Doğuma Hazırlık 10 hafta sonra doğuracağım oğluma isim teyzeleri yardım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oğluma isim 10 haftamız kaldı

• Ankete Katılan
    125
E

EU1

Ziyaretçi
merhaba bi kaç isim arasında kaldık yardımcı olurmusunuz mayıs da doğum var ama bebegimizin daha ismi yokkaydirigubbakcemile3

Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin a.s.
Madem seçeneklerimiz bunlar Bertuğu işaretliyorum ben

Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin a.s.
Madem seçeneklerimiz bunlar Bertuğu işaretliyorum ben

cnm bunlar arasında kaldık başka değişik bildiginiz varsa yazarsanız sevinirim ilgilendiginiz için çok sağolun:CüvCüv:

ben aybars dedim canım bana daha sıcak daha samimi geldi nedense

d hiç biri:)
bence daha asil bir isim koyun büyüyecek koca adam bey olacak...bartu bey sarper bey bana pek hoş gelmedi.
mir ismi çok hoş ekleme yapabilirsiniz.
altan mir
alper mir

benim oglum olursa eymen mir bera
kızım olursa ayris mersa olacak inş.
dediginiz isimler şimdi moda isimler aynı yaşta hep aynı isimde çocuklar degişik isimler düşünebilirsiniz..

Canım Aybars ı işaretledim müzik öğretmenimin adıydı çok yakışıklı ve akıllı biriydi.Aybars olmazsa da Bertuğu seçerdim.Aybarsın anlamıda güzel hem

bence biraz secenekleri çoğalt bunlar çok isimler değil bence bende bertuğa işaret attım samimiyetsiz geldi ama senin fikrin

işaretleme yaptığınız için sağolun arkadaslar hepiniz doğru söylüyorsunuz ama kaç aydır iim bakıyoruz düşünmedik söylenmedik isim kalmadı walla aile büyükleride yorum yapıyor malum bunlardan biri olsun bari dedik ama aklıma gelmiyorki başka ekleme yapayım sizler fikrinizi yazarsanız onlarıda eşime ve ailelerimize söyleriz bakarız bi ay çok telaş yaptık zaten bu konuyu bıktım artık en sonunda ne olursa olsun diycem

canım valla bende seninle aynı durumdayım. bizde bi ara isimle kafayı bozmuştuk şimdi bende bıraktım ne olursa olsun diyorum :))) benim favorim SARPER hatta benimde burda sarperli bi anketim var ama kimse beğenmiyo bu ismi. neden bilmiyorum bana hoş geliyo aslında ama söylediğim çoğu kimse onay vermiyo garip bi isimmi acaba diyorum bazen.bu arada eşimle anlaştığımız tek isimde bu :roflol: inanın onun istediği isimleri duysanız sarper süper kesin bunu koy dersiniz kaydirigubbakcemile3

ya cnm sarper güzel ama dalga konusu olur diye bende çekiniyorum hatta senin anketine bende yorum yazmıştım ama eşimde sarper olsun çok asil diyor anlamıda güçlü erkek ya ismi çocuga geçermiş güçlü bi adam olur işde ne güzel diyor :))

evet anlamıda güzel aslında. dalga konusuda karper derler diyolar kaydirigubbakcemile3

evet cnm diyorlarda ben kaç kişiye sarper düşünüyoruz dediğimde kalper dedi bilmiyorum ya ne yapsam bertuğ ismini de ben begeniyorum eşim istemiyor o sarper diyor ne yapcaz bilmem 10 hafta da az bi süre yandık yani:))

delikafadulden geçen gün birine sarper koyacaz dedim '' nee muzaffer mi '' dedi kaydirigubbakcemile3 hay allahım yaaa daha ötesi yok yani delikafadulden valla biz sarper koyacaz galiba da umarım çocuk büyüyünce bizi mahkemeye verip ismini değiştirmez delikafadulden delikafadulden
bende kerem erdem falan dedim ben çok seviyorum o isimleri ama eş faktörü engelliyo işte kaydirigubbakcemile3 öle isimler light geliyomuş ona (ne alakası varsa) yani kala kala elimizde sarper kalıyo

arkadaslar 9 hafta kaldı hadii ilkden herkes oyt kullandı sonra kaldı liste böyle yardım edin aybarsda younlaştık eşimle bu ara ama ne koysak ya(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…