Doğuma Hazırlık 10 hafta sonra doğuracağım oğluma isim teyzeleri yardım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oğluma isim 10 haftamız kaldı

• Ankete Katılan
    125
Sarper koymayında, güzel değil bu isimler ya... ama illa bu isimlerden biri derseniz yine aybars idare eder sanki.

ya ne biliyim değişik olsun istiyorum ve kulağa hoş gelsin alemde bu isimleri söylüyor sizlere danışayım dedim ya egehan nasıl arkadaslar değişik ve pek fazla yok dimi onumu koysam hoşuma gidiyor?

ya bertuğ u söylemek zormu kızlar ya ve okul yaşamı vb. yerlerde sorun yaşarmı?

süper bir şey, doya doya yaşayın evladınızı işallah

ve çocuk 10 yaşında ben isim koymuşum ne kaa cahilim

İsimler ilgili kitaplar okudunuzmu,A ile başlayan,B ile başlayan isimlerin enerjileri hakkında ?
Ve unutmadan birde bence burda hepimizin enerjisini oğluşunuza yüklemeyin ,bir fikir bulup bu beğendiğiniz 4 isimden 1'ini belki 2'sini (ben 2 isimli olduğum içni kendimi şanslı hissediyorum)kendisinin seçmesini sağlamanız çok hoş olabilir ne dersiniz ?

Son düzenleme:
Asla Sarper ismi koymanızı tavsiye etmem hayal meyal Sarp isminin zorlu bir hayat enerjisi taşıdığına benzer birşeyler hatırlıyorum.Eğer isterseniz size bir kitap tavsiye edebilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…