- Konu Sahibi speedymargo
-
Başlangıç : 60.5 Güncel: 58.4 Hedef: 50 Kalan gün: 68 Verilmiş Kilo: 2.1 Kalan Kilo: 8.4
15.GÜN:
Sabah: patates kavurması
15 gr peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Öğle: tarhana çorbası
Akşam: ıspanak yemeği, yoğurt
Ara öğün: salep
canım süper gidiyosun :) ayrıca sağlıklı beslenmen gözümden kaçmadı
inşallah hedefine ulaşacaksın
Merhaba speedymargo,
Umarım hedefine sorunsuz ulaşırsın. :) Eğer kabul edersen,ben de ilk 10 kilomu seninle birlikte vermek isterim.Sonra seni mezun ederiz,ben yoluma devam ederim. Ne dersin? :)
Kızlar bende katılabilir miyim aranıza :)) harika gidiyorsunuz , ben beş hafta sonra turkiyeye sevgilimin yanına gidiyorum ve acil kilo vermem gerek .. Yalnız bu kiloyu alman orucu sistemine göre denicem ... Sadece çorba ve meyva sebze sularıyla birlikte ... Yarın başlıyorum :))))
Hosbulduk canım saagoll yarın bende başlıyorum bugün haribo dondurma kurabiye ne varsa yedim son gün diyeee :))))Hoş geldin :) :) hep beraber zayıflıycaz inşallah. 5 hafta zayıflamak için güzel bi süre :)
Cook iyi gidiyor :))) darısıı başımiizaBu hafta sadece 300 gr verebildim. Moral bozmak yok bekliyodum zaten
Başlangıç : 60.5 Güncel: 58.1 Hedef: 50 Kalan gün: 63 Verilmiş Kilo: 2.4 Kalan Kilo: 8.1
22.GÜN:
Sabah: sahanda yumurta
15 gr peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
bal
Akşam: mantar sote, brokoli
Ara öğün: muz
Hosbulduk canım saagoll yarın bende başlıyorum bugün haribo dondurma kurabiye ne varsa yedim son gün diyeee :))))
Boyum 164 kilo 55 aama vermem gerek ... Kızlar ben bugün protein içeeceklerinden aldım yarın denicem :)))
Yapabilirsem beş hafta boyunca yapiicsm iinsallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?