10 günlük evli çiftin evinde 5 gündür yatılı çocuk misafir 🤯

Görümçe yeni evli abisinin evliliğine müdahale etmeye çalışma çabalarızişte
Onlar yeni evli sen değilsin biırakta onlar rahatsız olsun seni neresi ilgilendiriyor
Cadı görümce işte konu sahibi
Sana ne sanane ne karışıyon sen ya
Yeni evliler bilir bunu senin hakkın yok
Herşeye burnunu sokarsan bi daha o eve giremicen yalnız

ay bacım sen de sakin ol gelin ya da çocuğun anası gibi sahiplendin durumu çok içselleştirdin

Nikah yapılıyor mu bu günlerde ya

Evet maskeler takılı gelin damat iki şahit ve nikah memuruyla kıyılıyormuş nikahlar. Facetime’dan da olsa olurdu bence. Bir de sanki aynı evde yaşamayacak gece sevişmeyeceklermiş gibi gelinle damat da sosyal mesafeye uygun uzaktan jestlerle kutluyor evliliği, sarılmıyorlar falan haberlerde görünce çok gülmüştüm.

Doğru değil tabi ama sonuçta size ne.

Arkadaşlar bu mesajdaki o anne ben değilim.

Ben katılmıyorum bu konuda bir ikiyüzlülük olduğuna. Konu sahibi görümce de olsa baldız da olsa elinden bir şey gelmeyeceği için aynı tepkiyi alırdı. Gelinle damat bu konudan rahatsız olup kendileri çözüm bulmalı. Gelinin de kız kardeşi olsanız damadın da kardeşi olsanız sizi ilgilendiren, bu durumu çözüme kavuşturmak için -rahatsız oluyorsa- kardeşinizle konuşup ona yardımcı olmaktan da başka yapabileceğiniz bir şey yok.

Konuyu “ 5 günlük yeni evli kardeşimin evine eşinin 10-12 yaşındaki yeğeni yatılı misafir olmuş” şeklinde açık ve net bir şekilde yazsaydı tepki de almazdı, geyik de yapılmazdı.

Güzel kızım mevzuyu tam anlayamadım ama mesele çocuk değil de sanki bdv de yorum yapan hanımlara biraz kizmişsiniz gibi hissediyorum. Biz burada olmasak insanlar niye dertlerini paylaşsın... İyi , kötü elbette yorum yapılacaktır. Hoşunuza gitmeyen yorumları görmeyin , sağduyulu fikirleri okursunuz.

Bana valiz misin çocuk musun diye yorumlar gelince ben de yatak odasiyim dedim ama o yorumlari eglenerek okudum ve öyle cevap verdim. Benim kizdigim yorumlar israrla sana ne diye düsünen yazmasin dedigim halde sirf polemik yaratmak icin sana ne bana ne tarzi yorum yapanlar.

Bdvye yorum yapan herkese değil tepkim. Her konuda konu sahibine saran sırf polemik yaratmak için empatiden yoksun ve art niyetli yorumlar yapan güruha tepkim. Bazıları bir seferle yetinmeyip tekrar tekrar tahrik mesajları atmış o yüzden görmezden gelmek zor oluyor.

Ben de konu sahibini ilgilendirmediğini düşünenlerdenim. Görüşünüze saygı duymakla birlikte yanıt vermek ihtiyacı hissettim.

Konu sahibi konusunda damadın bundan rahatsız olduğunu belirtir hiç bir şey yazmamış, sorulmasına rağmen uzun bir süre cevap da vermemiş. Başka yorumlar yapmış.

Bu durumda ben dışardan bakan biri olarak gelin rahatsız değil, damat rahatsız değil üçüncü kişileri ne ilgilendirir diyorum.

Konu sahibi “damat bana rahatsızlığını bildirdi ancak ne yapacağını bilmiyor” yazsa idi herkes farklı yorum yapardı. Kadının akrabası olunca farklı, erkeğin akrabası olunca farklı yorum yapılacağını da düşünmüyorum. En azından benim için fark etmez.

Ama konu sahibi olayı anlatmayıp sadece öfkesini ortaya koyunca tek akla gelen başkalarının meseleleri hakkında yorum yaptığı oluyor maalesef.

Ne iyi görümce kardeşi gelini yanlız kalsın istiyor ben evlenince benim iki görümcemde ilk gün eşleriyle bizde kalmak istemişlerdi sırf biz yanlız kalıp birlikte olamayalım diye eşim hayır deyince de çocuğu bırakalım dayısını özler demişlerdi ama biz hiç birini dinlememiştik keşke benim görümcelerde konu sahibi gibi eşimi ve beni düşünselerdi

Anlamadım gelin değilsin sen seni niye ilgilendiriyoki ? Git yeni evlilerle konuş.ayrıca konuyu açmış burada kimse muneccim değil. Sihirli lambadan görsünler ne oldugunu

Sizi esiniz düşünmüş gorumceler dusunmese kaç yazar :) eminim o zaman bile ablasına hayır diyemiyecegi için tabi kalın diyen çok erkek olurdu . Gerekirse eşle kavga çıkardı

Bu coronoda nasıl evlenmişler ki?Herkes her seyı ertelefı.Ayrıca kabul etmeyın .

Burda ne cadılığımı bırakmıslar ne kıskançlığımı ama ben gelini de bizden gibi gördüm hep. Damat tarafından çaya, yemeğe gitmek isteyenler de oldu, acele etmeyin evlerine alışsınlar birbirlerine alışsınlar diye diye engelledim. Ve çok yakın olduğum halde hiç gitmedim, zaten salgın bitmeden de gitmem. Dediğim gibi yaptıkları gerçekten görgüsüzlük ama bunu bir yana bıraksak bile salgın nedeniyle riskli ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı olduğu için suç. Ama hala beni eleştiren tipler var ya hayret doğrusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…