- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
- Konu Sahibi aytozuvegece
-
Aktivite iyi olmus canim.canım bende bugun cıktım 2 saat guzelce dolastım geldım camlarımı sıldım sımdı kahvemı aldım oturdum :)
bugun bıraz zorlamak ıstedım kendımı
sabah buyuk boy haş. patates,cay
oglen patates salatası ve 1 avuc balık kraker
ve aksamda yıne patates salatası yemegı dusunuyorum :)
Sagol canim hosgeldin oncelikleMerhaba günlük çok güzel olmuş. inşallah istediğin kiloya bir an önce kavusursun. ben de dün diyete başladım. beni de aranıza kabul eder misiniz
zayıflama yolculugunda basarılar dılerım sana inşallah hepımız istedıgımız kılolara ınerız :)Geçmiş olsun canım
89.1 ile başladım bu hafta .
Yaş 30 bu arada
Bu sabah 1 dilim light kaşar, 2 dilim kepekli ekmek, yarım domates, salatalık, ve 2 tane kırmızı biber yedim.
Saat 10 da 1 tane kayısı activia yedim
Öğlen ızgara levrek, salata, ayran ve 1 dilim ekmek yedim
Sagol canim biraz zaman kaybettim ama olsun artik iyiyim durmaksizin devamGeçmiş olsun canım
89.1 ile başladım bu hafta .
Yaş 30 bu arada
Bu sabah 1 dilim light kaşar, 2 dilim kepekli ekmek, yarım domates, salatalık, ve 2 tane kırmızı biber yedim.
Saat 10 da 1 tane kayısı activia yedim
Öğlen ızgara levrek, salata, ayran ve 1 dilim ekmek yedim
Canim yeni farkettim mesajiniaytozuvegece bugun tartıldım canım oynama yok malesef hala 76 oysa buhafta dıkkat etmiştım neyse yılmak yok haftaya 74 u gormek ıstıyorum yaa hadı bomba gıbı baslayalım yenı bır haftaya :)
Harikasın canim haftasonuna ragmen 1.5 kilo vermissin tebrik ederim bu hafta harika sonuçlar alalim insallahMerhaba haftasonu yazamadım zaten pek de diyete uyamadim. 1 haftanın bilançosu kaybedilen 1.5 kg
Bu sabah 2 dilim kepekli ekmek, 1 dilim light kaşar, salatalık ve biber
Öğle Yemeği 2 dilim ekmek, 4 tane köfte ve 1 bardak ayran
Ara ogunum 3 ku
aynen canım en guzeli bende meyve sebzeleri mevsiminde tuketmeye dıkkat ederim :)Aksam yemegim
1 tabak yesil fasulye
1 kase yesil mercimek yemegi
Bu arada fasulye ler buzluktan
Sebze ve meyveleri mevsiminde yiyorum cok nadir almisimdir domates vs zayiflayayim derken hormon yuklenmenin
Anlami yok yani.amac saglikli olmak
amin inşallah canım. İlk hafta olduğu için muhtemelen ödem attımHarikasın canim haftasonuna ragmen 1.5 kilo vermissin tebrik ederim bu hafta harika sonuçlar alalim insallah
Harika bir kahvaltıGunaydin gunlukcum
Kahvaltim
4 kasik kuru meyveli yulaf ezmesi
1 bardak sut
Canim Aynen devam cok iyi gidiyorsunamin inşallah canım. İlk hafta olduğu için muhtemelen ödem attım
Harika bir kahvaltı
Ben de 1 tane haşlanmış yumurta, 1 tane simit, maydanoz, domates, salatalık ve elma çayı ile yaptım kahvaltimi
Dün akşam 7 de ıspanak, yoğurt ve salata yedim. 9 bucukta da 1 tane yeşil elma yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?