayan bir çok kişiye ilk üç gunku menüyü attım zaten diğer menüleri de sadece katılanlara göndericem

Bugün nasıl geçiyor canım. Hafiften acıktım ben bugün

Disardayim şuan canım, benim de tam tersi düne göre çok daha iyiyim, aciktikca detoks suyundan iç biraz bastırır, bu arada sonraki üç gunku menü daha iyi eve geçince onu da atayım
Tamam canım . Ama akşam 9bucuktaki son öğün midemi inanılmaz rahatlatıyor

Dune göre az olsa da yürüyüşümu yaptım,düne göre bugün daha iyi gibiyim ama gerçekten detoks yapmak ciddi sabır isteyen bir şey inşallah güzel eksiler gelir de değer aç kalmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…