Biz iki gün kadar bekledik aslında neyse belki ileriki zamanlarda yine yapariz o zaman katilirsinizAy keşke önce görseydim bende katılırdım
Efsane kalori yakmissin... misafir var giderse Leslie yapacam.. gitmelerini bekliyorumBugünkü yürüyüşte tamam
Ben de bir dönem çok yaptım ev de spor severler için güzel bir alternatif ama ben yürümeyi ya da bisiklet sürmeyi seviyorumEfsane kalori yakmissin... misafir var giderse Leslie yapacam.. gitmelerini bekliyorum
Bugün doğum günümdu 1 saat kadar önce bı kaçamak oldu ,hayır diyemezdimaypare ackerman bugun nasıldı canım? Benim için çok iyiydi hiç açıkmadim
Doğum günün kutlu olsun canım,umarım yeni yaşında tüm güzellikler seninle olur.Bugün doğum günümdu 1 saat kadar önce bı kaçamak oldu ,hayır diyemezdimyarın tekrar devam canım...
Çok teşekkür ederim canımmmDoğum günün kutlu olsun canım,umarım yeni yaşında tüm güzellikler seninle olur.
Yarın daha azimle devam güveniyorum sana
Dolu dolu gidiyor yineBugün yogunluktan yazamadım sabah -400 dum aslında kendime söz vermiştim tartilmiycam diye ama bir kere eksi görünce dayanamadım tartildim.
Bu arada ikinci üç gunluk detoks çok güzel hiç zorlamiyor ve acikmiyorum gayet iyiyim
Sen de durumlar nasıl yazmiyorsun hicDolu dolu gidiyor yine
Ailecek dışarı gezmeye çıktık. Bizimkiler kalamar yedi zorla yedirdiler yarım çatal başka da kokoreç falan yediler ama ben baktım sadeceSen de durumlar nasıl yazmiyorsun hic
Onun dışında bugün güzel geçti ama onu da kaçamak saymıyorum çoktan erimistirSen de durumlar nasıl yazmiyorsun hic
Canım ben bugün İstanbul'a geçiyorum regl oldum tedavi için,beklediğimden bir kaç gün daha erken oldu ben tamamlarim diyordum ama kalan 3 günü yaoamiycam şimdilik zaten 62 lerde olmakta yeter,bakalım ilerleyen zamanlarda yine aktiflestiririm burayiOnun dışında bugün güzel geçti ama onu da kaçamak saymıyorum çoktan erimistir
Tamam canım ben olabildiğince devam ediyorum halenCanım ben bugün İstanbul'a geçiyorum regl oldum tedavi için,beklediğimden bir kaç gün daha erken oldu ben tamamlarim diyordum ama kalan 3 günü yaoamiycam şimdilik zaten 62 lerde olmakta yeter,bakalım ilerleyen zamanlarda yine aktiflestiririm burayi
Son durumu yazarsan sevinirim :)Tamam canım ben olabildiğince devam ediyorum halen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?