- 17 Aralık 2018
- 849
- 5.218
- 68
- 41
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Aynen öyle valla benim eşim bana laf bile söyletmedi işimiz var bizim ne işiniz var sizin burda 2 ay sonra gelin ancak o zaman müsait oluruz dediSizi esiniz düşünmüş gorumceler dusunmese kaç yazar :) eminim o zaman bile ablasına hayır diyemiyecegi için tabi kalın diyen çok erkek olurdu . Gerekirse eşle kavga çıkardı
Ajshdshdjfjaajtamam o değilsin bu değilsin de kimsin ?
valiz misin?
Böyle bir şey erkek tarafından da kız tarafından da olsa farketmez çok ayıp birşey herkes hayır demeyi bilmiyor maalesef belki kardeşinizde gelinde hayır deyemeyenlerdendir asıl hata çocuğu bırakanlarda ne cürret insanların iyi niyetini kullanıyorlar ayrıca evet yasak sokağa çıkmaları ben sizin yerinizde olsam hemen o anda şikayet ederdim gerçi geç kalmışta sayılmazsınızBurda ne cadılığımı bırakmıslar ne kıskançlığımı ama ben gelini de bizden gibi gördüm hep. Damat tarafından çaya, yemeğe gitmek isteyenler de oldu, acele etmeyin evlerine alışsınlar birbirlerine alışsınlar diye diye engelledim. Ve çok yakın olduğum halde hiç gitmedim, zaten salgın bitmeden de gitmem. Dediğim gibi yaptıkları gerçekten görgüsüzlük ama bunu bir yana bıraksak bile salgın nedeniyle riskli ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı olduğu için suç. Ama hala beni eleştiren tipler var ya hayret doğrusu..
Pes. Ne yapacaklarmış gelip çok ilginçBize de eşimin kuzenleri gelmek istemişti 2 haftalık evliyken kalmaya izin vermedim. Ha belki sizinkiler örnek olmadan çalışamıyordur.
Arkadaşlar yaptığımız yorumlara dikkat edelim çocuk uyutanlar var sonra haykırınca uyanıyorlar rica ediyorumtamam o değilsin bu değilsin de kimsin ?
valiz misin?
Ne aceleleri var ya ertelesinler nikahı korona geçene kadar atlımı kovalıyor arkalarından. İnsanlara akıl sır ermiyorEvet maskeler takılı gelin damat iki şahit ve nikah memuruyla kıyılıyormuş nikahlar. Facetime’dan da olsa olurdu bence. Bir de sanki aynı evde yaşamayacak gece sevişmeyeceklermiş gibi gelinle damat da sosyal mesafeye uygun uzaktan jestlerle kutluyor evliliği, sarılmıyorlar falan haberlerde görünce çok gülmüştüm.
Siz bahsi geçen şahısların nesisiniz pekiAralarinda yatsa da hic sasirmam. Ayrica ev 1+1
İlk günlerde misafir olsa ne olucak ki şartlar bunu gerektirmiş demek ki. Evlendiler diye mağaradan çıkmış gibi sabah akşam sevişmelerine gerek yokBenim anlamadığım şey damat karısına diyemiyor mu ilk günlerimiz yatılı misafir olmaz diye. İnsanlar bu kadarcık şeyi bile söylemekten acizler çekiniyorlar ama evlilik yürüyecekler. Böyle durumlar açık açık konuşulur yoksa o işin sonu gelmez
Yeni evli bir çiftin şaapamadiklarini öğrendik işte bu kismi falan özele giriyor.özel????
E belki de sevişeceklerdir bu gerek olup olmama meselesi değil istek meselesi neden kısıtlansınlar da illa sevişmek değil mesele. İki insan için eğer daha önce aynı evi paylaşmadılarsa farklı bir yaşantı. Birbirlerine alışma uyum süreci, benim için başbaşa kalmayı tercih edeceğim bir süre. Nitekim ilk gece bile eşimin ailesinin üst katında kalmayı kabul etmedim 1 gecelik dahiİlk günlerde misafir olsa ne olucak ki şartlar bunu gerektirmiş demek ki. Evlendiler diye mağaradan çıkmış gibi sabah akşam sevişmelerine gerek yok
Pes. Ne yapacaklarmış gelip çok ilginç
E belki de sevişeceklerdir bu gerek olup olmama meselesi değil istek meselesi neden kısıtlansınlar da illa sevişmek değil mesele. İki insan için eğer daha önce aynı evi paylaşmadılarsa farklı bir yaşantı. Birbirlerine alışma uyum süreci, benim için başbaşa kalmayı tercih edeceğim bir süre. Nitekim ilk gece bile eşimin ailesinin üst katında kalmayı kabul etmedim 1 gecelik dahi
İşte tercih meselesi misafiri kabul ettiklerine göre durumdan şikayetçi değiller. Şu an şikayet eden zaten 3. şahıs. gelin ve damat belki halinden memnun bilemeyiz kiE belki de sevişeceklerdir bu gerek olup olmama meselesi değil istek meselesi neden kısıtlansınlar da illa sevişmek değil mesele. İki insan için eğer daha önce aynı evi paylaşmadılarsa farklı bir yaşantı. Birbirlerine alışma uyum süreci, benim için başbaşa kalmayı tercih edeceğim bir süre. Nitekim ilk gece bile eşimin ailesinin üst katında kalmayı kabul etmedim 1 gecelik dahi
Siz konuyu çok yanlış anlamışsınız.Yeni evli bir çiftin şaapamadiklarini öğrendik işte bu kismi falan özele giriyor.
He sen çok guzel anlatmissin da.Siz konuyu çok yanlış anlamışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?