- 10 Eylül 2011
- 5.618
- 22.541
- 598
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Damat abinizmi oluyor
Rahatsız oluyorsa kendisi söyler beni ilgilendiriyor yazmışsın senin eşin mi yaptı seni hiçte ilgilendirmiyor
Görümcesin belli ki daha yeni evli çiftin hayatına müdahale etmeye şimdiden başlamıssın
İstediğin kadar yakınında olsa sen kimsenin hayatına hele ki eşi varsa müdahale edemezsin
Görümçe yeni evli abisinin evliliğine müdahale etmeye çalışma çabalarızişte
Onlar yeni evli sen değilsin biırakta onlar rahatsız olsun seni neresi ilgilendiriyor
Cadı görümce işte konu sahibi
Sana ne sanane ne karışıyon sen ya
Yeni evliler bilir bunu senin hakkın yok
Herşeye burnunu sokarsan bi daha o eve giremicen yalnız
Başkalarının sevişmesi konu sahibine kalmışYeni evliler diye aralıksız her gün sevişmek zorunda değiller yaayrıca öyle olsa bile çocuk aralarında yatmıyordur herhalde
Her zaman gelinlerin yanındayızay bacım sen de sakin ol gelin ya da çocuğun anası gibi sahiplendin durumu çok içselleştirdin
Nikah yapılıyor mu bu günlerde ya
Sinirden aklıma ilk gelenleri yazdım, eksik anlattım. Ben gelin ya da damat değilim. Baştan söyliyim sana neciler hiç zahmet edip yazmayın. Sadece biraz rahatlamak için yazdım ve o çocuğun annesi ya da öyle annelerden varsa burda bir silkelenip kendine gelsin yaa.. keşke nikah günü çocuğun valizini hazırlayıp direkt nikahtan gönderseydiniz. 5 gün iyi sabretmişsiniz.
Konu sahibi gorumce. Gelinlerinin yegeni daha 5 gunluk evli olmalarina ragmen gelip kalmis gorumcenin isyanida buna
Arkadaşlar bu mesajdaki o anne ben değilim.Sinirden aklıma ilk gelenleri yazdım, eksik anlattım. Ben gelin ya da damat değilim. Baştan söyliyim sana neciler hiç zahmet edip yazmayın. Sadece biraz rahatlamak için yazdım ve o çocuğun annesi ya da öyle annelerden varsa burda bir silkelenip kendine gelsin yaa.. keşke nikah günü çocuğun valizini hazırlayıp direkt nikahtan gönderseydiniz. 5 gün iyi sabretmişsiniz.
Her zaman gelinlerin yanındayız
Gerçekten gelin beni görse kardeş oluruz o derece oldum
Güzel kızım mevzuyu tam anlayamadım ama mesele çocuk değil de sanki bdv de yorum yapan hanımlara biraz kizmişsiniz gibi hissediyorum. Biz burada olmasak insanlar niye dertlerini paylaşsın... İyi , kötü elbette yorum yapılacaktır. Hoşunuza gitmeyen yorumları görmeyin , sağduyulu fikirleri okursunuz.Şu sana ne tayfasi var ya hayatınız boyunca kendinizi İLGİLENDİRMEYEN hiçbir konuya yorum yapmadınız dimi? Kkda bdv müdavimi olmanız bile başkalarının hayatlarına burnunuzu sokmaya ne denli meraklı oldugunuzun bir göstergesi. Bu gayet şık ve nezih durum inşallah tüm sana necilerin başına bir bir gelir.
Bana valiz misin çocuk musun diye yorumlar gelince ben de yatak odasiyim dedim ama o yorumlari eglenerek okudum ve öyle cevap verdim. Benim kizdigim yorumlar israrla sana ne diye düsünen yazmasin dedigim halde sirf polemik yaratmak icin sana ne bana ne tarzi yorum yapanlar.İlk iki sayfada gayet normal bir şekilde insanlar ya konu sahibini gelin zannederek yorum yapmış, ya da siz kimsiniz bu olayda demiş. Konu sahibinin yatak odasıyım yanıtından sonra cozutmuş iş.
Olayların geyiğe dönmesine konu sahibinin cevapları zemin hazırlamış aslında, baştan düzgün bir şekilde yazsa konu daha düzgün ve ciddi devam edecekti.
Her neyse, bu konuda aynı düşünmüyoruz ki düşünmek zorunda da değiliz zaten.
Başka bir başlıkta buluşuncaya dek, iyi forumlar dilerim
Aralarinda yatsa da hic sasirmam. Ayrica ev 1+1Yeni evliler diye aralıksız her gün sevişmek zorunda değiller yaayrıca öyle olsa bile çocuk aralarında yatmıyordur herhalde
Bdvye yorum yapan herkese değil tepkim. Her konuda konu sahibine saran sırf polemik yaratmak için empatiden yoksun ve art niyetli yorumlar yapan güruha tepkim. Bazıları bir seferle yetinmeyip tekrar tekrar tahrik mesajları atmış o yüzden görmezden gelmek zor oluyor.Güzel kızım mevzuyu tam anlayamadım ama mesele çocuk değil de sanki bdv de yorum yapan hanımlara biraz kizmişsiniz gibi hissediyorum. Biz burada olmasak insanlar niye dertlerini paylaşsın... İyi , kötü elbette yorum yapılacaktır. Hoşunuza gitmeyen yorumları görmeyin , sağduyulu fikirleri okursunuz.
Düzgün bir üslupla sorulup anlaşılabilirdi olayın ayrıntısı. Yorumlar en baştan itibaren saçma. Konu sahibinin yatak odasıyım demesini beklememiş arkadaşlar sağ olsunlar.
Herkesin aynı anda geyik topiği gibi kakara kikiri yapması bu konudaki en anormal durum.
Konu sahibi "sana ne" ekibinden gelecek yorumları engellemek için ilk etapta yazmak istememiştir. Ve fakat engel olamadı.
Ben ne konu sahibini tanırım. Ne sizi ve ne de burdaki arkadaşları.
Ben tarafsız olarak yorumumu yapıyorum.
Tarafsız bakınca bir konuya aynı anda geyik topiği gibi tadında, sana ne
ya da bana ne gibi 5 yaşında çocuğun tripleri kokan yorumlar yazmak oldukca nahoş bir durum.
En azından bana göre.
Sizi esiniz düşünmüş gorumceler dusunmese kaç yazar :) eminim o zaman bile ablasına hayır diyemiyecegi için tabi kalın diyen çok erkek olurdu . Gerekirse eşle kavga çıkardıNe iyi görümce kardeşi gelini yanlız kalsın istiyor ben evlenince benim iki görümcemde ilk gün eşleriyle bizde kalmak istemişlerdi sırf biz yanlız kalıp birlikte olamayalım diye eşim hayır deyince de çocuğu bırakalım dayısını özler demişlerdi ama biz hiç birini dinlememiştik keşke benim görümcelerde konu sahibi gibi eşimi ve beni düşünselerdi
Burda ne cadılığımı bırakmıslar ne kıskançlığımı ama ben gelini de bizden gibi gördüm hep. Damat tarafından çaya, yemeğe gitmek isteyenler de oldu, acele etmeyin evlerine alışsınlar birbirlerine alışsınlar diye diye engelledim. Ve çok yakın olduğum halde hiç gitmedim, zaten salgın bitmeden de gitmem. Dediğim gibi yaptıkları gerçekten görgüsüzlük ama bunu bir yana bıraksak bile salgın nedeniyle riskli ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı olduğu için suç. Ama hala beni eleştiren tipler var ya hayret doğrusu..Ne iyi görümce kardeşi gelini yanlız kalsın istiyor ben evlenince benim iki görümcemde ilk gün eşleriyle bizde kalmak istemişlerdi sırf biz yanlız kalıp birlikte olamayalım diye eşim hayır deyince de çocuğu bırakalım dayısını özler demişlerdi ama biz hiç birini dinlememiştik keşke benim görümcelerde konu sahibi gibi eşimi ve beni düşünselerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?