- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Diyetten önce nasıldın, bu kadar sık ağrın oluyo muydu?Cok midem bulandi cikardim yine niye boyle oluyi anlamiyorum yabi insanin hergun niye basi agrir sukur karabiberle kolonyayi icat etmisler obu yapinca haplarida icince iyi oluyo biraz
Ay cok isteksiz yorgun depresifim sabahtan beri :)
Elim hicbi ise gitmiyo
Gune sporla basladiydim halbusi
Noldu o enerji yatsam da uyusam
Eline sağlık canım, üç gündür Ispanak yemesem canım çekerdi, en sevdiğim sebzelerden biriAksama ispanak yapılacaksa ispanaklar itinayla temizlenir yikanir ve sirkeli suda bekletilir
Cocugu uyutcam yanina yatacam valla zzzzzzzzzzzzAl benden de o kadar. Havadan midir nedendir? Yatasim var sürekli. Zoraki kalkip is yapıyorum WCye gitmeye bile useniyorim
Senin çocuk kaç yaşında, okula gidiyo mu?Cocugu uyutcam yanina yatacam valla zzzzzzzzzzzz
Yat kız yat sonra çok ararsın bu günleriAl benden de o kadar. Havadan midir nedendir? Yatasim var sürekli. Zoraki kalkip is yapıyorum WCye gitmeye bile useniyorim
canım öyle aman aman bişey yaptığımda yok ki, işte rutin işler yatağı topla, evin dağınıklığını topla, koltuk örtülerini düzelt, süpürge aç, akşam yemek hazırla, çamaşır yıka kurutmaya at katla yerleştir falan. sağolsun eşimde yardımcı oluyor. mesela neredeyse hamile kaldığımdan beri hiç ütü yapmadım hep eşim kendi yaptıYat kız yat sonra çok ararsın bu günleri
Ne işi yapıyon ki, akşam eşine yaptır işleri, çocuğunuzu taşıyorsun çalışsın biraz
3 yasini doldurmak uzereSenin çocuk kaç yaşında, okula gidiyo mu?
Benim büyük kreşe gitmedi bugün, gitse ben de küçükle birlikte yatar uyurdum. O kadar halsizim ki, gece iyi uyuyamadım
Ay cok isteksiz yorgun depresifim sabahtan beri :)
Elim hicbi ise gitmiyo
Gune sporla basladiydim halbusi
Noldu o enerji yatsam da uyusam
Al benden de o kadar. Havadan midir nedendir? Yatasim var sürekli. Zoraki kalkip is yapıyorum WCye gitmeye bile useniyorim
Benimde yanına yatasim vardı ama önce bi kahve içip belki sonra sizarim yaninaCocugu uyutcam yanina yatacam valla zzzzzzzzzzzz
ton ton ihtiyar bu kulunclarina çare yokmuBenimde havalardan ötürü sırtım kulunçlarım çok fena
Kız resmin kafasını kes ekle silmek zorunda kalmasın boylecekusura bakmayın kızlar yaa, işyerindeki kızlar baskın yaptı amirle beraber, çıkmak zorunda kaldım, yükleyemedim resmi
1.grup- kelebekler
KraliceElsa
@La_vinya
@hira1994
2.grup-cicekler
_inci
flue_13
E Etabiti
@METENOL
3.grup-arılar
@tembellady
@frifri
@24saat
4.grup-böcekler
@The Queen
@erigim
@ruzgar_02
Bu haftaki grup eşleşmesi
Süpürgeyi hiç yapma boşver biraz pis kalsın yorma kendini, haftasonu yapsın eşin. Şahsen ben 9 ay hiç süpürge yapmadımcanım öyle aman aman bişey yaptığımda yok ki, işte rutin işler yatağı topla, evin dağınıklığını topla, koltuk örtülerini düzelt, süpürge aç, akşam yemek hazırla, çamaşır yıka kurutmaya at katla yerleştir falan. sağolsun eşimde yardımcı oluyor. mesela neredeyse hamile kaldığımdan beri hiç ütü yapmadım hep eşim kendi yaptısüpürgede açayım da biraz uzanıcam canımm.
Allah bağışlasın3 yasini doldurmak uzere
Evde , okul kres yok. Ananene babaanne sagolsun
Sıcak bi duş alıp yatarsan bişeyin kalmaz, bi de sıcacık tarçınlı sütünü içersin mımmmBenimde havalardan ötürü sırtım kulunçlarım çok fena
ton ton ihtiyar bu kulunclarina çare yokmu
Süpürgeyi hiç yapma boşver biraz pis kalsın yorma kendini, haftasonu yapsın eşin. Şahsen ben 9 ay hiç süpürge yapmadım
Allah bağışlasın
Sıcak bi duş alıp yatarsan bişeyin kalmaz, bi de sıcacık tarçınlı sütünü içersin mımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?