10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

biz buralardayız canım gözün arkada kalmasıngeçmiş olsun bu arada...
Birinciye ödül 1 kilo profiterol

canım acemice olucak ama karper ne çok merak ettim yazıyorsunuz ben fransız hissediyorum kendimi :)
üçgen peynirler varya yuvarlak kutuda ondan,içinde 8 tane var valla çok iyi oluyoindirimdeydi pınarın 2.50 tl sende dene...hele tost yapınca süper oluyo

günaydın kızlar
sabah kahvaltısı:1 dilim kepekli ekmek,yarım domates,1 tane light karper,1 yumurta,az şekerli çay
Bu arada bildirim pazartesiye alınmıştı

öğle yemeği yemedim,dışardaydım...
ara:special k'nın 4,5 tane krakerinden,4,5 tane çilek
akşama yağsız tavada 4 tane köfte,yoğurt ve salata...bide zero cola

bu arada 2 buçuk saat yürümüş oldum bugün,sporumuda yapamadım,8'den sonra yapmayı düşünüyorumşimdilik 1.5 tl falan su içtim

geçmiş olsun cANIM
hadi bakalım pazartesiyi bende iple çekiyorum
ne kaa sohbet o kaa motivasyon
herkes elinden geldiğince daha sık gelip sohbete katılırsa dahaiyi olur
fazlalıklarla uğraşmak daha zor canım ben senin yerinde olsam bir elimde çikolatam bir elimde cipsim tvde film izlerdim :)
yanlış düüşünüyosun o arkadaşn daha çok ihtiyacı var kilo vermeye
belli bi kilodan sonra yaşanılan sağlık sorunları cabası oluyo...
herşey fiziksel görüntü için değil
sirkeli su vücudun ph veya alkali seviyesinide düzenliyormuş.ben 1,5 litreye 2 yemek kaşığı koyuyorum,ödem attığı doğru,çaydan sigaradan sararan dişlerimde beyazladı :)
denemekte fayda var
bende bi ara düdüklüde elme tarçın karanfil limon filan pişirip içiyodum tekrarmı başlasam napsam
bu arada 2 buçuk saat yürümüş oldum bugün,sporumuda yapamadım,8'den sonra yapmayı düşünüyorumşimdilik 1.5 tl falan su içtim

yürüyüşünü yapmışsın ne güzel spor yapmasan bile olur

evet aslında yürüyüşten sonra spor yok,bugün baya ter attımama benimki 30 gün süren bi programdı,geçen günde 1 gün yapamamıştım,o yüzden yapmam lazımcanım GEMİNİ arkadaş yanlış anladı sanırım,ilk başta bende öyle anlamıştım sonra çizelgeden farkettim,kilosunun 44 olduğunu düşünerek,senin diyete ihtiyacın yok keyfine bak gibisinden yazdı sanıyorum :))

Sabah: yok
Öğle: Yok
Akşam 4 dilim ekmek ve Patlıcan yemeği Bu günkü menü m hiç iyi değil biliyorum..

iyi akşamlar kızlarr menünü yazıym
sabah:1 lokma yumurta 1 siyah 1 yeşil zeytin,1 dilim ekemk,1 lipton
öğlen:4yk ıspanak,çoban salata, 1lokma ekmek
ara:1dilim karpuz
akşam:6yk kabak yemeği 1 yk yoğurt,1 dilim ekemk
ara:3 tane kiraz

1.5lt su
spor yok

ya kızlar facete bakınırken elma diyetiyle ilgili bişeyler okudum,ben buna başlıcam galiba bıktım artık yavaş kilo vermekten8 günde 10 kilo vermiş burda bi arkadaş,demin okudumsabah kepekli ekmekle yine aynı kahvaltımı edicem,sonra akşama kadar 2 saatte bir elma ve yeşil çay

cnm sen kendi bünyeni daha iyi bilirsin ama ben
uzun süreli o tarz diyetleri onaylamıyorm ..
1-2 günlük detoks vücudu şaşırtmak içn yapılabilir ama uzun sürede zarar verir

cnm sen kendi bünyeni daha iyi bilirsin ama ben
uzun süreli o tarz diyetleri onaylamıyorm ..
1-2 günlük detoks vücudu şaşırtmak içn yapılabilir ama uzun sürede zarar verir
ya benimde metabolizmam yavaş çalışıyo,1 hafta yeter bana zaten,yarın başlamayı düşünüyorum,bittikten sonra yine eskisi gibi devam ederim

sabah bir açık çay
öğlen arap saçı yedim biraz domates filan
ikindi yarım börek
akşam kalan arap saçını yedim bu sefer yoğurt ile
​4 kiraz ve bir dondurma

canım ben yanlış anladım arkadaş 44 kilo ve kilo almaya çalışıyor zannettim o yuzden bir eline cips bir eline cikolata almasını tavsiye ettim 44 fazlalıgı oldugu aklıma gelmedi kusura bakmasın kimse yanlış anladım :/

Hiç Keyfim yok bugün kızlar. yemek yiyesimde gelmiyor. Ne yapsam bilemedim yaa. motive etmem lazım kendimi. olumlu olmam lazım. ama yapamıyorum. bu arada akşamı fazla kaçırdım gibi.
tüm bişey yememişsin sadece akşam yediklerin fazla sayılmaz bence
ya benimde metabolizmam yavaş çalışıyo,1 hafta yeter bana zaten,yarın başlamayı düşünüyorum,bittikten sonra yine eskisi gibi devam ederim

sabah bir açık çay
öğlen arap saçı yedim biraz domates filan
ikindi yarım börek
akşam kalan arap saçını yedim bu sefer yoğurt ile
​4 kiraz ve bir dondurma
rapa saçı ne ki ilk defa duydm :26:

dikkatinden kaçtı demekki

bu arada günaydın kızlar dün giremedim zatende aksam biraz ucunu kacırdım rejimin :/ cunku atak gecirdim anksiyete yani carpıntı ic sıkıntısı vücudumda uyuşmalar falan Allah kimseye vermesin ama bazen gercekten çekilmez oluyor dua ediyorum hep gecsin diye bir an once ama cok zor inşallah kurtulurum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…