Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugünkü menümün gidişatı;

sabah: tb ekmeğine sandviç

ara: safranbolu lokumu gelmişti şirkete . kendimi aştım ve küçüklerden 7-8 tane yedim 11 kalori falanmış ama midemi mahvetti.

öğlen: 4 kaşık mantar çorbasının suyu, izmir köfte (4 tane sadece köfteleri), yoğurt, barbunyalı salata

Arada portakal olacak. akşamda peynir, çay, fırında patates közlemesi olacak inş :)

Bu haftanın çürük elması benim Kanguru_ yendin beni tebrik ederim regl fena vurdu

@erigim @frifri E Etabiti bu haftaki kilo veremeyenler
Ceza: hergun 30mekik yada squat extra spor

Ahhhhh ahh.. @erigim bu grup arkadaşın çok fena oldu senin. Ama haklı mı; maalesef ki haklı..
Anaaam amma tırt çıktık biz de haa.
Benim bahanem hazır. Ben hepinizden yaşlıyım, yaş ilerledikçe metabolizma hızı yavaşlıyor. Ondan kilo veremiyorum ben

Bahanelerin arkasina siginma yiyosun yiyosun snra metabolizmam yavas hiii tabi cnm bende aslinda 55 kiloyum digerleri hep odem :)))

Bahanelerin arkasina siginma yiyosun yiyosun snra metabolizmam yavas hiii tabi cnm bende aslinda 55 kiloyum digerleri hep odem :)))
şiiiiiiişşşt, çaktırma bakayım
Git çabuk çocuğunun karnını doyur, uyut, oyna..
uğraşma , uyandırma milleti
Dün resim yükledim , göremedin

Kızlar bu defa grup grup yarisiyoruz yanı gruplardan birinciyi seçeceği:)
Kaptan bocek aklima bi fikir geldi
bu hafta seninle spor konusundada yarisalim supwr kilo veririz
hergun spor yapalim kac saat yaptik ne yaptik hem buraya yaxalim hemde biyere not alalim bdhaki cuma toplayip kim kazandi gorelim

Heeee ama diyosan ki yok arkafas ben spor yapamam totomu yayip oturmak isime gelir anlayisla karsilarm

vay süper iddea varım ben hatta kalkıp yuruyus gideyim hazır annem bizde

Ben telefondan foto yüklemeyi beceremedim internet hızım biraz düşük ondan mı, fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…