10 kilo dediğin nedir!

Tahmin ettiğim gibi 800 gr almışım ve 58.5 olmuşum. Tekrar motive olmam ve yoluma devam etmem lazım.

Başlangıç : 60.5 Güncel: 58.5 Hedef: 50 Kalan gün: 51 Verilmiş Kilo: 2 Kalan Kilo: 8.5

32.GÜN:

Sabah:mantarlı omlet, 1 dilim ekmek, 4 zeytin, 15 gr peynir, maydonoz

Öğle: ıspanak ve yoğurt

Akşam: malesef dışarda yiyecek bişey bulamadım ve ekmek arası şinitzel yedim.

Spor: 1 saat bisiklet

Ben de seninle birlikte zayıflamak istiyorum
Uzun zamandır tartılmıyorum ama ben de 10 kg fazlalığım olduğunu düşünüyorum :/
Yarın sabah tartılıcam.
Birlikte zayıflayalım mı ?

Maşallah sana
Bende 4-5 kilo vermek istiyorum, hamile kalmadan önce biraz zayıflarsam daha az hasarla atlatırım diyorum sayfandaki menülerini uygulamaya çalışacağım teşekkürler

Ben de seninle birlikte zayıflamak istiyorum
Uzun zamandır tartılmıyorum ama ben de 10 kg fazlalığım olduğunu düşünüyorum :/
Yarın sabah tartılıcam.
Birlikte zayıflayalım mı ?

Çok memnun olurum, bu ara biraz kaybettim kendimi bir arkadaş bana da çok iyi gelecektir. Yarın tartıl yaz hemen başlayalım :)

Maşallah sana
Bende 4-5 kilo vermek istiyorum, hamile kalmadan önce biraz zayıflarsam daha az hasarla atlatırım diyorum sayfandaki menülerini uygulamaya çalışacağım teşekkürler

Rica ederim böyle şeyler duyunca kendime inancım daha çok artıyor. İnşallah verirsin istediğin kiloyu ve sağlıklı güzel bi anne olursun :)

Başlangıç : 60.5 Güncel: 58.5 Hedef: 50 Kalan gün: 50 Verilmiş Kilo: 2 Kalan Kilo: 8.5

33.GÜN:

Sabah: 30 gr nesfit kırmızı meyveli, bir bardak süt, bir muz

Öğle: nohut yemeği, yoğurt

Akşam: kavurma, 1 kaşık pilav, salata

Ara: şekersiz Türk kahvesi, 1 bisküvi

Spor: 1 saat bisiklet

Bugün yeni ve daha güçlü bir başlangıç kapmaya karar verdim. Elimden geldiğince spor yapıp, suyumu içeceğim. Yediklerimi de kalorisiyle beraber buraya yazacağım. Kalori sayarken fittingo.com'u kullanıyorum. Bir de bu kez gün saymayacağım, çünkü hedef zamanım bittiğinde pes etmekten korkuyorum. Yeni hedefim 49 :)

BAŞLANGIÇ: 60.5 GÜNCEL: 58.5 HEDEF: 49 KALAN: 9.5

SABAH:

Haşlanmış yumurta, light üçgen peynir, 4 zeytin, maydonoz, 1 dilim uno denge light ekmek, 1 kaşık kayısı reçeli : 202 kalori

ÖĞLE:

Mantarlı Tavuk Sote : 479 kalori

AKŞAM:

Mercimek çorbası, brokoli ve kıvırcık salatası, 40 gr etsiz çiğ köfte = 245 kalori

ARA:

Portakal, yeşil çay, 8 bardak su = 70 kalori

SPOR:

20 dk dans, 30 dakika bisiklet = 247 kalori

Toplam Alınan : 996 Harcanan : 247

Son düzenleme:
ben bugün regl oldum reglden sonra mı tartılmak gerekiyor ? şuan yediklerime dikkat ediyorum 1-2 kilo vermiş olabilrim tartılsamda doğru çıkmaz 2 gün bekliyeyim o halde

evet birince tartılman daha doğru farkediyor çünkü. bitsin, tartıl beraber zayıflayalım :)

selaaam bende zayiflamaya geldim:)
suan 65 kiloyum dun sabah 64,6di ama ben duz 65 diyorum 200 300 gr degisiyo cunku
buarada yazini okuyunca kendimi buldum 10 kilo kadar fazlam var aslinda ama 60 olmakda beni mutlu edicek

Son düzenleme:
selaaam bende zayiflamaya geldim:)
suan 65 kiloyum dun sabah 64,6di ama ben duz 65 diyorum 200 300 gr degisiyo cunku
buarada yazini okuyunca kendimi buldum 10 kilo kadar fazlam var aslinda ama 60 olmakda beni mutlu edicek

tamam :) pazartesi sabahları tartılalım, hergün yediklerimizi yazalım ve kimse hedefine ulaşmadan ayrılmasın burdan :)

SABAH:

20 gr nesfit, 20 gr yulaf, 1 bardak süt, 1 muz = 333 kalori

ÖĞLE:

100 gram çiğköfte, 20 gram kıvırcık, 1 bardak ayran = 323 kalori

AKŞAM:

250 gram etli nohut, 100 gram brokoli = 383 kalori

ARA:

1 elma = 92 kalori

SPOR:

30 dakika yürüyüş, 30 dakika bisiklet = 247

Toplam Alınan : 1131 Harcanan : 247

SABAH:

2 dilim light ekmek ve 1 light üçgen peynirle tost, kayısı reçeli, 4 zeytin, maydanoz = 217 kalori

ÖĞLE:

65 gram çiğ köfte, 1 bardak ayran = 228 kalori

AKŞAM:

fırında hamsi, salata = 322 kalori

ARA:

yarım dilim pasta, 1 muz = 230

SPOR:

30 dakika bisiklet = 160 kalori

Toplam Alınan : 997 Harcanan : 160

sadece sağlıksız olandan uzak durarak devam ettiğim diyetimde 2 kilo daha verdim :) 56.5 geldim bu sabah. sadece neleri ve ne zaman yiyeceğime dikkat ediyorum, 1200 kaloriyi sağlıklı besinlerle dolduruyorum, ne baş ağrısı ne de bıkkınlık hissi var :) Zayıflamak aslında çok kolaymış! herşeyin büyük gelmesi, giyecek bişey bulamamak inanılmaz keyifli bişeymiş :) hedefe ulaşana kadar alışveriş yapmak yok :) :)

canım seni tebrik ediyorum bir türlü diyete başlıyamadım aslında senin gibi konu mu açsam? daha faydalı olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…