10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

ama 7'den sonra meyvede olsa iyi diilmiş söliyimben bunu duyduktan sonra daha yemedim

Bugünkü menüm sabah 2 kayısı 4 bardak su kahvaltı haşlanmış yumurta peynir domates salatalık zeytin 1.5 dilim ekmek çay
oglen 2 kayısı 2kuru kara uzum ada çayı
aksama dogru eti form biskuvi
ana yemek yani aksam yemegi cok az bulgur bezelye ve yesil mercimekli sehriyeli salata diyet kola :)

nasıl bi diyet yapıyosun sen,spor falan ??

yediklerim burda paylaşıyorum iştekendi belirlediğim bi diyet,yani az yağlı,yada ızgara vs.beyaz ekmek hiç yok,makarna,pilav,bulgur hiç yok,şekeri ve tuzuda olabildiğince azaltmaya çalıştım.Hergün mutlaka yoğurt yiyorum mümkünse her öğünde,küçük porsiyonlar mesela şu yediğim mantar yemeği 3 4 kaşık,genelde her yediğim yemek 3,4 kaşığı geçmiyo böle bişeyArada et veya tavuk oluyo ama sebzeyi daha çok yemeye çalışıyorum.En önemlisi günde 2,2.5 tl su,metabolizmayıda hızlandırırmış VE ACI BİBER onuda çoğunlukla her yemekte yiyorumbuda metabolizmayı hızlandırır.Akşamları nescafe içiyorum şu 3'ü 1 aradalar varya,onun yarısı,hiç diilse canım tatlı istemiyo napıyım.En az kaloriyi bu şekilde alıyorumŞu eti formun karışık meyveli bisküviside güzel,ama bi pakette 162 kalori varmış3 günde anca yedim korkudanşimdilik aklıma gelenler bunlar...
spora gelinceee jillian michaels 30 day shred yapıyorum,akşamlarıda yarım saat yürüyüş bu kadar :))

Son düzenleme:

İşin Sırrı falan yok canım ya. yememek en önemli şey Bak sabah beri daha yeni geldim. Sabah 1 salatalık 1 dilim ekmek 1 tas çorba öğlen yok bir ara şekerim düşmesin diye 1 tane çikolata attım ağzıma akşam 2 tane piliç çevirmeci den incik. eskiden bu saydıklarımın hepsini 1 öğünde yerdim şimdi 1 öğünü 1 güne yaydım diye bilirim bugün tartı almaya diye çıktım bütün parayı alışverişe harcadım ya.d alıcam ama ne zaman.d

Son düzenleme:
günaydınnnnnn kızlarr
dünki menümü yazıym
sabah:1yeşi,1 siyah zeytin,2 salatalık,1 dilm ekmek,1çatal yumurta
ara:3diyet büskivi
öğlen:azıcık et kavurma,1 yk patlıcan salata,2dlm ekmek
ara:1dlm sütlü Nuriye
akşam:1lokmak et kavurma 1lokma ekmek
ara:5i1yerde çay

1lt su
spor yok

bu arada eşim dün spora başladı :18::18::18::18: 3 aylık sınırsız
bilirsiniz erkeler birazcık dikkatle ayda 7-9 kiloyu rahatlıkla verebiliyolar
benm bundan sonra daha çok dikkat etmem gerek
aramızdaki kilo farkını korumalym :18::18::18:

süper motivasyon kaynağı işte

biz de kızlarla ayrılırken eylülde görüşürüz! diye iddialaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…