Doğuma Hazırlık 10 hafta sonra doğuracağım oğluma isim teyzeleri yardım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oğluma isim 10 haftamız kaldı

• Ankete Katılan
    125
bertug ve aybars güzel bende bertugdan yana kullandım oyumu
kıvanç ensar alptug ertug ilkcan takican erbatur tugrul mukremin benim için anlamları daha önemli

bizimde 14 haftamiz kaldi bizde eymen dusunuyoruz isim bulmak gercekten zor kolay gelsin :)

Bertuğ ,daha karizma bence .hiç düşünmeden verdim bu kararı.Adı gıbı bahtıda guzel olur insallah.

allahim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah canim

oyumu bartu dan yana kullandim

canım bence bertuğ çok güzel Allah ismiyle uzun ömürler versin bebeğine

d hiç biri:)
bence daha asil bir isim koyun büyüyecek koca adam bey olacak...bartu bey sarper bey bana pek hoş gelmedi.
mir ismi çok hoş ekleme yapabilirsiniz.
altan mir
alper mir

benim oglum olursa eymen mir bera
kızım olursa ayris mersa olacak inş.
dediginiz isimler şimdi moda isimler aynı yaşta hep aynı isimde çocuklar degişik isimler düşünebilirsiniz..

tencere dibin kara seninki benden kara...:roflol:
biz de isim bakıyoruz... eşimde bana bu isimlerle geldi ama benim hoşuma gitmemişti..illaki bunlardan biri olacaksa bertuğ veya aybars olabilir... ama ben "ğ" "p" ve "h" harflerine sinir oluyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
sağolun arkadaslar oy veren elleriniz dert görmesin inşallh bertuğ ben çok begendim ama eşim buldu bu ismi ama o bulmasına ragmen şimdi pek sıcak bakmıyor çok yumuşak diyo top ismi gibiymiş afedersiniz:))bartu da hoş dimi bari bartu mu koysak onu çok begeniyor çünkü birde bertuğ ilerde zorluk çeker diyor ğ oldugundan yazmazlar onu diyo adını yanlış yazarlarmış resmi yerlerde falan zorlanır diyo haklıda gerçi off ya 8 hafta kaldı:)

koray,korhan,karan,eymen,ecmel,egemen,can,ogulcan,anil,atak,ataman,boran,cinar,uygar,gurur,firat,giray,kuzey,ira.ulas,bukadar daha fazla gelmiyo aklima ama ercin arkadasiminda dedigi gibi biraz erkeksi isim olsun ilerde büyüyecek adam olacak anlamli bir ismi olsun karizma ismi olsun benim tavsiyem boran erkege cok yakisiyo:)))buarada allah sag saglim bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah darisi benim basima ...

kızlar yekta giray nasıl?iki isim uyumlu ve güzelmi?

kaldı 7 hafta en kötü ihtimal birde erken doğum tehkilem var ama bebegimin adı yok daha(

kaldı 6 hafta arkadaslar hadi oy bekliyorum

seçeneklerden bartu diyorum ama kayra efe ve baran isimleride hoşuma gidiyor.. Şimdiden hayırlı olsun:)

sağolun kızlar son 6 hafta kaldı:))

bartu mu güzel:)) eşimde onu istiyo aslında bu seçenekler arasından türk komutanı anlamıda eski bi türk komutanı off ya ne koysak offfffffffff:))))))))))

oyumu bartudan yana kullandım.. çok sevdiğim bir arkadaşımın oğluşunun ismi.. ve inanılmaz zeki bir çocuk...

hımm bartu koyabiliriz belki 5 hafta kaldı arkadaslar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…