Vurma yahu :) okulumuzun sergisi var şimdi kaptan onu halleşeyim hafta içi Leslie yi araştırırımYede kürekle vuruyum
Canım ilk gebeligimde öğrendim dikkat ettim sonuç düşük ikincidede regl oldum sandım 5gun kanama oldu ohh ben zaten reglim diye ne horon oynadım düğünde meğer hamileymisim ikisininde 9+3u günü büyük kanama yaşadım ikinci durdu kısacası ol derse oluyor yuruyus ve leslie 2mile ideal yine çok tereddüt un varsa regline 1hafta kala sporu bırak regle tekrar baslarsin
Pissss nasılsa beni geçmez için 5dk zorlamış
Oyyy korkmaması gerek yok yediklerinde gitmiş spor
çok geçmiş ölsun
Günaydın kuzey yine ateşlendi 38.5 u gördüm dış ateşi 38i geçmezdi ama inşallah distir hastalık yenilemiyordur
Geçmiş olsun Kızlar... Çocuklar kaç yaşında sizin?
1 yasinda kaptaninkide bnm kode :)Vurma yahu :) okulumuzun sergisi var şimdi kaptan onu halleşeyim hafta içi Leslie yi araştırırım
Sagol cnm mevsim gecisi oldugu icinde halsizlik olablr coc7klarda sanada gecms olsn
-200mu peh pehhh -500ciktimzaten cogunu kekler totoma yapismasim diye yaptim :)) ama bugun tartildim -200 ciktim nabeeeeeerrrr :)))
insallah distir. Ruzgarda gece uyumadi hic saat basi aglayarak uyandi. Ruzgara nazarda cok degiyo okudum ama fayda etmedi agri kesici verdm sabah 6 gibi onsan snra uyudu. Tlfn calmasa halada uyuyodu
Günaydın kızçelerim :)
Sabah sabah kalktım tam spora gidecektim bdvde bir konuya takıldım 60 sayfa okudumçok pis keklemiş biri 40 küsür üyelikle 40 küsür konu açmış. Ben şok vefat neyse şimdi sporuma gidiyorum ama ne ladar yaptığımı yazmicam en son yazıcam kıskanıp daha cok yapmayın diye
Çok teşekkürler kızlar
Doğrudur canım bu şekilde doğrusuKizlar dunki tavsiyeleriniz uzerine kahvalti yapmadan once, tuvalete gittikten sonra tartildim ve 71.2 ciktim.
Dogru mudur acaba
YouTube da var canım bi göz atVurma yahu :) okulumuzun sergisi var şimdi kaptan onu halleşeyim hafta içi Leslie yi araştırırım
amanin senin bizdik ta mi
Maydonoz suyu ic sokulursun ozmn :)-200mu peh pehhh -500ciktimya bi gariplik var zaten reglim başladı bitti bi ve dedi geri gitti
Çok teşekkürler kızlar
Doğrudur canım bu şekilde doğrusu
YouTube da var canım bi göz at
amanin senin bizdik ta mibenimiinin damak çok şişmiş azılar nohut gibi eli sürekli orda hastalık yenilese belli olurdu sanirim
Sabah sporu beni açıktıriyor doğru zaman akşam benim içinMaydonoz suyu ic sokulursun ozmn :)
Bende ya bu hafta ya bdhki hafta olurum. Sporda yaptim sabah sen yaptnmi bakm :))
Sağol canım; çocuklar hasta oluyo ister istemez, bi de bizimkiler alerjik bünyeli iki kat fazla hasta oluyorlarKraliceElsa canim sixede çok gecmis olsun. Boyle çocuklarhasta olunca cçok üzülüyorum bi yandan da gözüm korkuyor
Sağol canım haklısın mevsim geçişi tam hastalık zamanıSagol cnm mevsim gecisi oldugu icinde halsizlik olablr coc7klarda sanada gecms olsn
İlkokul öğretmeni miydin canım?Vurma yahu :) okulumuzun sergisi var şimdi kaptan onu halleşeyim hafta içi Leslie yi araştırırım
aynı durumdayız bırakıp wc ye gittim biraz önce kapıdan geri döndüm uyandı hemen meme ağızdan cikmayacakKızlar nerdesiniz? Herkes spor yapıyo herhaldeyoksa kaçamak mı yapıyorsunuz ?
Ben ikisini de yapamıyorum şu andaküçük ayağımda uyudu kalkarsam uyanıyor, daha ara öğünümü bile yemedim, açlıktan süzüldüm
Eşim de kızı alıp tiyatroya gitti, bi su getirenim bile yok evde
Kızlar nerdesiniz? Herkes spor yapıyo herhaldeyoksa kaçamak mı yapıyorsunuz ?
Ben ikisini de yapamıyorum şu andaküçük ayağımda uyudu kalkarsam uyanıyor, daha ara öğünümü bile yemedim, açlıktan süzüldüm
Eşim de kızı alıp tiyatroya gitti, bi su getirenim bile yok evde
ben tembelik yapıp kızımla uyudumaynı durumdayız bırakıp wc ye gittim biraz önce kapıdan geri döndüm uyandı hemen meme ağızdan cikmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?