- Konu Sahibi Mathildablue
-
kızlarrrrr bennn geldimmmmm...
sabah kahvaltda 1 haslanms yumurta 1 dilim peynir yedimm
saat 12 den beri çarsıçarsı tempolu yürüdümölüyorummmm
dısarda oldugum içinn öğlen sezar salata yedim ama tavuksuzduuu sizce nasıl ? sezarı yememelimiydimm coookk azzz bimayonezi vardı cunkü cokkk az
HoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinBekliyorum sabahtan beri yaaaa
EstağfirullahBenim bugün işim yoktu, 1 saat falan yürüdüm, geldim pc başına oturdum DDD Tartıldım 77,7 çıktım
gördünn cnm yaa cok sasrdımm tebrk edermmm yaa darısı basıma tartılmaya korkuorum :S
Korkma korkma bişicik olmaz, sakıncası yoksa yaş kaçtı? Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlar ya ondan soruyorum? O giden 3,3 kilonun en az 1 kilosu ödemdir eminim ben
Hosbuldum kizlar gercekten hava cok guzeldi bu gun.bizde piknige gittik ozlemisiz ama oyle pogacalar sarmalar filan yemedin sadece 3 minik kofte 1 parca tavuk ve ayran.aksamda bir sey yemem artij.meyve yeterli olur.birazdanda sporumu yapicam.bu arada regli donemimdeyim o yuzden bu ara engel olamiyorum tatli istegine
cok zor yan. meyvelerle tatlı ihtiyacını gidermeye calıssbrn zaten hep regli dönemimde kg alırım :S
cok zor yan. meyvelerle tatlı ihtiyacını gidermeye calıssbrn zaten hep regli dönemimde kg alırım :S
İnsan istahinida kontrol edemiyor dimi
Regl döneminde kilo almıyorsun, vücudun ödem topluyor, korkma yaniEn az 1-1,5 kilo fazlan olur... Bi de bana yazdığın sizin ne kız DD
Regl döneminde kilo almıyorsun, vücudun ödem topluyor, korkma yaniEn az 1-1,5 kilo fazlan olur... Bi de bana yazdığın sizin ne kız DD
Bir kac gun ip atladim liflerimim agridi ne olduysa cok fena.gecince tekrar ip atlicam cok zevkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?