10 günlük detoks için arkadaş ariyorum

Bugün yogunluktan yazamadım sabah -400 dum aslında kendime söz vermiştim tartilmiycam diye ama bir kere eksi görünce dayanamadım tartildim.
Bu arada ikinci üç gunluk detoks çok güzel hiç zorlamiyor ve acikmiyorum gayet iyiyim

Onun dışında bugün güzel geçti ama onu da kaçamak saymıyorum çoktan erimistir
Canım ben bugün İstanbul'a geçiyorum regl oldum tedavi için,beklediğimden bir kaç gün daha erken oldu ben tamamlarim diyordum ama kalan 3 günü yaoamiycam şimdilik zaten 62 lerde olmakta yeter,bakalım ilerleyen zamanlarda yine aktiflestiririm burayi

Tamam canım ben olabildiğince devam ediyorum halen

Evet 10 günlük detoks planlamıştım fakat sadece 6 gün uyguladim(sebebi regl oldum tüp bebek tedavisi için şehir dışına gidicem)
Şimdi bu 6 günü anlatayım öncelikle sayfanın başında da yazdigim gibi 10 gün boyunca aynı menuler değil üçer gün uygulanmak uzare 3 menu vardı elimde ilk üç gün bayağı zorlandim çünkü menuler çok azdı buna rağmen kabız olmadım çünkü odem atıcı ve kabızlık suyu vardı menüye ek onu yapıp içtim inanılmaz iyi geldi ve 3 gün sonunda 65.2 den 62.8 e düştüm yani 2.4 kg verdim,sonraki 3 günlük menü daha doyurucu ama ilk üç gune oranla daha az gitti yine de ortalama 61.7 düştüm son üç gunku menü de ilk üç gibi zorlayiciydi eğer devam etseydim muhtemel 4-5 kg giderdi şu durumda 6 gün sonunda 3.5 kg vermiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…