Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Vurma yahu :) okulumuzun sergisi var şimdi kaptan onu halleşeyim hafta içi Leslie yi araştırırım

Günaydın kuzey yine ateşlendi 38.5 u gördüm dış ateşi 38i geçmezdi ama inşallah distir hastalık yenilemiyordur

@erigim , Kanguru_ geçmiş olsun kuzulara.perşembe gecesi ben de sabahladım.bizim de burnumuz tıkanıyor dün fıs fıs la ancak rahatladık.
Geçmiş olsun Kızlar... Çocuklar kaç yaşında sizin?

Kızlar Ada'm akıllı şe tartı bulsam bende hedef belirleyeceğim ama...malesef işte en son 72.7 çıkmıştım ya onu hesaba alayım bari bu cumada 72.0ıkmaya çalışacağım :) bakayım bugün bi tartı alabilirsem iyi olur :)

günaydın kızlar bizim bıdıklar da hastalar kervanına katıldı, kaç gündür direndiler büyük atlatmak üzere ama küçüğün hafif ateşi var bana yapıştı, akşamdan beri yazılanları okudum cevaplayamadım mazur görün şimdi de kucağımdayken yazıyorum
Dünkü menüm
Sabah: 1 yumurta sarısı, 2kk peynir, 1 dlm ekmek
Ara: 1 yeşil elma
Öğlen: 4-5 kaşık Ispanak, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
Ara:1 portakal, 1 çb süt ile nescafe
Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak karnabahar yemeği, 2 kaşık yoğurt
Ara: 6 çiğ fındık

KraliceElsa canim sixede çok gecmis olsun. Boyle çocuklarhasta olunca cçok üzülüyorum bi yandan da gözüm korkuyor

-200mu peh pehhh -500ciktim ya bi gariplik var zaten reglim başladı bitti bi ve dedi geri gitti
@erigim Kanguru_ Çok geçmiş olsun, yavrularıza en kısa sürede şifa versin Rabbimiz, inşallah.

Cümleten sabah-ı şerifleriniz hayrolsun, hayırlı haberlere vesile olsun hanımlar

@erigim ve Kanguru_ gecmiş olsun. İnşaallah önemli bişeyleri yoktur ama @erigim sen yinede bir doktora götür
Buarada herkese hayırlı sabahlar

@erigim , Kanguru_ geçmiş olsun kuzulara.perşembe gecesi ben de sabahladım.bizim de burnumuz tıkanıyor dün fıs fıs la ancak rahatladık.

Gunakizglarrrarrr, musmutlubir hafta dilerim :) @erigim Kanguru_ geçmiş olsun. Pitirciklar tez vakitte iyileşir inş.
Çok teşekkürler kızlar

Kizlar dunki tavsiyeleriniz uzerine kahvalti yapmadan once, tuvalete gittikten sonra tartildim ve 71.2 ciktim.
Dogru mudur acaba
Doğrudur canım bu şekilde doğrusu
Vurma yahu :) okulumuzun sergisi var şimdi kaptan onu halleşeyim hafta içi Leslie yi araştırırım

Geçmiş olsun Kızlar... Çocuklar kaç yaşında sizin?
YouTube da var canım bi göz at
@erigim , Kanguru_ hep birlikte geçmiş olsun hepimize, inşallah bu son hastalık olur:)))
amanin senin bizdik ta mi benimiinin damak çok şişmiş azılar nohut gibi eli sürekli orda hastalık yenilese belli olurdu sanirim

Maydonoz suyu ic sokulursun ozmn :)
Bende ya bu hafta ya bdhki hafta olurum. Sporda yaptim sabah sen yaptnmi bakm :))

KraliceElsa canim sixede çok gecmis olsun. Boyle çocuklarhasta olunca cçok üzülüyorum bi yandan da gözüm korkuyor
Sağol canım; çocuklar hasta oluyo ister istemez, bi de bizimkiler alerjik bünyeli iki kat fazla hasta oluyorlar
Gözün korkmasın senin, ilk çocukta evinize çok gelen giden olmazsa hastalık çok daha az oluyor, bizim bu sene hep kreşten geldi mikroplar. İyi de oldu aslında ilaçsız atlattık çoğunu, önümüzdeki seneye daha dirençli olacaklar

amanin senin bizdik ta mi benimiinin damak çok şişmiş azılar nohut gibi eli sürekli orda hastalık yenilese belli olurdu sanirim[/QUOTE]
Bizim için hastalık rutin bişey oldu; iki üç gündür ablamız hastaydı, o atlattı şimdi küçükte sıra.
Sizin antibiyotik bitti mi, belki yeterli gelmemiştir yada viral enfeksiyon eklenmiş olabilir
Dişleri için pırasa kemirsin, çok rahatlatıyor

Merhaba kızlar bimde satılan AA expressso slım krem den kulanıyorum ben kalça ve karın şekilendirici
Bu gün indirime girmiş biraz daha alıp stokladım almak isteyen olursa haberi olsun bence işe yarıyor

Kızlar nerdesiniz? Herkes spor yapıyo herhalde yoksa kaçamak mı yapıyorsunuz?
Ben ikisini de yapamıyorum şu anda küçük ayağımda uyudu kalkarsam uyanıyor, daha ara öğünümü bile yemedim, açlıktan süzüldüm
Eşim de kızı alıp tiyatroya gitti, bi su getirenim bile yok evde

aynı durumdayız bırakıp wc ye gittim biraz önce kapıdan geri döndüm uyandı hemen meme ağızdan cikmayacak

Kolay gelsin bende çok yaşadım bunları birde bakmışsınız hemencecik büyümüşler

aynı durumdayız bırakıp wc ye gittim biraz önce kapıdan geri döndüm uyandı hemen meme ağızdan cikmayacak
ben tembelik yapıp kızımla uyudum
Normalde ikimizde gündüz uyumayız bir kırıklık var inşallah hasta olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…